Objednano 28.10 dodnes 19.11 zbpzi nedorazilo

• Měli to dobře zabalené

Před týdnem objednané zboží ,po týdnu volaly,že nemají nějaké produkty skladem domluvily SME se na jiné variantě ,že pošlou jiné zboží ,bohužel zboží bylo poloviční .Nechápu 2 stejně testery po 100ml a jeden je poloviční? A ještě mají drzost psát ,že je to v pořádku ? ČOI na Vás .A už nikdy víc si neobjednat.Velke zklamání.

Reakce obchodu Top-Cosmetic

tak to uvedeme na pravou míru. Objednávka vytvořená v pátek, tak jsme Vám opravdu po týdnu volat nemohli, když dnes 11.10.píšete recenzi a zboží máte u sebe. Drzá jste Vážená paní možná vy, ale my se chováme k zákazníkum vždy slušně.
    Když si objednáte tester 100ml za 59,-kč kde je uvedeno obsah 50-70% a přide Vám obsah 50 ml tak co je na tom v nepořádku? To že druhý tester byl plný dokazuje co ? že tak nutně musí být všechny? Místo aby jste byla ráda, že jsme Vám za cenu 59,- kč dodali plný výrobek, tak si stěžujete.
    Přejeme krásný den

• zboží nedorazilo

Reakce obchodu Top-Cosmetic

dnes bylo zboží odesláno, bohužel svátky opozdily dodání zboží jak jsem již Vás informovali.
    Top Cosmetic

Komunikace dobrá, ale bohužel informace o skladovém zboží neodpovídá realitě. O věci jsme mluvili s obchodem, tak snad bude příště vše v pořádku ;-)

Obdržel jsem jiné náhradní hlavice Gillette než jsem z kataloigu eschopu objednal. Top-cosmetic s tím nesouhlasí a tvrdí, že zboží je to, které jsem objednal, jen v novém obalu. S tím nesouhlasím a proto jsem zboží vrátil. Náklady na vrácení zásilky musím uhradit sám.
    Postup prodejce považuj za neseriózní .

Reakce obchodu Top-Cosmetic

dostal jste zboží přesně to, které jste objednal. Obrázek na webu přesně odpovídá i výrobku. Navíc Gillette proglide power je pouze jeden. Gillette jako každý jiný výrobce občas aktualizuje obal a náš je ten nejnovější a ten byl i na fotce. Vrátit zboží můžete a zaplatit poštovné si bohužel musíte, nic neseriozního na tom není.

Top Cosmetic

Zboží bylo doručeno rychle a spolehlivě.
    Bohužel komunikace obchodu na dotazy je nulová.

Reakce obchodu Top-Cosmetic

Váš dotaz nepotřeboval reakci. Koupil jste produkt, který jsme měli nejlevněji na heurece a dotazoval jste se jestli by nešla ještě lepší cena. Ceny jsou dané a pokud Vám nevyhovuje musíte hledat jinde.

Děkujeme za pochopení
    Top Cosmetic

Měli me upozornit ze nemají balení které jsem si objednala a ne mi poslat 3 kusy menšího balení

• CAS

Bylo mi zasláno zcela jiné zboží, než jsem objednal !!

• místo odstínu 57 byl poslán 57,5 a má úplně jinou barvu

Reakce obchodu Top-Cosmetic

make up jsem dodali podle objednávky, pokud Vám odstín nevyhovuje máte možnost vrátit zboží.
    Odstín 57,5 neexistuje, pouze celá čísla.
    Děkuji
    Top Cosmetic

Nedoslo mi ani potvrzeni objednavky

• rychlost dodání
    • došla mi špatná tužka na oči, v popisku není napsaná barva, ale na fotografii přiložené u výrobku bylo napsané černá, v balíčku mi však dorazila pouze tyrkysová, a s tou si můžu víte co :-D - každopádně vracet zboží a platit poštovné, které stálo stejně jako ta tužka mi přijde už zbytečné...

Už si neobjednám z obchodu, kde není výrobek dobře popsaný...

