• Kvalitní zboží
    • Komunikace bez problémů
    • Rychlé dodání

U Toru jsem již dříve nakupoval a jsem i tentokrát spokojený s kvalitou zboží i s komunikací.

• zakoupeno v Tor Industries před 9 měsíci

zboží nebylo dodáno kompletní, místo 2 ks jen jeden.

Reakce obchodu Tor Industries

skutečně se jednalo o chybu našeho skladu. Situace byla okamžitě napravena a druhý kus byl dodán. Že je vše již v pořádku potvrdil sám zákazník. Tato recenze tedy již zcela nesouhlasí, jsme rádi, že byla situace napravena.

• zakoupeno v Tor Industries před 1 rokem

Platba v hotovosti v dnešní době je nevhodná.

Reakce obchodu Tor Industries

Vaši objednávku jsme obdrželi 22.11. v 19:07. Objednané zboží nebylo skladem (to bylo uvedeno i na e-shopu) a ihned 23.11. jste námi byl kontaktován jak telefonicky, tak e-mailem. Domluvili jsme se na zaslání alternativy zboží, kterou jsme Vám doporučili a následující den Vám bylo zboží odesláno. Doručeno bylo 25.11.
    Společnost Geis, která je naším smluvním přepravcem bohužel platbu na dobírku jinak než v hotovosti nepřijímá. Na našem e-shopu ale kromě dobírky také nabízíme možnost platby bankovním převodem nebo přes platební bránu GoPay.

• zakoupeno v Tor Industries před 1 rokem

Vše v pořádku, doplňující dotazy ke zboží mi byly obratem zodpovězeny,
    rychlé dodání zboží.

• zakoupeno v Tor Industries před 1 rokem

• funguje, uz jsem tam parkrat nakupoval a muzu doporucit
  • zakoupeno v Tor Industries před 1 rokem

Nešlo na webu přímo zakliknout osobní odběr. To se vyřešilo telefonátem, nicméně telefonistka byla velice ochotná a šlo to bez problému.

Velmi dobré, rychlé doručení

• rychlé dodání
    • kvalita
    • cena
    • nic

Vozík jsem měl do 2 prac. dnů od objednání. Vozík je kvalitní jako jiné paleťáky za vyšší cenu.

Bleskové doručení.

• Rychlý a bezproblémový obchod
    • Kvalitní zboží
  • zakoupeno v Tor Industries před 2 lety

Objednávka dorazila v pořádku a rychle. Dokonce již máme vyzkoušeno a super. Dobrá kvalita za přijatelnou cenu. Komunikace taky dobrá. Příjemná pani na telefonu, která v případě potřeby pomůže/poradí

• rychle
    • kvalitni zbozi

poradily mi po telefonu jaky vozik, objednano na dobirku, vozik prisel rychle

• rychlá komunikace
    • rychlé doručení
    • poměrně levné
    • zboží v pořádku

Spěchal jsem na doručení. Ochotně mi poradili po telefonu a zboží poslali hned následující den. Zboží přišlo v pořádku a zdá se, že funguje jak má.

• zakoupeno v Tor Industries před 2 lety

Obrázek kupovaného výrobku neodpovídal realitě. Návod na montáž a elektroinstalaci nebyl vůbec a po urgencích v nějakém jiném jazyce. Čekám na názor elektrikáře a vyjádření inspekce bezpečnosti práce a poté asi vrátím.

Reakce obchodu Tor Industries

je nám líto, že jste s naším kladkostrojem nebyli spokojeni. Na našem e-shopu v textu upozorňujeme na to, že se jedná o nestandardní výrobek (prodávaný za velmi výhodnou cenu), který je ale plně funkční. Český návod k samotnému kladkostroji s pojezdem Vám byl odeslán ihned, po Vaší žádosti byl zaslán i návod v českém jazyce na doplněk kladkostroje.
    Vrácení kladkostroje Vám bylo samozřejmě nabídnuto, ale kladkostroj si nakonec ponecháváte. Doufáme tedy, že už je vše v pořádku a kladkostroj Vám poslouží, jak má.
    Tým Tor Industries

+++

• zakoupeno v Tor Industries před 2 lety

Rychlost , přehledný web.

• zakoupeno v Tor Industries před 2 lety

Rychlost, ochota referentů, objednávka přišla v pořádku i v požadovaný čas.
    Spokojenost ******