Přihlásit se a přidat recenzi

• rychle, spolehlivě

• Bezkonkurenční cena, slevové nabídky
    • Zboží dorazilo v bezproblémovém stavu

• Sehnal jsem zboží co jsem potřeboval a za rozumné peníze
    • Rychlost odeslání
    • Pohotové řešení již při odeslání zásilky
    • Komplikovaná registrace pro přenesení daňové povinnosti. Ale asi to tak má být.

Celkově hodnotím kladně. Jen tak dál.

Rychle dodání zboží.

rychlost

• Rychlost

• Rychlé dodáni

+ rychlost vyřízení zásilky
    - nemám připomínek

• 10 %

• Kopie

Docela mě zklamala skla dome glaas, která jsem u vás objednal už několikrát , rychle se škrabou a mastí , nevěřím že máte originál , chová se spíše jak nějaká čínská kopie , opravdu zklamání na S22 ultra 1690 Kč je to šmelina . Objednat přímo u výrobce , tihle překupníci kvalitu neřeší, jen se pakují

• rychlost

• Dlouhá doba dodání

Kryt na Iphone stále nedorazil narozdil od dotazníku spokojenosti

Dobrý deň
    Vaša objednávka bola odoslaná hneď nasledujúci pracovný deň.
    Prepravca však vrátil balíky kvôli nesprávnej adrese, kontaktovali sme vás emailom, situaciu radi vyriesime samozrejme a balík vám môžeme znova odoslať, poprsím vás odpoveď na náš e mail, ktorý Vám bol zaslaný.

Mrzia nás tieto komplikácie.
    Ďakujeme pekne za pochopenie a odpoved
    s pozdravom

• 20 %

• Bohatý výběr
    • Pomalé doručení

Tento obchod nemohu doporučit. Objednal jsem si kabel Blitzwolf na iPhone v červené barvě. Čekal jsem týden než mi dorazil a po rozbalení jsme zjistil, že mi poslali v šedé barvě. Ihned jsem obchod informoval a jejich odpoveď: “bol vam odoslaný správny produkt resp ean kod zodpovedá
    len ako je uvedené aj na štítku produktu ej v troch rôznych farbách a vám bola odoslaná šedá”.
    Jinými slovy produkt sedí, jen jsme vám zaslali samotnou barvu, smiřte se s tím. Tento přístup se mi nelíbí z několika důvodů. Zákazník má dostat přesně to, co si koupil. Nikoho nezajímá, že jim kód v systému seděl nebo neseděl, pracují tam snad barvoslepí lidé? Tam nikdo nedělá finální kontrolu objednávek? Naprosto otřesný.

Dobrý den
    na základe emailovej komunikácie, kde ste uviedli, že Vám bol produkt dodaný v nesprávnej farbe (šedá namiesto červenej) , sme sa ihneď ospravedlnili, nakolko pracovnik poslal kábel so správnym kódom, avšak neskontroloval farbu pred odoslaním, čo nás samozrejme mrzí.
    Kábel je bohužial tak balený, že nie je vidieť farbu pokiaľ sa produkt nerozbalí.
    Ako ospravedlnenie a kompenzáciu sme vám navrhli a vrátili ihned 15% zo zaplatenej sumy za produkt späť na váš učet.
    Ďakujeme za pochopenie ohladom chyby, ktorá sa stala.
    s pozdravom

I přes negativní zkušenosti některých ostatních kupujících jsem měl osobně s obchodem velice pozitivní zkušenost. Zakoupil jsem pouzdro na telefon, které již jinde (krom Amazonu) nebylo k sehnání, zboží bylo dodáno za cca dva dny od objednání, bylo nové a v perfektním stavu. Tímto TOP4MOBILE děkuji! :-)

Zboží není až tak předraženo, někde to samé zboží nakoupíte za dvounásobek což je směšné když víme odkud pochází.

• 10 %

• Podvod

Pozor! V žádném případě nic neobjednávat v tomto "e-shopu". Zaplatil jsem peníze předem za pouzdro dne 13.8, do dnešní doby žádná zpráva o stavu objednávky není, na emaily nikdo nereaguje, žádné zboží samozřejmě nepřišlo.

Dobrý den
    stále evidujeme vašu uhradenú objednávku na produkt :

MUJJO Full Leather Wallet Case for iPhone 13 Pro – Black (MUJJO-CL-016-BK)

bohuzial, tento produkt momentalne nie je k odoslaniu, čakáme na dodanie nových kusov od dodávateľa.
    Napísali sme vám email, situáciu radi vyriešime, zmenou produktu v objendávke alebo stornovaním objendávky.
    ďakujeme za Vašu odpoveď na zaslaný email.

top4mobile

I have ordered the product while travelling in Prague as a tourist. I asked to ship the product to a nearby pickup point to where I was staying. On the day of delivery I was asked to provide a Czech phone number even though you had plenty of ways to contact me. I didn't have a Czech number as I'm just a tourist. I asked you to communicate with me via email or WhatsApp but you still said it's not enough and you need a Czech phone number. Eventually you cancelled my order, and I still haven't received a refund. I bought this product from another store that same day.

hello
    you ordered a package to the delivery point,
    a code sent by the carrier is required to receive the package, but the code can only be sent to a Czech phone number.

We have returned your money.
    Sincerely

• Neodpovídá deklarovaná doba dodání

• Rychlé vyřízení objednávky

• ceny
    • rychlost dodání
    • přehled stránek
    • zatím nic

Zaplatila jsem si doručení v pátek a zboží přišlo až v pondělí. Z toho důvodu nedoporučuji.