- Platba kartou
Reakce obchodu TopTejp
Zdravíme, jsme rádi, že doba dodání splnila vaše požadavky. Hezký den a děkujeme mnohokrát. Váš, TopTejp
- Přehlednost obchodu
- Slušné ceny
- Rychlost dodání
- Nevím o nich
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, jsme rádi, že náš eshop splnil, co jste potřebovali. Rádi vyhovíme zase. S pozdravem, TopTejp
- zboží bylo velice rychle dodáno,za mne velká spokojenost,děkuji
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi. Vše co máme na eshopu je skladem a snažíme se odesílat pro zákazníka co nejrychleji. Jsme vám k dispozici. Děkujeme
- možnost odběru v rámci sítě Uloženek
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že vám síť Uloženek vyhovovala. Hezký den, TopTejp
E-mailem průběžně informovali o zásilce. Česká pošta předala, neporušené, nepoškozené. Líbí se mi možnost sledování zásilky.
Vřele doporučuji.Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, sledování zásilky je základ. Člověk potřebuje vědět, kde ta jeho věc co tak rychle chce právě je :-) Děkujeme moc.
Rychlé doručení, určitě doporučuji objednávky v tomto obchodě.
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, velmi děkujeme za vaši recenzi. Pokud budete dále něco potřebovat, jsme vám k dispozici. Váš TopTejp.
- Perfektní komunikace a rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, mockrát děkujeme za hezkou recenzi a jsme rádi, že vše proběhlo, jak mělo. Váš TopTejp
Perfektní odezva a zájem ze strany obchodu při řešení drobné nesrovnalosti. Doporučuji.
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi. Vše jsme rychle vyřešili a vy jste spokojen :-) S diky, TopTejp
Solidní obchodník, expresně zasláno.
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme. Snažíme se odesílat co nejdříve. Hezký den.
Opravdu doporucuji,rychle dodani do druheho dne.Zbozi v poradku
Reakce obchodu TopTejp
Zdravíme a moc děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Jsme tu pro vás. TopTejp
- OK
OK
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Budeme se snažit být OK i nadále :-) S pozdravem, TopTejp
Přehledný obchod za dostupné ceny
Rychlé jednáníReakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi a budeme se těšit na další spolupráci. Váš, TopTejp
- rychlost
- rychlost zásilky
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi. Děkujeme za Váš nákup a v rychlosti doručení setrváme. Váš TopTejp
- Jsou rychlý, vstřícní
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení. S rychlostí se snažíme, jak jen to jde. Hezké dny, TopTejp
První objednávka, zkušenosti zatím nejsou.
Dobrý den, moc děkujeme za vaše doporučení. S pozdravem, TopTejp
- rychlost dodání
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, jsme rádi, že za Vaši spokojenost. Snažíme se odesílat co nejrychleji. Děkujeme, TopTejp
Super, rychlé dodání.
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za super recenzi. Budeme rádi, pokud u nás znovu nakoupíte. S pozdravem, TopTejp
- Dobrá cena, rychlé dodání
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc děkujeme za doporučení. Krásné vánoce. Váš TopTejp.
Jsme velmi spokojeni. Po domluvě bylo možné zboží zaplatit i na přiloženou fakturu.
Reakce obchodu TopTejp
Dobrý den, moc Vám děkujeme za vaši spokojenou reakci. Rádi vyhovíme i příště. Hezký den, TopTejp
- Podařilo se objednat zboží levněji
Dobrý den, jsme moc rádi za Vaši spokojenost. Hezký den, TopTejp