Přihlásit se a přidat recenzi

• V klidu domova si vše vyberu, prohlédnu a to co nabízí, opravdu obdržím
    • Zatím jsem žádnou neobjevila

OK, jsem maximálně spokojená

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

velice Vám děkujeme za hodnocení a doporučení našeho obchodu. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

www.adidas-e-shop.cz

Zboží dorazilo skoro měsíc po objednání a několik dní po termínu, kdy jsem ho potřeboval. Jako odškodnění jsem nemusel platit poštovné, což kvituji s povděkem.

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

děkujeme Vám za hodnocení našeho internetového obchodu. Za zpoždění zásilky se ještě jednou omlouváme. Věříme, že jste se zbožím spokojen a v budoucnu si u nás opět nakoupíte. Budeme se snažit, aby vše proběhlo v pořádku a k Vaší úplné spokojenosti.

• prehlednost,velky sortiment.
    • zadne

vyborna komunikace,krasne zbozi.

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

jsme rádi, že jste s naším zbožím a službami spokojena a děkujeme Vám za kladné hodnocení. Budeme se snažit, abyste u nás byla spokojena i nadále.

• cena,nabídka,rychlost dodání

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

velice Vám děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byli s naším zbožím a službami spokojeni a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

• rychlost, výborná komunikace
    • nevím o žádných

v pohodě a bez problémů

Dobrý den Radku,

děkujeme Vám za kladné hodnocení našeho internetového obchodu. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

www.adidas-e-shop.cz

• Objednala jsem kalhoty a mikinu. Mikina v pořádku, kalhoty přišly modré (objednány černé) a jiný vzor (střih) než byl na obrázku :-(

Výměnu jsme nepožadovali, ale další objednávku zvážím.

Dobrý den Romano,

děkujeme Vám za nákup a hodnocení našeho obchodu. Za kalhoty se Vám velice omlouváme, s výměnou by určitě nebyl problém, poštovné byste samozřejmě znovu neplatila.

Můžete nám prosím napsat na [email protected], o jaké kalhoty se jednalo? Snažíme se naše služby neustále zdokonalovat, a tak bychom svoji chybu rádi napravili a vyhnuli se podobným problémům v budoucnu, děkujeme.

www.adidas-e-shop.cz

• V našem městě není obchod se značkou adidas a musela bych do 25 km vzdáleného města.

Boty padly přesně podle velikosti.Spokojenost.

Dobrý den Ivčo,

děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme se těšit na naši další spolupráci.

• Dobré ceny
    • zboží není skladem - dlouhá čekácí lhůta

na 50% spokojenost

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

děkujeme Vám za hodnocení našeho internetového obchodu. Cenová politika je nastavena tak, aby slevy byly pro zákazníka co nejpříznivější. Bohužel ne všechno zboží máme skladem, a z toho důvodu může být doručovací lhůta u některých produktů delší, děkujeme za pochopení.

www.adidas-e-shop.cz

• Jsem ráda, že se dá zboží bez problémů vyměnit, objednala jsem si omylem větší velikost a výměna proběhla perfektně.

Určitě bych obchod doporučila pro rychlost doručení a ochotu při výměně zboží.

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

velice Vám děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu adidas. Možnost výměny je jednou z našich výhod oproti konkurenci a jsme rádi, že jste byla spokojena. Věříme, že Vaši důvěru nezklameme ani v budoucnu.

www.adidas-e-shop.cz

• Rychlost a příjemné zacházení.
    • Nic

Dobrý den Honzo,

velice Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho e-shopu. Jsme rádi, že nás doporučujete i dalším potencionálním zákazníkům a budeme se těšit na Váš další nákup.

www.adidas-e-shop.cz

• Přehlednost sortimentu, ceny,rychlost dodaného zboží.

Stránky se mě líbily.
    zatím 1. zkušenost
    doporučila
    velký výběr, dobré ceny, rychlost dodání.

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Těšíme se na Vaši další objednávku.

www.adidas-e-shop.cz

• Rychlé odbavení zásilky, super jednání s klientem.
    • Nezjistil jsem.

Úplná spokojenost, až budu chtít kvalitní zboží budu objednávat opět u ADIDAS-eshop.

Dobrý den Tomáši,

velice náš těší, že jste byl s naším zbožím a službami spokojen a děkujeme Vám za kladné hodnocení. Budeme se snažit, abyste byl spokojen i nadále.

• rychlost, cena

Reakce obchodu Tri-pruhy.cz

děkujeme Vám za kladné hodnocení našeho e-shopu adidas. Jsme rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojeni a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

• přehlednost ve zboží
    • nedodržení dodácích lhůt považuji za problém

těžko po prvním obchodu hodnotit ...

• -platební systém
    • -nutnost bankovního převodu

• výběr zboží
    • nedostatečná komunikace se zákazníkem.je-li na stránkách deklarováno, že dostupné za 2 - 5 dní a zboží ani po téměř 14 dnech nepřišlo - měl by se obchod sám přihlásit a omluvit, případně telefonicky dohodnout další postup. Toto je tragické!

Bohužel mám jen jednu zkušenost, a to negativní. Nejsem proto schopen formulovat nic jiného než je uvedeno výše.

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Nejlepší cena

Zboží bylo za přijatelnou cenu.Nákup proběhl v naprostém pořádku.Obchod doporučuji.Super

• Dodací lhůta.

12.5 jsem objednal a první email mi dorazil až 21.5 v 14:41, že došlo ke zdržení objednávky v centrálním skladu