- Obchod má v nabídce zboží, které jsem jinde nenašel. Po objednání vše OK.
- Bleskové doručení
- Skvělé jednání a rychlost
Vše v pořádku. Doporučuji.
- Nabízí věci jinde nedostupné.
- Hezký nápad s doručením zboží zákazníkovi.
- rychlá a vstřícná komunikace
- rychlé odeslání zboží
Dotázal jsem se, zda je zboží ze skladu ještě k dostání a zanedlouho jsem dostal odpověď. S koupí nebyl žádný problém a balíček jsem si mohl asi za 2 dny vyzvednout.
- rychlé vyřízení objednávky
- v obchodě se najdou věci, za dobrou cenu, na které je obtížné v ČR narazit
- Oceňuji velice rychlé a bezpečně zabalené dodání
- Milá komunikace
- Doručení zdarma po Praze
- Rychlé doručení
- Velmi rychlé odeslání
- Přehledný eshop
- Doručení do ruky, nebyl problém změnit adresu do práce.
- Osobní rozvoz po Praze zdarma.
Již několikátý nákup a opět naprostá spokojenost - vše v pořádku, přehledně a obratem.
- Ochota
- Komunikace
Široký sortiment, dobré ceny
S objednávkou jsme se trefili zrovna do doby dovolené (dva červencové státní svátky), takže jsme na dodání museli týden počkat, ale na to jsme byli upozorněni ještě před objednávkou, takže jsme s tím počítali. Naše e-mailové dotazy byly zodpovězeny bleskově i během jejich dovolené. -
Pán mi ihned, jak přijali platbu volal, aby se domluvil na osobním vyzvednutí. Velmi příjemný, domluva naprosto bez problémů. Výdejní místo je trochu schované na vtipném místě, ale pokud nechcete výdejnu hledat, nabízejí po Praze rozvoz za nízkou cenu. Což mi pán i nabídl, že mi hru přiveze, abych nemusel výdejnu hledat. Já se ale rád podíval do novách končin :) Každopádně Tlapka shop mohu jen doporučit.
- Komunikace
- Ceny
- Rychlost vyřízení
- Flexibilita při osobním odběru
- Doprava po Praze osobně ten samý den je nevídaný servis.
Skvělý obchůdek. Ocenil bych snad jen funkci filtrování podle položek Skladem nebo zobrazení jestli je skladem už ve vyhledávání. Každou kartu zboží je totiž nutné otevřít a ověřit, jestli je nebo není skladem.
- bezva
Rychlé, super!
Již několikátý nákup a zatím vždy naprostá spokojenost. Hry vždy expedovány obratem, možnost přizpůsobit den a čas osobního doručení kurýrem po Praze, domluva po emailu - odpovězeno vždy během jedné až dvou hodin. A hlavně hry nijak nepotlučené ve skvělém stavu.