- Levné ceny
- Dlouhá doručovací lhůta, stále čekám na zboží
Velmi špatná komunikace - dlouhá doba dodání
psali že doručí do 3 dnů, dnes je to již 6 den a zboží nemám
Objednávku jsem musel stornovat, protože byla k narozenimám a ten termín se nedal posunout, a dalších 14 dní jsme nebyli doma a nemohli to ani vyzvednout. Poprosil jsem tedy o zrušení 5 dní po obědnání, před tím, než mi objednávku vůbec odeslali. Můj email i odpověď níže, ať si každý udělá názor. Peníze mi 3 týdny potom stále nevrátili. Na webu uvádí SKLADEM, pouze v poznámce, že u dodavatele.
****************
Prosím o stornování objednávky, potřeboval jsem to do pátku (na webu jste
měli skladem a do 3 dnů).
Děkuji předem.
****************
nelze stornovat objednávku, která je v procesu.
Proboha, je tak těžké se zeptat před nákupem, jaké jsou možnosti doručení a je tak těžké věnovat pár vteřin přečtení informací?
Tak strašně na tom záleží, že nelze napsat do emailu tří slova "stihneme do
pátku?" Případně přidat poznámku k objednávce... cokoliv...?
Pokud je u zboží uvedeno přesně toto:
*Zboží je skladem u dodavatele. Odesíláme k Vám obvykle během 3 pracovních dní. Udaná doba je orientační, pro přesnou informaci nás kontaktujte.*
a objednáte v pondělí kolem poledne, když ve středu je státní svátek, jak
by se asi v pátek ten balík tam dostal???
Bohdan SkovroňskýReakce obchodu TimeOutlet.cz
Vážená pane Drahoňovský,
to že necháváte nákup dárku na poslední chvíli je jen a pouze Vaše chyba a je vidět, jak Vám na dotyčném záleží.. To, že si pak vybíjíte frustraci na jiných a snažíte se škodit, to je jen Vaše ubohost.
Do dnešního dnes jste nezaslal odstoupení od kupní smlouvy. to jste zatím pouze z Vaší strany porušil, objednanou zásilku nepřevzal a nám způsobil škodu. Nepřevzetí zásilky není odsotupením od kupní smlouvy.
To, že jste měl v úmyslu na poslední chvíli kupovat dárek si skutečně neumíme vyvěštit.
Přesně jak jsem Vám psal, místo abyste věnoval pár vteřin dotazu, zda se to stihne, tak na to čas nemáte, psát lži a pitomosti na Heuréku, na to máte evidentně času dost.
Lžete o tom, že dostupnost není na webu uvedena, dostupnost je přesně uvedena u každého produktu u tlačíka přidat do košíku, nelze ji přehlédnout a skutečně tam není napsáno "skladem".
Zašlete laskavě odstoupení od kupní smlouvy ať to ukončíme a v žívotě o panu Drahoňovském nemusím slyšet, prolhaní lidé jako Vy jsou mi upřímně odporní.
Skovroňský -
i received the watch but the watch had so many scatches and it didnt looked new.
The chain is dis coloured as well.
I want to receive a fresh new product rather than a used one. -
Hodinky Festina ,které mám 24 hodin ve vlastnictví se o 4 hodiny zpozdily.Takový rekord neudělaly ani ruské Čajky které jsem měl před desetiletími.K vašemu zboží nemám sebemenší důvěru,vrátím ho a požaduji své peníze zpět.Je to evidentně ležák s vybitou baterkou a ani několik hodin na slunci tak se hdinky nevzpamatovaly.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Neochota, nevstřícnost. Už nikdy víc.
- Zajímavá cena produktu
- Žadná komunikace, pouze automatické maily o stavu objednávky, mezi jednotlivými kroky 4-5 dní prodleva, i když bylo zboží skladem, za 10 dní nedorazilo a ještě ani nebylo vyexpedováno a předáno dopravci.
Nedoporučuji !!!
- Obchod poslal rozbalené zboží a vydával ho za nové!
Místo nového zboží, posílají rozbalené..důrazně nedoporučuji!
Krabička byla poškozená, rozlepená..
Hodinky byly navíc nefunkční - vrátil jsem je.
Ušetřete si čas a nervy a nakupte jinde.Reakce obchodu TimeOutlet.cz
Vážení zákazníci,
dovolte nám reagovat konkrétně na každý takto hloupý a nepravdivý komentář, který si vždy detailně rozebereme a ukážeme si smyspluplnost a pravdivost všech těch negativních hodnocení, které se obvykle na Heuréce vyskytují.
Ještě doplním, že za více než 7 let fungovaní se nám povedlo nasbírat celých 24 negativních hodnocení.
A nyní konkrétně k tomuto "hodnocení":
- hodinky samozřejmě jako všechny zcela nové, etiketa, fólie na ciferníku a pásku, originální krabička a bookletek. Vše nové a netknuté.
- hodinky samozřejmě funkční, chce to ale trochu vědět, co kupuju, pokud kupuju automatické hodinky, tak bych asi měl vědět, že se natahují pohybem anebo jako v tomto případě i natahovacím mechanismem otáčením korunky.
Pokud nevím, tak se zeptám a nedělám ze sebe veřejně vola na nějakém Heuréka fóru :-)
- poškozená, rozlepená krabička - "milý" pán objednával na konci ledna, teplota a vlhkost jsou v tomto období takové, jaké jsou. Díky tomu došlo při přepravě k odchlípnutí kousku papíru vzadu na krabičce. Milý pan zákazník by se zřejmě v létě vzteknul, protože by byl schopen objednat čokoládové pralinky a v +35 stupních by mu přišly rozteklé :-)
- milý pan zákazník ještě zapomněl dodat, že tvrdil, že u hodinek není manuál, resp. že tam je manuál k jinému modelu. Samozřejmě byl přiložen originální manuál, který ovšem je k více typům hodinek, tak, jak je u výrobců hodinek běžné. Zajímavé je, že tomuto typu byl věnovaný hned úvod, tedy nechápu, jak dotyčný přišel na to, že manuál není nebo je k jinému typu :-)
------------------
Netuším, kde někteří na ty snůšky blbostí chodí a proč mají potřebu lhát a škodit, ale prostě to tak je.
