Přihlásit se a přidat recenzi

• Poradili mi
    • Možnost vyzvednutí přímo na prodejně
    • Rychlá platba

Pánové z infolinky mi poradili při výběru toho správného. Tribit micro 2 mi teď dělá naprostou radost. Jsem ráda, že jsem nekoupil ten větší, asi by to bylo zbytečné pro mé potřeby. Ocenila jsem možnost placení přes apple Pay, což není úplně běžně vidět u menších obchodů. Prostě jsem líná a chci mít zaplaceno na jedno kliknutí. :D

• Hned jsem dostal informaci
    • Možnost vyzvednutí přímo na pobočce
    • Příjemná obsluha co poradi

Objednal jsem si reproduktor stormbox pro od tribitu v pondělí večer a hned na druhý den ráno mi došla odpověď od Lukáše, že je připraven k vyzvednutí na pobočce ve Zlíně. Dobře se tam jeden, mají vlastní parkování a obsluha je milá. Ještě mi poradili a popovídali jsme si o reproduktorech a zvuku. Platba je možná hotově nebo kartou na místě. Není si na co stěžovat. Určitě doporučuji všem.

• nizke ceny
    • kvalitni zbozi
    • rychla dodavka

• Rychlost doručení
    • Na můj dotaz odpověděli hned
    • Zboží zabalili tak, že by ho neponičil ani hurikán

Nebyl jsem si jistý jestli kupuje to správné, tak jsem se zeptal a do minuty jsem dostal odpověď mailem od pana Lukáše. Takže nebyl důvod proč neobjednat. Repráček dorazil do druhého dne. :)

Reakce obchodu Tribit

Zdravím Romane, jsem rád, že jsem dobře poradil. Mějte se hezky. Lukáš.

• Objednal jsem
    • Přišlo potvrzení
    • Na druhý den přišel reprák
    • Který hrál skvěle
    • Co víc si přát :)

Chtěl jsem reprák, ten jsem objednal, rychle ho dostal. Repráček hraje parádně. Není co řešit. ))

Zdravím Michale, jsem rád, že Vám náš produkt dělá radost. S pozdravem Lukáš

• Rychlost dopravy
    • Komunikace
    • Přehlednost obchodu
    • Různé možnosti platby

Na základě několika zahraničních recenzí jsem si našel produkt, který nabízel jen tento prodejce. Proces byl jednoduchý a bez komplikací. Objednáno, zaplaceno, za chvíli došlo potvrzení a do druhého dne i produkt. Tak jak by to mělo být. :)

Reakce obchodu Tribit

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a projevenou důvěru. Ať vám repráček sloužít ještě dlouho! Lukáš