- nejnižší cena
Dobrý den Honzo,
těší nás Vaše kladné hodnocení. Věříme, že s našimi služby budete spokojen i nadále a budete se k nám pro zboží adidas dál rád vracet.
www.adidas-e-shop.cz -
- Dobré ceny, dobrý výběr ve všech velikostech
- Někdy delší dodací lhůta
Doporučuji, je to spolehlivý obchod, pokud je nějaký problém, vždy se zákazníkem komunikuje
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojena, budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále.
www.adidas-e-shop.cz -
- Velká nabídka a dobré ceny.
Doporučuji.
Dobrý den Petře,
jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. Děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu a těšíme se na Váš další nákup na www.adidas-e-shop.cz.
www.adidas-e-shop.cz -
Na zboží jsem sice čekala delší dobu, ale to se může stát. Se zbožím jsem spokojená. Nakupovala jsem pouze jednou,ale mohu doporučit. Obchod je vstřícný.
Dobrý den Dagmar,
těší nás, že se Vám u nás dobře nakupuje. Omlouváme se za delší dodací lhůtu, u zboží, které není skladem, se to bohužel může stát. Proto předem vždy zkontrolujte dostupnost Vámi vybrané velikosti. Těšíme se na Váš další nákup u nás.
- rychlost, spolehlivost
- víc informací o zboží
v pořádku, lepší standard
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za hodnocení a doporučení našeho eshopu. Jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo. Budeme se snažit, aby se naše služby do budoucna stále zlepšovaly.
www.adidas-e-shop.cz -
- široký sortiment včetně velikostí pod i nadstandard
- některé zboží není skladem.
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu. Věříme, že spokojeni budete i při dalším nákupu u nás.
www.adidas-e-shop.cz -
- spatna a pozdni komunikace jak na emailu tak telefonicky za 12 dni nemam nakup doma a ani nevim kde je
Dobrý den Jaromíre,
velmi se omlouváme za problémy s dodací lhůtou. Doufáme, že už je vše v pořádku. Kontaktujte nás prosím na [email protected], pokud by nebylo stále vše v pořádku. Ještě jednou se Vám omlouváme a doufáme, že příště už proběhne vše v pořádku.
www.adidas-e-shop.cz -
- Zboží mě ani po deseti dnech stále nedorazilo!!!
Dobrý den Lenko,
omlouváme se za komplikace. V případě, že Vaše problémy přetrvávají, prosím kontaktujte nás na [email protected] a my začneme Vaši objednávku okamžitě řešit. Při objednávání z našeho eshopu berte prosím uvedené dodací lhůty jako orientační údaj. Vždy se může přihodit něco, co nejsme schopni ovlivnit, a proto nejsou údaje striktně dané. Ještě jednou se omlouváme a budeme se těšit na Váš další nákup u nás.
www.adidas-e-shop.cz -
Široká nabídka, super ceny. Navíc bezkonkurenční komunikace. Moc díky.
Dobrý den Martine,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Proto jsme rádi, když vidíme, že se k nám rádi vracejí. Těšíme se na Vaši další návštěvu u nás.
www.adidas-e-shop.cz -
- Sehnal jsem u vás v e-shopu velikost bot,které se mi líbily a v kamenných obchodech mám problém tuto velikost koupit.
- žádné.
Jsem se vším spokojen a doporučil bych váš obchod svým známým a příbuzným.
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
těší nás Vaše kladné hodnocení. Budeme se i nadále snažit, aby byli všichni naši zákazníci takto spokojeni a na nákupy u nás se vždy těšili.
- zajímavé slevy
- sortiment
doporučuji
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za doporučení našeho eshopu. Snažíme se pro naše zákazníky neustále chystat zajímavé slevy a akce. Těšíme se na Váš další nákup.
www.adidas-e-shop.cz -
- Nevim, jestli se to stalo jen u meho produktu, ale jeste po 12 dnech ( 10 pracovnich ) mi zbozi u nejz byla uvedena dodaci lhuta 2-6 dni nedorazilo. Obchod mne po zaslani objednavky informoval o tom, ze zbozi neni skladem a ocekavany termin dodani je 30.8.2013, coz zrovna probiha, ale u produktu na shopu doposud neni zmenena dodaci lhuta na realnou. Skoda, jinak se mi obchod libi a s nejvetsi pravdepodobnosti bych nakupoval vice. Sam mam dva eshopy, ale pokud mam uvedeny produkt v nabidce, mam ho ja, nebo vyrobce skladem a dodavam do 24-48 hodin, nebo atyp, ktery se vyrabi do 7 dni.
Vyborne zpracovany, prehledny, siroky sortiment, nemam vyhrady.
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Doba dodání zobrazená u jednotlivých velikostí produktů funguje jako čistě orientační údaj. Pokud se tedy objednávka opozdí, neznamená to, že bychom na Vás zapomněli, ale zboží je rozhodně na cestě. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na [email protected] Těšíme se na Váš další nákup u nás.
- rychlost dodání
- poměrně přijatelné ceny
- zbytečně velká krabice na malé zboží
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu. Těší nás, že se Vám u nás dobře nakupuje a budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále.
www.adidas-e-shop.cz -
- nabízí i nadměrné velikosti s akční cenou, široký sortiment
- zatím žádné
byla jsem spokojená se vším
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Budeme se i nadále snažit, abychom Vaši důvěru nezklamali a byla jste u nás vždy spokojená. Těšíme se na Váš další nákup.
- Velký výběr.
- Neznám
Nakupuji zde pravidelně,je zde velký výběr zboží a hlavně velikostí,což je v kamenných obchodech většinou problém,jak u oblečení tak hlavně u obuvi.
Dobrý den Hano,
velice Vám děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále.
www.adidas-e-shop.cz -
- kvalitní zboží za přívětivé ceny, rychlost vybavení objednávky, možnost výměny nebo vrácení zboří.
Kvalita, nízká cena, komunikace, rychlost.
Dobrý den, Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho e-shopu. Těšíme se na Váš další nákup.
www.adidas-e-shop.cz -
- Dobré ceny,přehlednost obchodu.
- O žádných nevím.
Rozhodně doporučuji,rychlost odeslání,ochota a velice příjemná spolupráce.
Dobrý den paní Rubášová,
velice Vám děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena a budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále.
www.adidas-e-shop.cz -
Vše v naprostém pořádku....
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za kladné hodnocení našeho e-shopu. Budeme se těšit na naši další spolupráci.
www.adidas-e-shop.cz -
- cenově dostupné - přehledná nabídka
mohu doporučit
Reakce obchodu Tri-pruhy.cz
děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho e-shopu. Věříme, že Vaši důvěru ani v budoucnu nezklameme.
www.adidas-e-shop.cz -
Zbží, které jsem si objednala, dorazilo včas a v pořádku, bohužel jsme neodhadli velikost, ale ze strany e-shopu byla ochotná komunikace a zboží jsem mohla bez problémů vyměnit. Tento e-shop doporučuji
Dobrý den Danuše,
jsme rádi, že jste byla s nákupem v našem e-shopu spokojena a věříme, že Vaši důvěru ani v budoucnu nezklameme.
www.adidas-e-shop.cz