- rychlé dodání
Reakce obchodu Topsi.cz
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání – děláme maximum pro to, aby zboží bylo u zákazníků co nejdříve. Budeme se těšit na případnou další objednávku!
Tým Topsi s.r.o. -
- Velký výběr a bleskové dodání
Dobrý den, pane Klimeši,
moc děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení! Jsme opravdu rádi, že jste byl spokojený s naším širokým výběrem i bleskovým dodáním. Snažíme se, aby každý nákup u nás byl co nejpříjemnější a bezproblémový, a těší nás, že se nám to podařilo i ve Vašem případě.
Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc s výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme!
Těšíme se na Vaši další návštěvu.
- Rychlost, cena , informace o zboží, tel. kontakt
Dobrý den Petře,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení – velmi nás těší, že jste byl spokojený s rychlostí dodání, cenou i informacemi o zboží.
Zvlášť si vážíme toho, že jste ocenil i náš telefonní kontakt. Přímá a lidská komunikace je pro nás samozřejmostí – nebereme ji jako zátěž, ale jako základ slušného jednání. V době, kdy řada e-shopů přechází výhradně na anonymní formuláře, považujeme možnost osobně probrat vše potřebné se zákazníkem za minimum, které si každý zaslouží.
Děkujeme, že jste si u nás vybral, a budeme se těšit zase někdy příště!
Tým Topsi s.r.o. -
- Velká ochota při nákupu sporáku. Rychlé doručení. Odstoupil jsem od smlouvy - malá pečící trouba.
Dobrý den pane Z**o,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Těší nás, že jste ocenil naši vstřícnost při nákupu a rychlé doručení. O to více nás ale mrzí Vaše celkové hodnocení 1* z 5ti, které vychází z důvodu, za který opravdu nemůžeme nést odpovědnost.
Rozměry pečicí trouby byly u sporáku řádně uvedeny v popisu produktu. Chápeme, že si je možná zákazník nepřečte důkladně, nicméně tyto informace poskytujeme právě proto, aby se předešlo podobným nedorozuměním.
Vaše rozhodnutí odstoupit od smlouvy samozřejmě respektujeme – v rámci zákonné lhůty jsme Vám vyšli vstříc bez jakýchkoli komplikací.
Mrzí nás, že i přes naši snahu a korektní přístup jsme od Vás obdrželi hodnocení, které neodráží kvalitu našich služeb. I tak děkujeme, že jste se s námi o svou zkušenost podělil, a přejeme Vám, aby další nákup přesně splnil Vaše představy.
- Rychlé jednání
Dobrý den Jardo,
moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme opravdu rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni. Vaše slova nás těší a motivují k tomu, abychom se neustále zlepšovali.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další dotazy nebo požadavky, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám opět pomůžeme!
- Dobrá podpora, dobře popsané
Dobrý den Jeronýme,
Rýchle doručenie, kvalitný výrobok
Dobrý den Zuzano,
Super, doporučuju :)
Vše ok
Tým Topsi s.r.o. -
- Rychlé vyřízení objednávky a doručení
Dobrý den PS,
- Rýchle jednania a plnenie
Tým Topsi s.r.o. -
- Vše proběhlo v pořádku a vše bylo během nákupu srozumitelné
Vše proběhlo bez zbytečných složitostí
Dobrý den Zdenále,
Tým Topsi s.r.o. -
Termín dodávky nebyl avizován. Adresa místa doručení byla nesprávná. Kombinace jména objednávajícícho a adresy e-shopu. Řidič po dvou odmítnutých volání (neznámé číslo) kontaktoval pomocí SMS.
Vážený pane Kyselý,
mrzí nás, že situaci vnímáte tímto způsobem. Dovolte nám krátké upřesnění:
Dne 10. 03. 2025 v 08:46:09 Vám byl na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce odeslán automatický e-mail s informací o expedici zboží. Následně jste obdržel několik oznámení od přepravní společnosti DPD, která standardně informuje o doručení prostřednictvím e-mailů a SMS. Pokud zákazník na tyto zprávy nereaguje, kontaktuje ho přímo řidič kurýrní služby telefonicky. Jak sám uvádíte, na jeho volání jste dvakrát nereagoval. Nerozumíme proto důvodu, proč jste informovanost našeho eshopu hodnotil nejnižší možnou známkou.
