• doporučuji
    • rychlost dodání

Moc děkujeme :-)

• velmi rychlé dodání
    • hodinky jsou nádherné

Překvapilo mě velmi rychlé dodání zboží. Dopoledne objednáno druhý den ráno už bylo v Balíkovně. Příjemné balení a nádherné hodinky.

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že naše zákazníky stále umíme překvapit :-) Každý spokojený zákazník nám dělá velkou radost!

• Komunikace

Moc děkujeme :-)

• Rychlé jednání
    • Vyborná domluva
    • Skvělé provedení

Objednával jsem si brýle, vypadají naproto super a gravírování naproto výborné.

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme za hodnocení a vaší spokojenosti si opravdu moc vážíme!

team TimeWood

Skvělá komunikace rychlé doručení a to i s gravírováním

Reakce obchodu Timewood

Se skvělými zákazníky je i skvělá komunikace ;-)

Děkujeme za recenzi

• Pěkný výběr
    • Super rychlé dodání i s gravírováním

Reakce obchodu Timewood

Děkujeme za recenzi, snažíme se odesílat do druhého dne a daří se nám to ;-)

Rychlé vyřízení objednávky, bohužel Balíkovna zřejmě nestíhá. 14.12. převzali zásilku, dnes 20.12. stále nedoručeno.....

Reakce obchodu Timewood

Jsme rádi, že nakonec byl balík v pořádku a včas doručen. My objednávku odesíláme většinou do druhého dne i pošta doručuje standardně včas, ale před Vánoci je to divočina. Ač se to zdá neuvěřitelné, tak s Českou poštou máme dlouhodobě nejlepší zkušenosti.

Děkujeme za recenzi ;-)

• V
    • Velký výběr krásných hodinek za velmi příjemné ceny. Naprosto profesionální, vstřícný a rychlý přístup obchodu. Hodinky nádherné a lehké. Jsem moc spokojena. Za poslední dobu naprosto nejlepší přístup obchodu, s kterým jsem se setkala. Prostě bomba.
    • O žádné nevím.

Naprostá spokojenost, můžu jen doporučit. Už mám vybrané další manželovi k narozeninám.

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme za recenzi, vážíme si jí a je to pro nás hnací motor do další práce. ;-)

Díky

Martin

• Skvělý přístup, za mě jsem se dlouho nesetkala s takovým milým a příjemným přístupem. Hodinky nádherný ❤️ Nemám nic než chválu. Vřele všem doporučuji! :)

❤️❤️❤️Za mě naprostá bomba ❤️❤️❤️

Reakce obchodu Timewood

my se snad budeme červenat :-)

Děkujeme za krásnou recenzi, snažíme se a budeme se snažit dál...

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Krásné gravírování zdarma

Objednávka byla velmi rychle vyřízena včetně gravírování. Hodinky jsou nádherné a vše krásně funguje. Takže za mě velká spokojenost :)

Reakce obchodu Timewood

Děkujeme za hodnocení a vaši velkou spokojenost, která nás motivuje do další práce :-)

• Skvela komunikace, rychlost odeslani a uzasne hodinky ❤️❤️❤️

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme za hodnocení, moc si vážíme vaší spokojenosti a jsme rádi, že se hodinky líbí :-)

• Velmi rychlé doručení

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme a snažíme se vaše objednávky vyřizovat opravdu rychle :-)

team TimeWood

• Určitě možnost gravírování textu v ceně velký výběr a kvalita, hlavně kvalita.

Kvalitní výrobky které jsou reprezentativní a je radost mít něco takového na ruce. Rychlé vyřízení a odeslání zboží.

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme za vaše hodnocení, které nám dělá opravdu radost a je odměnou za naši práci :-)

• neuvěřitelně rychlé dodání
    • zboží je v hezké krabičce

Reakce obchodu Timewood

Děkujeme za hodnocení. Škoda jen, že máme strhnuté hvězdičky za kvalitu výdejního místa, i když to není naše výdejní místo ale balíkovna. :-D

Hezký den ;-)

• Rychlé jednání i dodání

Moc děkujeme!

team TimeWood

• Skvělá domluva a vstřícnost a rychlé dodání zboží i s glavírováním. Hodinky vypadají nádherně, ba naopak ješte lépe než na internetu.moc děkuji za obchod a budu se těšit na další výrobky.

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme za hodnocení a vaší spokojenosti si opravdu vážíme! Taky se budeme těšit na další vaše objednávky :-)

• Rychle odesláno i doručeno
    • Moc milí lidé
    • Vychází vstříc
    • Bezchybná domluva

Reakce obchodu Timewood

Moc děkujeme za hodnocení! Opravdu si vaší spokojenosti vážíme a snažíme se pro zákazníky dělat maximum :-)

• Komunikace s obchodem-perfektní

Reakce obchodu Timewood

Děkujeme, na rychlosti a kvalitě našeho servisu si velmi zakládáme. :-)

Hezký den

• Rychlost vyřízení
    • Gravírování v ceně
    • Vše dobře zabalené a doručené v pořádku
    • Příště bych ocenil dotaz, zda nepotřebuji hodinky zkrátit

Reakce obchodu Timewood

Děkujeme za objednávku, jsme rádi, že jste spokojen.

Úprava řemínku je pro naše zákazníky zdarma a tuto informaci uvádíme také na našem webu, nicméně se zákazníků automaticky nedotazujeme, zda mají o úpravu řemínku zájem, protože většina zákazníků objednává hodinky pro někoho blízkého a rozměr zápěstí nezná.

Příště stačí do poznámky uvést rozměr zápěstí a hodinky přijdou již upravené. Úpravu řemínku by měl zvládnout každý hodinář, případně se můžete u nás stavit nebo hodinky na zkrácení zaslat.

Děkujeme za pochopení a přejeme ať vám hodinky dělají radost.

Hezký den.