Neúplná objednávka - 14 dní jsem čekal , aby mi postupně rušily objednané tituly . Už bych si u nich nikdy neobjednal LP , který nemají skladem .

Vážený pane Steigerwalde,
    objednával jste u nás již poněkolikáté, dosud bez sebenších problémů, či námitek z Vaší strany, pokud je nám známo. To, že nám vydavatelé nebo dodavatelé zruší dodání titulů, které nabízejí, se bohužel stává a nedokážeme to žádným způsobem ovlivnit, pouze se snažíme na ně apelovat aby svou nabídku aktualizovali a předcházeli těmto chybám...Nastalou situaci jsme se Vám snažili s omluvou vysvětlit, bohužel bez úspěchu.

• Špatná komunikace.

Najdete si jiný obchod.

Vážený pane Zapletale,
    na všechny Vaše e-mailové zprávy, od počátku pro nás nepochopitelně poněkud negativně laděné, jsme Vám odepsali a podali vysvětlení k Vašim dotazům. Vadilo Vám, že jste neobdržel QR kód a musel jste tedy pracně vypisovat potřebné údaje pro zadání platby, což nás mrzí...Objednané zboží pro Vás bylo rezervováno okamžitě po obdržení objednávky, odesláno bylo následující den. Ve 14 hodin odpoledne prvního dne, jak jste požadoval, nebylo možné zásiilku expedovat, nebot´ všechny v ten den vyskladněné zásilky již byly odebrány dopravci a tedy na cestě k zákazníkům.

• Nižší ceny CD než ostatní prodejci

Obchod jsem si vybrala, protože měli všechna CD , co jsem sháněla skladem. Po objednání,týden nic. Napsala tedy dotaz.
    Prý se čeká na jedno CD, až to bude kompletní, tak objednávku odešlou...
    Prý u kusů, co nejsou skladem, tak to tvá. .. je to divné, protože skladem měli vše, co jsem objednávala.
    Nechtěla jsem se nervovat jestli to do Vánoc dorazí,navíc komunikace nedobrá, a objednala sem stejná cedéčka jinde,v obchodě který komunikoval a zasilku odeslal do 2 dnů.
    Nedoporučuji tento obchod.

Vážená paní,

omlouváme se, ale Vaše negativní recenze je bohužel neopodstatněná... Při objednání jste přehlédla, což se stane, že jeden z Vámi objednaných titulů není skladem /LINKINPARK / - a to již několik měsíců. Pravdivě jsme Vás tedy informovali, že na tento titul musíme počkat, objednávku jste však bez vysvětlení následně zrušila, na což máte samozřejmě právo...

Tony.cz

Neměl by se zapojovat do nakupování přes Heuréku, když nemá aktuální provázanost zboží. A neměl by asi raději posílat žádné dotazníky, vzhledem k okolnostem, že nákup nebyl realizován.

Reakce obchodu Tony.cz

s omluvou jsme Vám telefonicky vysvětlili, že nedokonalost provázanosti aktualizace nabídky našeho zboží prostřednictvím Heureky bohužel nastala, avšak nikoliv naší vinou. Mrzí nás, že i tak tato situace, kterou jsme bohužel nedokázali nijak ovlivnit, byla příčinou k napsání této Vaší recenze...Vámi zmińované dotazníky neodesílá naše společnost, nýbrž Heureka.cz

Tony.cz

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Objednal jsem víc titulů, na dodání jsem čekal déle než tři týdny, obchodník mi poslal zásilku nekompletní s tím, že jeden titul nemá, aniž by se obtěžoval mě o této skutečnosti informovat, chtěl jsem mít všechny tituly s jediným poštovným.

Reakce obchodu Tony.cz

omlováme se, ale poslední titul do Vaší objednávky / 1 z 10ti objednaných / vydavatel zrušil, již jej nelze dodat, o čemž jsme Vás s omluvou informovali e-mailem . Dodací lhůta 3 týdny není bohužel žádná výjimka, na našich stránkách viditelně uvádíme, že lhůty jsou pouze orientační, vždy záleží na našich dodavatelích a vydavatelích.

Tony.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• bohužel je to 18 dní od objednávky, ale zboží zatím nepřišlo ani do obchodu.

Reakce obchodu Tony.cz

omlouváme se, ale u všech titulů, které nemáme SKLADEM, je uvedeno poměrně výrazné upozornění, že dodací lhůty jsou pouze orientační, tedy bez záruky. Pokud dojde ke zpoždění ze strany vadavatele nebo dodavatele, nedokážeme tuto situaci bohužel nijak ovlivnit.

• Komunikace
    • Neaktuální informace na stránkách
    • Zasílání spamu do schránky

Produkt mel byt skladem 15.12, tudíž bych cekal, ze víc jak měsíc stará objednávka bude expedovana další den. Je 19.12. a žádné informace o změně stavu objednávky či omluva za zpoždění atd… Navíc je trochu vtipné zasílání hodnocení produktu ve chvíli, kdy produkt nebyl ještě ani odeslán.

