- Ty věci, které mi přišly, jsou krásné
- Měla jsem objednanou krásnou bundu, která byla skladem u dodavatele. A nakonec mi bylo sděleno, že bohužel není. Komunikace i vrácení peněz proběhlo v pořádku.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Dovolte vysvětlení: jednalo se o neskladovou položku, u kterých negarantujeme dodání. -
- super komunikace,omluva za pozdní doručení zboží
- zboží ve výborné kvalitě
- komunikace přes chat
Sháněla sem dárek pro holčičku s motivem Tlapková patrola. Na stránkách vše seřazené přehledně a hlavně za přijatelnou cenu. Objednala sem hned několik druhů oblečení a hlavně krásné bavlněné povlečení do postýlky. Už se těším na rozzářené očka až dárek rozbalí.Určitě sem nenakupovala naposled a hned sem obchod doporučila i kolegyním v práci.
Reakce obchodu Trendy Style
Děkuji za Vaše krásné hodnocení, které potěšilo.
Opakovaná spokojenost
Reakce obchodu Trendy Style
Děkuji za Vaše hodnocení.
Velmi pěkné zboží s obrázky hrdinů z pořadů pro děti, líbivé, za přijatelné ceny. Velmi dobrá komunikace s prodejcem, velmi rychlé dodání. Za sebe doporučuji.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Byla to první obědnávka a jsem velice spokojená !
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Zboží nedorazilo, prý není na skladě, třebaže na stránkách se uvádí, že bude zasláno do týdne. Prý je dovolená. Nevím, určitě si tam už nic neobjednám.
Reakce obchodu Trendy Style
Opravdu patří toto hodnocení našemu e-shopu? Dle níže uvedených skutečností usuzujeme, že nikoli.
Paní Libuše objednala několik položek z toho dvě neskladové, s uvedením vyřízení do týdne, jelikož nebylo ze strany dodavatele tuto lhůtu dodržet, kupující jsme e-mailem řádně o této skutečnosti informovali. Přičemž bylo nabídnuto neprodlené odeslání skladových položek a další do 3 dnů, dodatečně (samozřejmě na náklady e-shopu). O dovolené nebyla absolutně žádná zmínka, dovolená nyní u nás neprobíhá. Odpovědi paní kupující na tento e-mail byla pouze žádost o změnu velikostí jedné položky objednávky, které jsme vyhověli. -
- velký výběr a přehledné stránky
- rychlé dodání
- rychlé dodání
- Přehledné stránky
Zakoupili jsme boty ( podle velikostni tabulky obchody jsem zmerila stopu v cm a na zaklade toho zakoupila velikost ), boty byli velke, problém jsem v tom nevidela a myslila jsem si ze v dnesnim zivote uz v kazdem obchode bez problemu se da vymenit velikost.
Jenomze pani se nechce a vymyslela si ze nevi v jakem boty stavu ( poslala jsem ale foto, ze opravdu jsme jich jenom raz meli na noze kdyz pochopili ze jsou velke a nikdy nenosili) a uz se tym snizila jejich prodejna cena a nevi jestli ta jina velikost na sklade bude.
Pokud jste si jisti ze vse co prodavaju se spatnymi tabuľkami velikosti vam sadne, tak si klidne kupujte. Ja rozhodne uz nikdy vic tady nekoupim.
Jeste k tomu jsem nasla stejne boty o mnoho levnejsi na jinych strankach.
NEDOPORUČUJIReakce obchodu Trendy Style
telefonicky jste se dne 2.1.2019 dotazovala na možnost výměny zboží (sněhulí), které Vám byly doručeny začátkem prosince a jak jste sdělila, odstranila jste z nich všechny visačky, které jak jste se také zmínila již ani nemáte. Přestože se jedná o pozdní odstoupení od kupní smlouvy, což se dá jistě z důvodu vánočních svátků tolerovat, požádali jsme Vás (z důvodu narušení původního stavu) o zaslání fotografií pro posouzení stavu obuvi, ze zaslaných nekvalitních fotografií však nebyl možný zjistit jejich skutečný stav. Proto jsme Vám zaslali v dobré vůli a ochotě vyjít Vám vstříc požadavek na zaslání sněhulí k fyzickému posouzení, což je zcela standardní postup.
Velikost těchto sněhulí je proměřena a byla uvedena správně, neevidujeme žádnou jinou výměnu.
Vaše reakce a jednání je poněkud nepochopitelné a mrzí . -
Byla jsem velmi spokojená.Trička udělaly velkou radost vnučce.Děkuji Vaidlová Alena
Reakce obchodu Trendy Style
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost. Budeme rádi, když nám i nadále zachováte Vaši přízeň. -
- Rychlost, komunikace
- pouze platby předem, nemožnost dobírky
platby předem jsem se obávala, obvykle takto nenakupuji, ale recenze byly dobré a i v mém případě nedošlo k problému
Reakce obchodu Trendy Style
Poznámka k dobírkám: platby na dobírku standardně stále nabízíme, pravděpodobně jste tuto možnost přehlédla. -
doporučuji,rychlé dodání i kvalita výrobku
Reakce obchodu Trendy Style
Pěkné zboží, rychlé dodání, komunikace s obchodem dobrá.
- Rychlost, vstřícnost, ochota
- Nevím o zadne
Spokojenost
Sortiment, rychlé dodání.
- samé plusy
žádná není
Reakce obchodu Trendy Style
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost . Budeme rádi, když nám i nadále zachováte Vaši přízeň. -
- Krásné zboží.Rychlé doručení.
Reakce obchodu Trendy Style
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost s e-shopem. Budeme rádi, když nám i nadále zachováte Vaši přízeň. -
Přehledné stránky, dobré ceny, rychlé dodání.
Reakce obchodu Trendy Style
- Skvělá komunikace a rychlé dodání