- Výběr produktu, který jsem jine nenašla
- Přehledné stránky
- všude uvedené velikostní tabulky
Objednala jsem produkt dle vlastní úpravy, rychle jsem dostala info jak postupovat a grafický návrh výrobku a i přesto, že je před Vánoci, mám dnes doma, jsem velmi spokojená. Velikostní tabulky odpovídají, přeměřila jsem si a vypadá moc dobře, tak snad se dárek bude líbit.
Děkujeme velmi za pozitovní hodnocení. V této nelehké době potěší. :-) -
- Špatná komunikace
- Dlouhá doba dodání
Objednala jsem si jedno pánské tričko bez jakéhokoliv tisku tričko jsem objednala 15.11.2020 prisel mi email ze objednávka byla přijata pak dlouho nic, minulý týden jsem obchod emailem kontaktovala, poslali mi email že tričko dodavatel dodá k 27.11.2020.Je 3.12.2020 včera jsem psala email jak to vypadá s objednávkou opět nic. Zlobí me špatná konunikace.
Dobrý den.
Potřebovali bychom znát číslo objednávky nebo alespoň jméno. Prověřili bychom o jakou se jedná objednávku a zda byla provedena u nás.
Na všechny emaily reagujeme. Není žádný, který bychom přešli bez reakce. Tričko bez potisku ještě neznamená, že se nešije nebo nesublimuje dle objednávek. Vždy je doba výroby u produktu uvedena.
Aktuálně ale opravdu může nastat prodleva. Výrobce jsou velmi přetíženi. -
- skvělá komunikace
- rychlé vyřízení objednávky
- velmi dobré provedení a kvalita výrobku
Syn byl maximálně spokojený .Kvalitu dresu ohodnotil jako velmi dobrý.
Máme radost, že jste spokojena. Rádi Vás zase na našem eshopu uvidíme :-) -
- Obchodník nekomunikukuje
- Žádná komunikace
Obchodník nekomunikuje přes telefon ani přes mail.na zboží čekám skoro tři týdny
Dobrý den.
Dovolat se nám je opravdu složité, přiznáváme.
Emaily ale vyřizujeme průběžně celý den. V některých případech i večer a v noci po pracovní době. Pokud bychom znali jméno uživatele nebo číslo objednávky, rádi ověříme zda nám dotaz emailem přišel.
Máme produktu skladem a produkty, které se vyrábějí na zákazku. S dostupností do týdne, dvou, tři a měsíce. Doba výroby záleží na složitosti takového produktu. Neznáme tedy Vaše jméno ani objednávku ale je možné, že takový produkt máte objednán. -
- skvělá komunikace
- rychlé vyřízení objednávky
- velmi dobré provedení a kvalita výrobku
Reakce obchodu Trops-Sport
Děkujeme moc :-) Ať zboží dlouho slouží.
- Obchodník komunikuje až po pár dnech
- Omluva žádná za zpackané objednávky
Dvě ze tří objednaných zakázek přišly špatně -
( jiná barva trika, chyba v tisku )...
Objednávku 2020005899 jsem dělala 22.6. a 23.6. Byla zaplacena, přišla mi špatná barva trika a do dnes nemám správnou barvu trika, komunikace vždy až po pár dnech... v úterý 28.7. Odjíždíme na vodu a já ani po měsíci od objednání nemám objednávku hotovou.
Obchod rozhodně nedoporučuji...Reakce obchodu Trops-Sport
Dobrý den.
Pokusím se reagovat na všechny body Vaší recenze.
Jiná barva trička - Udělala jste u nás tři objednávky ale bohužel ani do jedné nenapsala, že už u nás nějakou máte. nejsme schopni to sami rozeznat. Do poznámky jste napsala barva zelená ale již neuvedla jaká. Máme v nabídce 3 zelené. Stalo se tedy, že jedno tričko (poslední objednávka) bylo v jiné zelené barvě.
Chyba v tisku - Ano, pokazili jsme jeden potisk. Ihned jsme vyrobili nové. To nás mrzí a omluvili jsme se (viz email).
Komunikace po pár dnech - Kontrolovali jsme komunikaci a zde musíme bohužel nesouhlasit. Vše máme v emailu dohledatelné.
Mrzí nás, že nejste spokojena. Poučili jsme se a některé pohyby u nás nastavili jinak. -
- Obchodnik nekomunikuje pres telefon, nereaguje ani po 4 dnech volani
- Nedodrzen termin dodani
Objednala jsem triko s vlastnim potiskem a kratasy. Chtela jsem se dohodnout po telefonu, zda se stihne zakazka vyrobit a dodat, volala jsem jeden, druhy, treti den....nic. Telefon nikdo nezveda, natoz aby zavolali zpatky. Za me neseriozni jednani. Odpoved pana, ktery se mnou posleze komunikoval pres FB byla, ze nestihaji telefon zvedat. Paaani, ti ale musi mit zakazek... Vysledek je ten, ze triko ani po x dnech nestihnou dodat tak, jak jsem potrebovala. Objednavala jsem s dostatecnym predstihem, ale jsem v podstate bez darku, ktery jsem potrebovala pro synovce k narozkam. Pracovala jsem take pro eshop, kde se tisklo i silo na zakazku, ale takto by me nenapadlo nikdy fungovat.....