EDIT: Info u produktu změněno na skladem v lednu 2022. Nicméně 15.12. tam tato informace nebyla a nepřišlo ani nic e-mailem!

Reakce obchodu Tony.cz

omlouváme se za zpoždění dodání, došlo k němu bohužel na straně vydavatele...Vždy uvádíme pouze orientační dodací termíny, což je na našem e-shopu poměrně výrazně uvedeno, u titulů, které nemáme skladem, jsme závislí na našich dodavatelích a vydavatelích a případný časový skluz bohužel nedokážeme nijak ovlivnit...Ke zpoždění dodání nyní bohužel dochází poměrně často, nebot´ kapacity lisoven nejsou odpovídající momentální poptávce po LP nosičích.
    Informaci o změně termínu dodání jsme vyvěsili okamžitě, jakmile nám ji vydavatel oznámil.
    Žádosti o hodnocení zasílají slevové portály typu Heureka bez návaznosti na to, zda objednávka byla vyřízena, či nikoliv...

Hezký den,
    Tony.cz

• Vše v tomto obchodě trvá příliš dlouho

Dokud jsem jim nenapsala s dotazem, kdy mi přijde moje objednavka, protože už dlouho nešla, tak se ani neuráčili napsat, že ji už od jara nemaji na skladě

Reakce obchodu Tony.cz

za zpoždění objednávky jsme se omluvili a činíme tak ještě jednou..Důvod zpoždění jsme Vám však vysvětlili. Není pravdou, že titul nemáme od jara, jedná se o novinku, jejíž vydání vydavatel odložil, takže jsem ji bohužel dosud neměli vůbec, jak jsme Vás informovali. Nastalou situaci bohužel nedokážeme ovlivnit.

Trvá to věčně

Reakce obchodu Tony.cz

omlouváme se za zpoždění, jedná se o poměrně raritní titul, náš dodavatel jej momentálně nemá k dispozici, snaží se jej pro nás zajistit.

Tony.cz

• V současné době mají málo věcí na skladě. Něco si objednáte a je tam do 2 týdnů zboží bude a ono klidně 2 měsíce nic. Je to velmi špatná a falešná politika. Když to není, tak to mají vyhodit z nabídky. A jak píši, nic skoro nemají. Velké zhoršení!!!!

Reakce obchodu Tony.cz

telefonicky jsme Vám situaci na trhu s hudebními nosiči vysvětlovali, určitě nemáme v této chvíli méně titulů skladem, nežli v minulosti, právě naopak...Konkrétně tato Vaše objednávka byla odeslána a vyřízena následující den po objednání...

Hezký den,
    Tony.cz

• Nedodržení dodacích lhůt zboží.

Přesto, že TÓNY.CZ u mnou vybraného produktu, který není skladem, píší že zboží dodají do 14-ti dnů, tak dnes (po 18-ti dnech) zboží stále nemám. Předevčírem, tedy po 16-ti dnech přišel mail se sdělením, že zboží stále nemají. Chápu, že jsou závislí na dodavateli, ale na druhou stranu je to klamání zákazníka, jelikož nabízet něco, co nejsem schopen dodržet je pouhý podvod na zákazníka. Měsíčně do hudebních nosičů investuji docela slušnou sumu a nakupuji u většího množství společností, ale toto se ještě u žádné nestalo. Takže za mě jednoznačně palec dolů.

Reakce obchodu Tony.cz

děkujeme za Vaši rekaci, nicméně nemůžeme souhlasit s tím, že klameme zákazníky...Patrně jste na našich stránkách přehlédl poměrně výraznou a důležitou informaci, že dodací lhůty u titulů, které nemáme skladem, jsou pouze orientační a jak sám správně uvádíte, v takových případech jsme závislí na dodání ze strany vydavatele nebo našeho dodavatele...

Tony.cz

Uvedené zboží jsem si objednal 23.4. dnes je 13.5. a ještě nedorazilo . Sice se omluvili že dorazí později ale to jsem netušil že dostanu dotazník jak jsem spokojený s nákupem.

Reakce obchodu Tony.cz

omlouváme se, čekáme na dodání titulu ze strany vydavatele, uvedené dodací lhůty jsou pouze orientační, jak uvedeno na našich stránkách..

Tony.cz

Trva tomessic a zbozi jeste nedorazilo .Dekuji ale uz nemam zajem.

Reakce obchodu Tony.cz

omlouváme se, vydavatel titul bohužel nedodal...

Tony.cz

• Obchod nabízí zboží které nemá. Na dotaz kdy mám zboží očekávat se mi pán doslova vysmál že zítra to nebude ale za 2-3 týdny. Teď už je to 43 dní a zboží stále nemám.

Reakce obchodu Tony.cz

velice se omlouváme za zpoždění, ke kterému bohužel došlo na straně našeho dodavatele. V tuto chvíli je již titul na cestě ze zahraničí k nám...

Zatím nic nedorazilo. :-(