• ceny které slibuje - ovšem zboží neexistuje
    • jsou to lháři

Zboží jsem objednala a nastavila osobní odběr. Po informaci že je zboží připraveno, jsme vyrazili na adresu skladu a ....... nikdo o nich nic neví, firmu nikdo nezná, telefon nikdo nebere. Dodnes se nám nikdo neozval. Jedinné štěstí, že jsme dopředu nic neplatili.
    Obchod nedoporučuji a upozorňuji na podvodné jednání

Reakce obchodu Top-Cosmetic

jenom abychom to uvedli na pravou míru. Dostala jste info email i s odkazem na mapu kde se sklad nachází. Naší zákaznici s tím nemají problém a vždy nás našli, viz recenze před Vámi. Telefon je k dispozici v době otevření skladu. Nemůžeme za to, že i podle podrobné mapy nejste schopná nás najít a toto je nazýváno podvodným jednáním. S pozdravem Top Cosmetic

• nevím
    • komunikace

Obchod si není schopen ohlídat objednávky. Po mojí urgenci mi oznámil, že již mojí objednávku neeviduje, protože se mu ze systému ztratila (konec roku)a zboží mezi tím vyprodali, takže novou si také dělat nemám. Pokud bych jim sama nenapsala, zřejmě na zboží čekám zbytečně doposud :-(.

Reakce obchodu Top-Cosmetic

omlouváme se, ale když jsme neměli objednávku v evidenci, bohužel jsme Vás neměli jak kontaktovat. Mimochodem tento týden zboží dorazí na sklad.
    Děkujeme Top-Cosmetic

• Objednala jsem zboží. Už několik týdnu čekám na pokyny k platbě převodem na účet. Bohužel žádná reakce.

Reakce obchodu Top-Cosmetic

faktura byla odeslaná 10.7.2016, do dnešního dne nepřišla od Vás platba ani zpráva o opakované zaslání podkladů.
    Top - Cosmetic

• Dodací lhůta od objednání je dlouhá až to není ani možné v dnešní době,

Dobrá cena zboží, ale dodací lhůta otřesná

Reakce obchodu Top-Cosmetic

Dobrý den, moc nerozumíme Vaší recenzi. Zboží jste objednal 7.6.16 platba bankovním převodem. Platba byla připsána na účet 9,6,16 a ten den odešla od nás zásilka. Podle sledování zásilky jste si ji přebral 10,6,16. Takže od objednání jste dostal zboží za 3 dny a zdržení bylo jen díky platbě. Nehledě na to, že jste zvolil dopravu obálkou ale i tak jsme Vám poskytli dražší službu balík do ruky. Pokud jste chtěl zboží na druhý den, měl jste zvolit dobírku.

Děkuji Top Cosmetic

nejsem spokojená se zbožím, objednala jsem si tužidlo, ale tužidlo to není....podle návodu se má hlava po nanesení spláchnout - tudíž to tužit ani nemůže!!!!???

• Placení zboží jen tak bez ničeho a teprve potom dojde faktura. Proč se neplatí zboží třeba zálohovou fakturou. Zcela nepochopitelná věc.

Reakce obchodu Top-Cosmetic

Dobrý den, platil jste na základě objednávky kde Vám byl poskytnut var.symbol, účet atd. naprosto standartní situace. Fakturu jste dostal s dodáním zboží. Nechápeme co se Vám nelíbí. Tak jak probíhá platba je standart naprosté většině eschopů. Top Cosmetic

obdržel jsem levnější variantu části zboží než jsem si objednal a zaplatil

• úspora času
    • zboží jsem dostala z 50% vyteklé,ale nereklamovala,je to o čase zabalit,na poštu...atd,vzdy jsem byla spokojena se zásilkou,nyní bohužel....

Ráda ve Vašem obchodě nakupuji,vzdy bylo vše v pořádku,tentokrát bohužel přišlo zboží neúplné

Reakce obchodu Top-Cosmetic

snažíme se zásilky důkladně zabalit, ale může se stát bohužel. Měla jste zboží reklamovat, určitě bychom to vyřešili k Vaší spokojenosti. Děkuji Top Cosmetic