Vážená paní Macková,
rád bych se omluvil ze nedostupnost tel kontaktu. Víme, že to není to pravé ale bohužel jsou období kdy nejsme schopni tel hovory vyřizovat. Máte pravdu, právě nyní máme mnoho zakázek na potisk. Je období vodáckých akcí. Tiskneme velké množství námořnických a vodáckých triček.
Pokud se nám nemůžete dovolat, stačí napsat email nebo kontaktovat na sociálních sítích. To jste také udělala. Napsala jste v pátek 23:10 a já Vám ve 23:31 odpověděl. Snažíme se reagovat rychle i mimo pracovní dobu.
Bohužel jste si objednala zboží s potiskem na zakázku. Jeho dostupnost je uvedena přímo u produktu.
Mrzí nás, že jsme nemohli uspokojit objednávku dle Vašich požadavků. -
Super jednání, zboží dle mých představ. Mohu všem vřele doporučit.
Rádo se stalo :-) -
- Komunikace
- Vstřícnost
- Kvalita
Rychlá komunikace, delší doba dodání díky reklamaci (jiná velikost personalizované vlajky), ale nespěchal jsem tak neřeším, věřím že na požádání by byla reklamace upřednostněna. Chybné zboží mi bylo ponecháno což považuji za velmi korektní jednání. Obchod doporučuji.
Dobrý den.
Reklamace nás netěší, mrzí nás, že zákazník musí řešit nepřílemnosti. Snaží se ale vyjít vstříc.
Děkujeme ze pozitivní reakci :-) -
- Záměna produktu
- Nekomunikace
Veliké zklamání a nespokojenost. Objednala jsem si produkt, přišel úplně jiný, v jiné cenové kategorii. Chápu, může se stát. Proto se již několik dní snažím dovolat na uvedené telefoní číslo, ale marně. Rozhodně nedoporučuji! :-(
Dobrý den.
Velmi mne mrzí Vaše nespokojenost.
Bohužel neznáme Vaše jméno ani číslo objednávky. Nejme tedy schopni zjistit zda jste opravdu naším zákazníkem. Odpovím tedy všeobecně.
Přiznávám, chyba při balení se opravdu může stát. Pokud se tak stane a zákazník nás kontaktuje (nejlépe emailem) vždy se snažíme obratem chybu napravit. A to tak aby s tím, zákazník neměl žádné starosti a samozřejmě žádné náklady. -
Dresy krásné, kvalitní, rychlé dodání, velká spokojenost.
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Snažíme se vyrábět co nejrychleji :-)
- Moc pěkný dres i trenýrky. Syn bude nadšený
- Trochu delší doručení, ale nakonec vše v pořádku
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Trošku delší dodací doba nás mrzí.
- Super kvalita dresu, rychlost
Těším se až dres předám jako dárek
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Věříme, že dres udělal radost :-)
- Komunikace
- Max. vstřícnost v jednání
- Rychlost ve vyřízení objednávky.
- Tento obchod vřele doporučuji.
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud se k nám někdy vrátíte, budeme moc rádi :-)
Super jednani
Skvele ceny
p. Becvar ochotny resit rychle reklamace
Obchod doporucujiReakce obchodu Trops-Sport
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Reklamace je nepříjemná věc. Vždy chceme aby byla co nejrychleji a ku spokojenosti zákazníka vyřešena.
- Rychlost,spolehlivost,informativnost hned do mailu,
Zboží moc hezké, když se líbí pubertakovi tak musí!☺
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Puberťáky známe moc dobře a myslím, že víme jak je uspokojit :-)
www.trops-sport.cz -
- Již několikátá objednávka zboží na zakázku - vždy perfektní kvalita
- Rychlé dodání zboží
- Perfektní komunikace s obchodem
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že se k nám vracíte :-)
- Vše bez problémů.
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Věříme, že trika na vodě udělala radost :-)
- rychlost dodání
- spolehlivost
- kvalita potisku
- příjemná a vstřícná komunikace
- cena/ kvalita 100%
Zboží příšlo v očekávané kvalitě a v termínu, na kterém jsme se předem domluvili. Určitě jsem s touto firmou nespolupracovala naposledy. Mohu jedině doporučit!
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Budete rádi, když uspokojíme i Vaši další poptávku :-)
- Solidní jednání
- Kvalita
- Rychlost dodání
Objednal jsem trika na vodu s vlastním potiskem. Vše proběhlo rychle a dle dohody. Děkuji.
Krásný den,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Snažíme se vyrábět co nejrychleji :-)
www.trops-sport.cz