- doporučuji
- rychlost dodání
Moc děkujeme :-)
- velmi rychlé dodání
- hodinky jsou nádherné
Překvapilo mě velmi rychlé dodání zboží. Dopoledne objednáno druhý den ráno už bylo v Balíkovně. Příjemné balení a nádherné hodinky.
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že naše zákazníky stále umíme překvapit :-) Každý spokojený zákazník nám dělá velkou radost!
- Komunikace
Moc děkujeme :-)
- Rychlé jednání
- Vyborná domluva
- Skvělé provedení
Objednával jsem si brýle, vypadají naproto super a gravírování naproto výborné.
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme za hodnocení a vaší spokojenosti si opravdu moc vážíme!
team TimeWood -
Skvělá komunikace rychlé doručení a to i s gravírováním
Reakce obchodu Timewood
Se skvělými zákazníky je i skvělá komunikace ;-)
Děkujeme za recenzi
- Pěkný výběr
- Super rychlé dodání i s gravírováním
Reakce obchodu Timewood
Děkujeme za recenzi, snažíme se odesílat do druhého dne a daří se nám to ;-)
Rychlé vyřízení objednávky, bohužel Balíkovna zřejmě nestíhá. 14.12. převzali zásilku, dnes 20.12. stále nedoručeno.....
Reakce obchodu Timewood
Jsme rádi, že nakonec byl balík v pořádku a včas doručen. My objednávku odesíláme většinou do druhého dne i pošta doručuje standardně včas, ale před Vánoci je to divočina. Ač se to zdá neuvěřitelné, tak s Českou poštou máme dlouhodobě nejlepší zkušenosti.
Děkujeme za recenzi ;-) -
- V
- Velký výběr krásných hodinek za velmi příjemné ceny. Naprosto profesionální, vstřícný a rychlý přístup obchodu. Hodinky nádherné a lehké. Jsem moc spokojena. Za poslední dobu naprosto nejlepší přístup obchodu, s kterým jsem se setkala. Prostě bomba.
- O žádné nevím.
Naprostá spokojenost, můžu jen doporučit. Už mám vybrané další manželovi k narozeninám.
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme za recenzi, vážíme si jí a je to pro nás hnací motor do další práce. ;-)
Díky
Martin -
- Skvělý přístup, za mě jsem se dlouho nesetkala s takovým milým a příjemným přístupem. Hodinky nádherný ❤️ Nemám nic než chválu. Vřele všem doporučuji! :)
❤️❤️❤️Za mě naprostá bomba ❤️❤️❤️
Reakce obchodu Timewood
my se snad budeme červenat :-)
Děkujeme za krásnou recenzi, snažíme se a budeme se snažit dál... -
- Rychlé vyřízení objednávky
- Krásné gravírování zdarma
Objednávka byla velmi rychle vyřízena včetně gravírování. Hodinky jsou nádherné a vše krásně funguje. Takže za mě velká spokojenost :)
Reakce obchodu Timewood
Děkujeme za hodnocení a vaši velkou spokojenost, která nás motivuje do další práce :-)
- Skvela komunikace, rychlost odeslani a uzasne hodinky ❤️❤️❤️
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme za hodnocení, moc si vážíme vaší spokojenosti a jsme rádi, že se hodinky líbí :-)
- Velmi rychlé doručení
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme a snažíme se vaše objednávky vyřizovat opravdu rychle :-)
team TimeWood -
- Určitě možnost gravírování textu v ceně velký výběr a kvalita, hlavně kvalita.
Kvalitní výrobky které jsou reprezentativní a je radost mít něco takového na ruce. Rychlé vyřízení a odeslání zboží.
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme za vaše hodnocení, které nám dělá opravdu radost a je odměnou za naši práci :-)
- neuvěřitelně rychlé dodání
- zboží je v hezké krabičce
Reakce obchodu Timewood
Děkujeme za hodnocení. Škoda jen, že máme strhnuté hvězdičky za kvalitu výdejního místa, i když to není naše výdejní místo ale balíkovna. :-D
Hezký den ;-) -
- Rychlé jednání i dodání
Moc děkujeme!
team TimeWood -
- Skvělá domluva a vstřícnost a rychlé dodání zboží i s glavírováním. Hodinky vypadají nádherně, ba naopak ješte lépe než na internetu.moc děkuji za obchod a budu se těšit na další výrobky.
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme za hodnocení a vaší spokojenosti si opravdu vážíme! Taky se budeme těšit na další vaše objednávky :-)
- Rychle odesláno i doručeno
- Moc milí lidé
- Vychází vstříc
- Bezchybná domluva
Reakce obchodu Timewood
Moc děkujeme za hodnocení! Opravdu si vaší spokojenosti vážíme a snažíme se pro zákazníky dělat maximum :-)
- Komunikace s obchodem-perfektní
Reakce obchodu Timewood
Děkujeme, na rychlosti a kvalitě našeho servisu si velmi zakládáme. :-)
Hezký den
- Rychlost vyřízení
- Gravírování v ceně
- Vše dobře zabalené a doručené v pořádku
- Příště bych ocenil dotaz, zda nepotřebuji hodinky zkrátit
Reakce obchodu Timewood
Děkujeme za objednávku, jsme rádi, že jste spokojen.
Úprava řemínku je pro naše zákazníky zdarma a tuto informaci uvádíme také na našem webu, nicméně se zákazníků automaticky nedotazujeme, zda mají o úpravu řemínku zájem, protože většina zákazníků objednává hodinky pro někoho blízkého a rozměr zápěstí nezná.
Příště stačí do poznámky uvést rozměr zápěstí a hodinky přijdou již upravené. Úpravu řemínku by měl zvládnout každý hodinář, případně se můžete u nás stavit nebo hodinky na zkrácení zaslat.
Děkujeme za pochopení a přejeme ať vám hodinky dělají radost.
Hezký den.
Martin