- Objednal jsem poprvé, to objednávku ani neevidovali, říkám si ok objednám znovu. Po 3 dnes nic (zboží bylo skladem) volám jim a prý to bylo skladem externě a to znamená dodání 5 dnů... :-D :-D :-D to si dělají snad prdel...
V dnešní době se divím že toto ještě existuje.
- Standardní e-shop. Takových je na internetech plno. Jako vysoce pozitivní hodnotím online chat kde mi kvalifikovaně poradili.
- Osobní odběr kdesi za Rajhradem.
Objednáno 24.11.16 Druhý den mi napsali že objednávka není komplet a bude v průběhu tohoto týdne (dejme tomu 29.11 - 2.12). A jak týdny míjejí tak objednávka nikde ale ani se neobtěžují to řešit. Takže když nebudou mít položku skladem, objednejte raději jinde.
Objednané zboží skladem, nebylo skladem a po obdržení bylo jiné, než objednané!!!!
Dodání proběhlo v pořádku, ale obálky jsou velice nekvalitní, což jsem zjistila až po použití cca 50 z nich - některé nejsou vůbec na bocích slepené.
- Obchod je dobrý, nejsem spokojená s dopravní službou a výdejním místem na Vinohradech.
- dostal jsem něco jiného než jsem chtěl
Čekám na vyřízení reklamace.Nějak se jim nechce vrátit peníze.
- Sáčky nemají uvedenou nosnost.
- Velice nekvalitní výrobek.
- přehlednost, nízké ceny
- obálky jsou skoro nepoužitelné, snadno se roztrhnou, vůbec nejsou pevné, bublinky v bublinkové obálce byly spíše vypouštěné
- ...
- Nekvalitni
Zkuste,treba budete spokojeni.
- Byla jsem spokojena napůl, protože jsem si objednala 2 balení sáčků po 1000 ks. Jeden balíček byl rozdělaný,(vypadal, že bylo z něho odebráno) což muselo už být z obchodu. Celkově balíček přišel nepoškozený.
- Poškozené balení
Nevím, co si o tom mám myslet.
Důvod, proč obchod nedoporučuji je tento. Objednal jsem si mimo jiné černou folii. Přišla včas, dobrá cena, v tom vše Ok, ale zboží vypadá, jako kdyby ho skladník odmotal z nějaké role a namotal to na papírovou trubku. Napůl zmačkané, napůl zmuchlané.
- ceny
- kvalita bublinkových obálek
Bublinkové obálky jsou sice takřka nejlevnější na trhu ale jejich kvalita a grámáž tomu odpovídá , trhají se a několik zákazníku už mě kontaktovalo že mé zboží přišlo v polorozpadlé obálce. 150gramový výrobek bez ostrých hran by bublinková obálka měla vydržet!
- Rychlost dodání.
- Obálky jsou sice polstrované bublinkovou výplní ale je tak tenká, že by se v nich zboží rozbilo. Musím i přes to, že v ní bublinky jsou, ještě zboží balit extra do bublinek. Obálka je tenká a nevěřím její kvalitě.
- Na reklamaci chybějícího zboží, nikdo již týden nezareagoval, a asi ani nezareaguje.
- Třívrstvá vlnitá lepenka v arších, má tak nízkou gramáž, že se chová jako 2vrstvá lepenka v rolích.
Třívrstvá vlnitá lepenka v arších, má tak nízkou gramáž, že se chová jako 2vrstvá lepenka v rolích - pozor rozhodně se nejedná o karton. -
Místo objednané transparentní fólie mi dorazila černá v úplně jiném návinu, což mě docela naprdlo, jelikož přes ní potřebuju vidět. Ostatní zboží v pořádku.
- Neochota
Objednal som na českej stránke tovar pretože na slovenskej požadovaný tovar nemali. Objednávku stornovali aby som si to objednal na slovenskom eshope. Ale ako keď to tam nemajú?
- 6ádná komunikace,nic.
V obchodě jsem objednal,došel mi e-mil,že se mi ozvou.Už je to 3 týdny a žádná odpověd´
Rozhodně nedopručuji,možná jsem vyjímka. -
- Moc se neutratí.
- Zboží se objedná, obchod ho nedodá, nic to nestojí.
- Komunisté měli heslo:
- "Lepší malý obchod, než velký bordel."
- Vás obchod je velký a zboží které nabízíte není skladem. Tak proč tak velký obchod???
nemám slov ani po 10 dnech čekání
- Solidní ceny
- Dodací doba
Nemůžu ještě zcela ohodnotit, zboží ještě nedorazilo.
- Obchod udává rozměry v mm ale reálné hodnoty jsou i o 0,4cm menší
Mizerné, obálky jsou špatně zabaleny což u kartonovych obálek znamená další nepouzitelnost