• Bohužel přišla úplně jiná kombinace vzorů než nabízí

• Nabízíte zboží, které nemáte na skladě. Na mojí objednávku čekám už 14 dní.

Zboží stále nedorazilo.

Zboží zatím nedorazilo je to 6dní od objednání. Nemám co hodnotit jen čekat jestli dorazí zboží dorazí. Včera mi přišel email Dobrý den,
    moc nás to mrzí, ale máme zpoždění s Vaší objednávkou

• Infolinka obchodu je nefunkční ..(falešně zaplněna !
    • Extrémně dlouhá doba dodání !
    • Balení produktu amatérské

Objednal jsem si topper 13.11 po přečtení fiktivních anonymních recenzí ve kterých bylo napsáno že mají rychle dodání jsem si říkal že to bude asi fajn ale bylo to úplně naopak topper mě přišel 20.11 a podle dostupných informací firmě top prostěradla trvalo 5 dni zabalit a předat objednávku přepravci upozorňuji že dane zboží bylo skladem a expedice měla byt max 1-2 dny dlouze jsem se snažil dovolat na podporu ale at už jsem zavolal minutu po otevíračce hodinu před zaviračkou nebo v průběhu dne každý den byla linka “plně obsazena„ což u takové menší neznamená firmy určitě nepřipadá k úvahu velice pochybuji že by měli 2000 objednávek týdně když zboží teda konečně přišlo tak bylo zabaleno jako by vám dvouleté dítě balilo dárek k Vánocům … samotný produkt jako takový taky není nic moc ale s tím jsem počítal další objednávku by jsem určitě nikdy v životě neudělal velké zklamání

• rychlá zpětná vazba

Zatím žádné dobré zkušenosti nejsou. Objednávka dosud nedorazila - po šesti dnech. Je pravda, že jsem dostala omluvný dopis s vysvětlením a chápu , že se blíží vánoce, takže se lhůty budou prodlužovat. Zatím stále čekám.

Zboží bylo nabídnuto v ,,tajné nabídce''. Bohužel ani po 10 dnech nebylo doručeno.

• Snaha o vtipný e-mail s vysvětlením důvodu nedodaného zboží mě spíše rozčílil než pobavil

Zboží jsem objednala před 7 dny a nic. Mám pouze potvrzenou objednávku a dál se nic neděje. Tak čekám co se stane, zda se někdo ozve nebo nikoliv.

Po týdnu zboží nedorazilo a zpráva taky žádná.

• Zboží zatim nedorazilo . Objednáno 10.11

Nemohu hodnotit něco, co neproběhlo...

Nemohu hodnotit zboží, který mi ještě nedorazilo.

Dlouhá dodací lhůta

• Koupil jsem povlečení s označením Bavlna, ale vypadáto sotva jako plátno materiál

• Nízké ceny
    • Zboží neposlali
    • Placení předem - vyhozené peníze
    • Nahlásim na Českou obchodní inspekci

Nekupovat, neplatit předem. Nesolidní.

• Zboží za 6 dní nedorazilo

• Čekat, více než týden na objednané zboží, které mají při objednávání na skladě je v dnešní době neomluvitelné. Zde si již objednávat nebudu.

• Už týden čekám na objednávku zatím nic. Ještě ani nevyexpedovano, po týdnu. V dnešní době neskutečné.

Vaše zboží mi nebylo ještě doručeno !!!!