- spatna a pozdni komunikace jak na emailu tak telefonicky za 12 dni nemam nakup doma a ani nevim kde je
Dobrý den Jaromíre,
velmi se omlouváme za problémy s dodací lhůtou. Doufáme, že už je vše v pořádku. Kontaktujte nás prosím na [email protected], pokud by nebylo stále vše v pořádku. Ještě jednou se Vám omlouváme a doufáme, že příště už proběhne vše v pořádku.
Kateřina Dlabačová
www.adidas-e-shop.cz -
- Nevim, jestli se to stalo jen u meho produktu, ale jeste po 12 dnech ( 10 pracovnich ) mi zbozi u nejz byla uvedena dodaci lhuta 2-6 dni nedorazilo. Obchod mne po zaslani objednavky informoval o tom, ze zbozi neni skladem a ocekavany termin dodani je 30.8.2013, coz zrovna probiha, ale u produktu na shopu doposud neni zmenena dodaci lhuta na realnou. Skoda, jinak se mi obchod libi a s nejvetsi pravdepodobnosti bych nakupoval vice. Sam mam dva eshopy, ale pokud mam uvedeny produkt v nabidce, mam ho ja, nebo vyrobce skladem a dodavam do 24-48 hodin, nebo atyp, ktery se vyrabi do 7 dni.
Vyborne zpracovany, prehledny, siroky sortiment, nemam vyhrady.
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Doba dodání zobrazená u jednotlivých velikostí produktů funguje jako čistě orientační údaj. Pokud se tedy objednávka opozdí, neznamená to, že bychom na Vás zapomněli, ale zboží je rozhodně na cestě. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na [email protected] Těšíme se na Váš další nákup u nás.
Kateřina Dlabačová
www.adidas-e-shop.cz -
- Objednala jsem kalhoty a mikinu. Mikina v pořádku, kalhoty přišly modré (objednány černé) a jiný vzor (střih) než byl na obrázku :-(
Výměnu jsme nepožadovali, ale další objednávku zvážím.
Dobrý den Romano,
děkujeme Vám za nákup a hodnocení našeho obchodu. Za kalhoty se Vám velice omlouváme, s výměnou by určitě nebyl problém, poštovné byste samozřejmě znovu neplatila.
Můžete nám prosím napsat na [email protected], o jaké kalhoty se jednalo? Snažíme se naše služby neustále zdokonalovat, a tak bychom svoji chybu rádi napravili a vyhnuli se podobným problémům v budoucnu, děkujeme.
- Dobré ceny
- zboží není skladem - dlouhá čekácí lhůta
na 50% spokojenost
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za hodnocení našeho internetového obchodu. Cenová politika je nastavena tak, aby slevy byly pro zákazníka co nejpříznivější. Bohužel ne všechno zboží máme skladem, a z toho důvodu může být doručovací lhůta u některých produktů delší, děkujeme za pochopení.
- výběr zboží
- nedostatečná komunikace se zákazníkem.je-li na stránkách deklarováno, že dostupné za 2 - 5 dní a zboží ani po téměř 14 dnech nepřišlo - měl by se obchod sám přihlásit a omluvit, případně telefonicky dohodnout další postup. Toto je tragické!
Bohužel mám jen jednu zkušenost, a to negativní. Nejsem proto schopen formulovat nic jiného než je uvedeno výše.
- Dodací lhůta.
12.5 jsem objednal a první email mi dorazil až 21.5 v 14:41, že došlo ke zdržení objednávky v centrálním skladu
- Lživé informace o dodávce zboží a dlouhá čekací doba.Objednávka stále nedorazila!!!!
- Rychlost dodání zboží a komunikace obchodu.
- rychlost, boty již nechci.
slabé
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
omlouváme se za problémy s dodáním. Napište nám prosím číslo Vaší objednávky na [email protected], rádi bychom naši chybu napravili, určitě se dobereme společného řešení.
www.adidas-e-shop.cz -
- Doba uvedena v informacii u tovaru sa nezhoduje z realnou.
