I když vzniklo nedorozumění (špatně jsem objednal hru pro syna), tak okamžitá odpověď na email a né až za den a dýl. Moc se snažili mi vyjít vstříc.
- Náhodný Steam klíč, to jsem jinde zatím neviděl :)
- Konkurence...
- velký výběr, slušné ceny
velký výběr, rychlé dodání, slušná komunikace s prodejcem.
Doporučuji.Reakce obchodu tojepohoda.cz
Mockrát Vám děkujeme za Váš nákup a jsme velice rádi, že jste byl s námi spokojený a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
Váš tým tojepohoda.cz -
- snížená cena
- Aktivace zaslaného klíče. Úplně by stačil link nebo návod kde a jak to aktivovat, ale nic takového mi nebylo poskytnuto, musel jsem proto psát na support, aby mi s tím pomohli.
- Velmi nízké ceny, krátká dodací lhůta
Obchod mohu jedině doporučit, neměl jsem jediný důvod, proč bych si vybral jiný.
- Ceny her jsou nízké oproti jiným prodejcům.
- Komunikace je rychlá a ochotná, řešení problémů je taktéž rychlé a ochotné.
U tohoto obchodu mě zaujali nízké ceny než v jiných prdejnách, jelikož jsem vášnivá hráčka tak to vřele vítám. Maji pěkný výběr her, které mám celkem v oblibě. Nakupování a objednávání produktu je snadné, rychlé. Člověk ví co má udělat a jak. Snadno se dá naleznout klíč k produktu, který vám byl zaslán a vše je doprovázené řadou e-mailů, které vás řádně informují. Tento obchod vřele doporučuji a budu doporučovat ostatním. Jsem s ním spokojená.
- že nemusím platit kartou jako u jiných herních obchodů
- Dostupnost, cena a komunikace.
- Dodací doba
Velmi dobrý obchod se skvělými cenami.
Reakce obchodu tojepohoda.cz
Mockrát Vám děkujeme ze Vaši zpětnou vazbu. Nevím bohužel přesně o který produkt se jedná, ale ještě jednou se Vám omlouvám. Hry jsou stále rychleji dodávány, ale je možné že Vámi objednaná hra byla zrovna skladem. Hry, které nejsou skladem dodáváme nejpozději do 24h. Na tomto také pracujeme, abychom tento interval ještě více zkrátili.
Přejeme hezký den a příjemnou hru -
- Rychlost dodání zboží
- Zajímavé ceny
Hledal sem levný a kvalitní obchod s digitální distribucí.
Zboží je dodáváno ve velice krátkém termínu a v případě zdržení je dána zpráva proč se dodání zboží zdrží.
Mohu jen doporučit.Reakce obchodu tojepohoda.cz
mockrát Vám děkujeme za Váš příjemný komentář. Přehlednost obchodu budeme v nejblizší době zlepšovat a zároveň budeme rapidně zvyšovat množství nabízených her.
Přejeme Vám příjemné hraní -
Byl mi poslán neplatný kód na hru The Crew, který nefungoval ani na Uplay ani na Steamu...
Když jsem napsal E-mail nepřišla žádná odpověď a po napsání na jejich facebookove stránky jsem se také odpovědi nedočkal...
Vlastně jsem jen zaplatil 819 KČ a dočkal jsem se neplatného CD klíče.
Doufám že se to ještě nějak vyřeší a budu moci v tomto obchodě dále nakupovat...Reakce obchodu tojepohoda.cz
Dobry den,
Moc se Vam omlouvame, ale ja jsem kotroloval nas e-mail, zda jste nam psal, ale zadnou informaci o tom, ze Vam klic nefunguje nemame. Ani primo v e-shopu. Muzete na prosim znovu poslat tento mail. Okamzite Vam reklamaci vyridim. Moc me to mrzi, ale opravdu jsme od Vas zadnou zpravu neobdrzeli. Nas e-mail je [email protected]
Dekuji a opravdu nas tento Vas komentar mrzi,
Vas tym tojepohoda.cz -
- To co uvádí na stránkách je napravdivé.
POZOR POZOR ! Je to jeden velký podvod. Po objednání a zaplacení platby přes Gopay vám nedojde zboží ani peníze zpět. Důrazně varuji před nákupem v tomto e-shopu. Žádná komunikace, na uvedené tel. číslo se nedá dovolat.
Dobrý večer,
omlouváme se Vám. Je to ze dne 13.2, kde byl eshop převáděn na nového majitele.
Bohužel se nám vytvořili komplikace a zkolaboval celý systém. Vaší platbu dohledáme a vrátíme zpět, či nabídneme řešení včetně kompenzace.
Omlouváme se za problémy - všechny naše objednávky jsou již vyřizovány maximálně do 24 hodin, jak uvádíme na stránce.
Děkuji za pochopení a přijměte prosím naši omluvu
Tým tojepohoda.cz -
- od 5.1. jsou webové stránky nedostupné
Reakce obchodu tojepohoda.cz
Dobrý den, bohužel momentálně jsme museli obchod pozastavit. Není však vyloučeno, že bude znovu do budoucna fungovat.
- rychlost dodaní
- počet příchozích mailu
super
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
O počtech mailů víme a v budoucnu se toto pokusíme upravit :) -
- Rychlost dodání
- Doručení do 24h
- žádné
S nákupem jsem byl dost spokojený :) ..
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
- - moznost aktiv.klice na mail
- -Dlouha cekaci lhuta na klic( cca 19hod) od objednani.
- -Jeden ze dvou klicu nebyl spravny = neskutecne dlouhe,slozite reklamovani-na prvni reklam.email odpovedeli az za 24hod.
-Nakoupil jsem poprve a naposledy. S reklamovanim klice jsem to po 24hod nereagovani ze strany obchodu zabalil a radeji ozelel cca 100 kc za aktiv. Klic,nez zdlouhave resit. Radeji jsem vyzkousel nejmenovany konkurencni obchod na netu a neda se s timto srovnat. U konkurence jsem mel klic do 5min od objednani a plne funkcni..(cd klice ;-) )
Reakce obchodu tojepohoda.cz
Dobrý den, doba dodání je vždy uvedena v popisu u hry, v tomto případě to byl do 24 hodin od přijetí platby. Co se týká vašeho emailu s reklamací: Email od vás dorazil v sobotu 3.1.2014, na ten jsme vám odpověděli hned v pondělí 5.1.2014. Před víkend bohužel reklamace neřešíme.
- Paysafe Card platba
Dlouha čekaci doba ale to se da prominout
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
- rychlé dodání v řádu hodin
- nízká cena
- slušný výběr her
- rychlost, cena
- nevím
viz výhody
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
- Hry jsou levnější než na steamu.
- Má hodně způsobů možnosti platby.
- Jeho jediná nevíhoda je ta, že když je nějaká sleva na steamu (jednodenní nebo dvoudenní), tak se neprojeví na stránkách obchodu.
Nakoupil jsem kvůli propagaci obchodu Tartarus Castem.
Nakoupil jsem kvůli možnostem platit přes bankovní převod.
Zboží dorazilo do 16 hodin.
Ano, už jsem tento obchod doporučil. -
- Cenu,rychlost
- Nema par her napr.dead rising 2
Úžasný obchod s hrami za genialni ceny