Zboží bylo odesláno na adresu uvedenou ve Vaší objednávce. Dovolujeme si také upozornit, že při objednávání zboží na internetu je nezbytné věnovat pozornost VŠEM !!! příchozím hovorům, včetně těch z neznámých čísel, jelikož kurýrní služby často používají různé kontakty. Na tuto skutečnost opakovaně upozorňujeme v e-mailech týkajících se expedice.
Přesto Vám děkujeme za Vaši recenzi a budem se těšit na další spolupráci.
Tým eshopu www.topsi.cz -
- rychlé vyřízení objednávky
- kamna přivezena bez odpovídajícího vybavení k tomu, aby byla dodána na místo, kde měla stát. místo vybavení odpovídajícím rudlem mi s pomocí paletového vozíku dotáhl pan řidič (s mou aktivní pomocí) kamna za branku před dům, s tím, že dovnitř si je mám dopravit sám, protože jeho povinnost končí za zamykatelným vchodem do nemovitosti. je to nehoráznost, další nevýhoda obchodu je, že se akceptuje jen platbu v hotovosti řidiči, což je i bezpečnostním rizikem pro řidiče, který musí vozit hotovostní částky velkého rozsahu. celkově mi připadá úroveň služeb neodpovídající oprávněnému očekávání zákazníka.
obchod by se měl hodně polepšit, aby splnil oprávněná očekávání zákazníka.
Dobrý den, pane Hronec,
Vaše recenze je ukázkovým příkladem toho, jak lze na internetu snadno překroutit realitu a šířit dezinformace. Kamna Vám byla doručena přesně podle podmínek přepravní služby, které jasně říkají, že doručení probíhá k prvnímu zamykatelnému vstupu, nikoli až do obýváku. Řidič není stěhovák a přepravní společnost opravdu neposkytuje službu „odneste mi to tam, kam JÁ chci“.
Stejně tak platba v hotovosti – nikdo Vás nenutil ji zvolit. Možnost platby předem byla k dispozici již při objednávce. Pokud Vám hotovostní platba nevyhovovala, bylo možné zboží uhradit předem bez jakýchkoli poplatků, a to buď prostřednictvím QR kódu, nebo standardním bankovním převodem. Co se týče Vašich obav o bezpečnost řidiče, přepravní společnosti fungují tímto způsobem desítky let a mají vlastní opatření – nebudeme jim tedy radit, jak mají dělat svou práci.
Zajímavé je, že v rámci Vaší recenze uvádíte "rychlé vyřízení objednávky" jako pozitivní aspekt, přičemž celkově hodnotíte zkušenost jako "negativní". Tyto protipóly mohou být skutečně obtížně pochopitelné a neodrážejí úplně objektivní pohled na celkovou službu, kterou jsme Vám poskytli.
Rádi bychom zároveň připomněli, že přepravu, kterou v recenzi kritizujete, jsme Vám poskytli zcela zdarma a náklady na ni uhradila naše firma, TOPSI s.r.o.
Každopádně Vám děkujeme za objednávku a přejeme, aby Vám kamna dobře sloužila. A pokud již kamna, za předpokladu Vaší aktivní pomoci, byla umístěna v domě, věříme, že se Vám recenze budou psát o to snáz, v teple a pohodlí, které nyní můžete užívat.
Radim Tomášek
Jednatel firmy TOPSI s.r.o.
tel: 555 333 683 (Po - Pá - 8:00 - 15:00) -
- Rychle odeslani objednavky a rychle vyrizeni vraceni zbozi. Jedine doporucuji!!
Dobrý den Bj,
Rychlé dodání
- Spolehlivost a rychlost
Dobrý den Petře,
Tým Topsi s.r.o. -
- Rýchle jednanie a doručenie.
Dobrý den Broňku,
- rychlé doručení