Určite nie. Je veľa internetobchodov kde Vam to doručia a vyexpeduju včas.Spoliehal som sa na to že mi to pride do 5 prac.dni najneskôr. Z Britanie mi to prišlo do 3 dni. U Vas do 10 dni.
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
velice se omlouváme za zdržení zásilky. Zboží jsme objednávali u dodavatele, kde bohužel došlo k problému s expedicí. O zdržení jsme Vás informovali, bohužel nebylo v našich silách dřívější doručení. Ještě jednou se Vám omlouváme.
www.adidas-e-shop.cz -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- hodně zboží,dobré ceny
- nedodává zboží,zatím mi nic nepřišlo
uvidíme,třba mám jen smůlu....
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
omlouváme se, pokud došlo ke zdržení Vaší objednávky. Napište nám prosím číslo objednávky na [email protected], pokusíme se dodání urychlit a vše vyřídit k Vaší spokojenosti. Ještě jednou se velice omlouváme.
www.adidas-e-shop.cz -
- velmi dlouhá dodací lhůta, která neodpovídá lhůtě u produktu
- dále žádná komunikace, kromě jednoho emailu že se omlouváte že to přijde pozdě
- kompletní sortiment Adidas
- špatně nastavené fungování e-shopu
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme za hodnocení i připomínky k našemu obchodu. Napište nám prosím na [email protected], jak si představujete, že bychom mohli naše služby zlepšit nebo jak bychom Vám jinak mohli pomoci a rádi to uděláme.
- Nekomunikuje
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
omlouváme se, pokud jste nebyli informováni o stavu objednávky. Napište nám prosím číslo objednávky na [email protected], rádi Vaši objednávku dohledáme a pokud to bude v našich silách, Vašim požadavkům vyhovíme.
www.adidas-e-shop.cz -
zboží jsem objednala před deseti dny a zatím nic nedorazilo. žádná komunikace ze strany obchodu zda zboží vůbec dorazí. hlavně, že mi přišel dotazník jak jsem spokojená s obchodem. tak tedy nejsem. možná až zboží dorazí. každopádně toto byl první a poslední nákup.
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
velice se Vám omlouváme za zdržení, bohužel jsme mezi svátky balíčky neodesílali, o všem jsme ale informovali na našich stránkách a snažili jsme se zákazníky včas informovat. Pokud Vám nebylo zboží v pořádku doručeno, napište prosím na info@adidas-e-shop, určitě se domluvíme na řešení, které povede k Vaší úplné spokojenosti.
www.adidas-e-shop.cz -
- 12 dnů je podle mě dostatek času na vyexpedování zboží a alespon 1 email o stavu objednávky mimo to že byla přijata.
- Pružnost by to chtělo a hlavně v dnešní době.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
omlouváme se Vám, pokud došlo ke zdržení objednávky. Ne všechno zboží je skladem a u některého je i uváděna dostupnost výjimečně delší než 10 dní. Napište nám prosím číslo Vaší objednávky na [email protected], pokusíme se dodání urychlit a budeme Vás informovat o stavu objednávky. Věříme, že nalezneme společné řešení.
www.adidas-e-shop.cz -
- Po třech týdnech zboží ještě nedorazilo, i když byla uvedena dodací lhůta 3-5 dní
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za hodnocení a komentář.
Za zdržení se velice omlouváme. Napište nám prosím číslo Vaší objednávky na [email protected], rádi bychom tuto chybu napravili, děkujeme.
- sortiment
- komunikace
Co říct, zboží dodnes nemám, nastav objednávky se musím dotazovat, načež příjdou dva rozdílné emaily s odpovědí.
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za hodnocení a komentář. Některé zboží bývá uváděno s delší dostupností, závislou především na dodavatelích. Napište nám prosím číslo Vaší objednávky na [email protected], pokusíme se dodání urychlit, děkujeme.
Za veškeré komplikace se omlouváme, určitě dáme danou věc do pořádku.
www.adidas-e-shop.cz