- Rxchlé doručení, dobré ceny
- Opravdu rychlé doručení
ok
Rychlé dodáno.
- Produkt nefungoval
Produkt nefungoval a při vracení za jejich nekvalitní zboží mi nebude vrácena částka za dopravu a ještě na vlastní náklady posílám zpět .
- Perfektní zákaznický servis při řešení problému
- Rychlost doručení
- Super ceny
Opravdu dobrý obchod se pozná podle řešení problému, pokud nastane. Před Vánocemi jsem objednala příslušenství na telefon, 21.12.2022 jsem si vyzvedla zásilku a zjistila, že mi obchod poslal jiné zboží než jsem objednala. Napsala jsem e-mail, na který mi bleskově přišla odpověď s omluvou a 23.12.2022 jsem měla doma zásilku se správným zbožím! Navíc bylo zboží, které se u nás obtížně shání, v danou dobu u tohoto prodejce za velmi dobrou cenu. Děkuji za takový přístup a s klidným svědomím doporučuji všem!
- Rychlost dodání
- Ochranné sklíčka na hodinky přišli obě poškrábané
Sklíčka přišli obě s rýhou uprostřed.
Reklamaci řešit nechci jedná se u mě u nízkonákladovou položku.
Z mé strany byl dodržen technologicky postup aplikace sklíčka,avšak po aplikaci sklíčka na hodinky byla vidět znatelná rýha na ochraném skle. -
- Perfektní zákaznický servis při řešení problému
- Rychlost doručení
- Super ceny
- Rychlé dodání zboží
Vše v pořádku, obchod doporučuji.
Objednáno 21.12.22, potvrzeno 22.11.22, doručení do 23.11.22.
Dnes je 30.11.22, zásilka stále není, sledování zásilky ukazuje, že ji přepravní služba stále ještě nemá! -
- Rychlé jednání.
- Rychlý obchod, super ceny ,věrnostní program, doporučuji
Maximální spokojenost, perfektní komunikace,jeden den objednáno a zaplaceno,druhý den dodáno
Bleskové vyřízení a objednávky a doručení následující den. Nejlepší cena výrobku na internetu.
- Dobrá komunikace, rychlosti dodání
Solidní obchod.
- Rychlé dodání, super cena
- Very good.
- Nothing
Goods as described and delivered quickly. No issues.
- Rychlé jednání
- Přehlednost stránek