Přihlásit se a přidat recenzi

• Rxchlé doručení, dobré ceny

• Rychlost

• Opravdu rychlé doručení

ok

Rychlé dodáno.

• Produkt nefungoval

Produkt nefungoval a při vracení za jejich nekvalitní zboží mi nebude vrácena částka za dopravu a ještě na vlastní náklady posílám zpět .

• Perfektní zákaznický servis při řešení problému
    • Rychlost doručení
    • Super ceny

Opravdu dobrý obchod se pozná podle řešení problému, pokud nastane. Před Vánocemi jsem objednala příslušenství na telefon, 21.12.2022 jsem si vyzvedla zásilku a zjistila, že mi obchod poslal jiné zboží než jsem objednala. Napsala jsem e-mail, na který mi bleskově přišla odpověď s omluvou a 23.12.2022 jsem měla doma zásilku se správným zbožím! Navíc bylo zboží, které se u nás obtížně shání, v danou dobu u tohoto prodejce za velmi dobrou cenu. Děkuji za takový přístup a s klidným svědomím doporučuji všem!

• Rychlost dodání
    • Ochranné sklíčka na hodinky přišli obě poškrábané

Sklíčka přišli obě s rýhou uprostřed.
    Reklamaci řešit nechci jedná se u mě u nízkonákladovou položku.
    Z mé strany byl dodržen technologicky postup aplikace sklíčka,avšak po aplikaci sklíčka na hodinky byla vidět znatelná rýha na ochraném skle.

• Perfektní zákaznický servis při řešení problému
    • Rychlost doručení
    • Super ceny

• Rychlé dodání zboží

Vše v pořádku, obchod doporučuji.

• Rychlost

Objednáno 21.12.22, potvrzeno 22.11.22, doručení do 23.11.22.
    Dnes je 30.11.22, zásilka stále není, sledování zásilky ukazuje, že ji přepravní služba stále ještě nemá!

• Rychlé jednání.

• Rychlý obchod, super ceny ,věrnostní program, doporučuji

Maximální spokojenost, perfektní komunikace,jeden den objednáno a zaplaceno,druhý den dodáno

Bleskové vyřízení a objednávky a doručení následující den. Nejlepší cena výrobku na internetu.

• Dobrá komunikace, rychlosti dodání
    • Nic

Solidní obchod.

• Rychlé dodání, super cena

• Very good.
    • Nothing

Goods as described and delivered quickly. No issues.

• Rychlé jednání
    • Přehlednost stránek