- Krb byl doručen do 48 hodin
- Komunikace po telefonu
- lepší cena než jinde
Vše proběhlo perfektně. Můžu jen doporučit.
- Úžasný poradce, vše vysvětlil, moc dobře poradil. Krbová kamna jsou dle našich představ. I doručení bylo perfektní a rychlé. Rádi zde nakoupíme znovu.
Výborná komunikace obchodu.
- Konzultace po telefonu
- Dobrá cena
Zboží bylo opravdu skladem, doručeno dle požadavku, konzultace po telefonu a velmi dobrá cena.
Výborná domluva, precizní práce. Děkuji Kačaba
- Velmi rychlé odeslání
- Komunikace skvělá,rychlé dodání
Dobrý výběr, rychlost doručení
- rychle doruceni
- Perfektní komunikace a rychlé dodání
- Ochota prodávajícího
Děkujeme za ochotu a vstřícný přístup
- Super
- Skvělá cena, výborná komunikace
- Komunikácia, po prevode čiastky za produkt na ich konto rýchle odoslanie tovaru, možnosť platiť v EUR
Rýchla odozva, veľký vyber
S jednání obchodu jsem velmi spokojen. Rychlé a vstřícné jednání včetně rady jak optimálně výrobek využívat.
- Velmi ochotný a nápomocný pan prodejce. Původní kamna nebyla na skladě, pán poradil podobná, dokonce levnější. Za dva dny jsme měli kamna doma. S takovým nákupem a přístupem jsem velmi spokojená.
- cena, rychlost dodání
Dobrý den. Díky několika negativním recenzím a také díky výrazně nižší ceně oproti konkurenci jsem byl obezřetný a nedůvěřivý. Přesto jsem objednal krbová kamna a jsem plně spokojen. Vše proběhlo v absolutním pořádku a firmu můžu jenom doporučit.
Velmi rychlé dodání zboží od objednání.
Komunikace obchodu velmi vstřícná. Doprava zboží zajištěna kvalitní službou, která komunikuje se zákazníkem od převzetí zboží až do jeho předání. -
Velmi rychlé doručení zboží od objednání. Komunikace obchodu na vynikající úrovni, maximálně vstřícné jednání. Doprava zboží zajištěna kvalitní, bez nedostatků.