Zde na příkladu je pěkně vidět, jak objektivní a pravdivá jsou některá ta hodnocení :-)
Děkujeme všem normálním zákazníkům za přízeň!
TimeOutlet.cz -
Nekonečně dlouhá doba, doposud jsem zaplacené zboží neobržela.
Reakce obchodu TimeOutlet.cz
Nekonečně dlouhá doba trvala přesně tři pracovní dny :-)
- Dlouhá dodací doba, PPL nedoručil zásilku
Objednáno 10.10.2022
Vyřízeno a odesláno 13.10.2022
Tak bohužel, pokud dotyčný není na adrese, kterou si zvolí jako doručovací, tak celkem logicky dopravce nedoručí.
O zásilce byl zákazník informován emailem a SMS přímo od dopravce.
K dispozici je několik tisíc výdejních míst Balíkovny a PPL Parcel Shopů.
Pokud i za to, že zákazník není v době převzetí na udané adrese dostane obchod negativní hodnocení tak to je nám líto, fakt nemůžeme sloužit.
Možná že bychom se měli naklonovat a teleportovat se na adresu každého zákazníka a tam za něj přebrat zásilku? A nejlíp zadarmo? -
Dodání do tří dnů se projeví tím, že za tři pracovní dny vám přijde e-mail, že vaše objednávka se zpracovává. Ná dotaz následující den ke stavu objednávky se vás začne arogantní neurvalec poučovat, jestli umíte číst. O nějaké omluvě nebo alespoň vysvětlení k tomu, že nedělá do slibuje, ani náznak.Uběhl týden od objednání a zboží nemám.
Reakce obchodu TimeOutlet.cz
Pane Kovárníku, zkuste si zrekapitulovat Váš telefonát, který byl mimo pracovní dobu, což by nevadilo, pokud byste se choval normálně a slušně. Zkuste popřemýšlet, kde se stala chyba. Nápověda, Vaše první věta.
Číslo zásilky máte od včerejška v emailu.
Celé vyřízení trvalo TŘI PRACOVNÍ DNY!!!!
Jen dodám toto:
Za všechny slušné zákazníky jsem neskutečně vděčný, ale ostatní prosím ke konkurenci, nervy máme jen jedny a po posledních dvou letech řádně pocuchané.
TimeOutlet.cz -
- Koupila jsem u vás zboží, bylo super, tak jsem objednala stejně zboží ale velikost chtěla jsem větší. Volala jsem jesli máte větší velikost, psala jsem, a nic žádná odpověď, škoda, nevím v čem byl problém napsat máte nebo nemáte takou velikost, určitě víc krát už nakupovat u vás nebudu.
Zboží s dodáním na sklad do 3 dnů není 5. den ještě ani předána dopravci.
Reakce obchodu TimeOutlet.cz
Jako obvykle, jedny z nejlevnějších hodinek a zákazník se domnívá, že budou ined. V momentální době, kdy je brutální propad objednávek a ceny všude raketově vylétly nahoru, u mě i nadále velmi levné zboží. Díky propadu objednávek to však někde může nějaký den navíc trvat, zejména když si zvolíte skutečně jedny z nejlevnějších hodinek za pár stovek.
Aby tato cena mohla být, je potřeba kumulovat objednávky u dodavatelů. Očekával bych spíše trochu radosti z toho, že někde lze ještě něco sehnat poměrně levně, místo toho pruda, že o dva tři dny později??
Snažím se dělat maximum pro zákazníky, kteří shánějí značkové hodinky, mnohdy modely co jdou velmi těžko sehnat, navíc se je snaží sehnat za velmi dobrou cenu, aby je u mě stále za nízkou cenu získali. Ve chvíli, kdy všechno extrémně podražilo, stojí u mě hodinky v podstatě velmi podobně jako několik měsíců zpátky.
Vážení zákazníci, nervy mám jen jedny. Po dvou letech buzerace a současným několika měsícům, kdy to jde všechno ještě více do háje, vás prosím, pokud hodláte kupovat nejlevnější věci a pak prudi že dodání je šest dní místo 3-4, běžte prosím prudit jinam.
Berete mi zbytky energie, kterou bych rád věnoval zákazníkům, kteří ocení, že u mě mohou zakoupit to, co jinde není k sehnání anebo většinu dalších modelů za jedny z nejlepších cen v celé Evropě.
Pokud je vám to málo, je mi líto, zázraky neumím. Vždy dělám maximum možného ale skutečně pruzení u hodinek za tisícovku že se momentálně na ně čeká o dva dny déle, to skutečně nemám zapotřebí.
¨
Děkuji! -
hodinky jsem objednala před týdnem a zatím nedorazilo
- Balíček jsem stornovala 2 x a stejně mi byl po týdnu poslán, byl mi poslán nepříjemný e mail, od firmy time out, za to že ksem balíček stornovala a balíček stejne doposud nepřišel a peníze zpět také ne
Reakce obchodu TimeOutlet.cz
Pokud něco objednám a za několik dní si to rozmyslím, tak se nelze divit, že to nejde zrušit, když je to již v procesu.
Až Vám zásilka dorazí, zašlete ji zpět spolu s vyplněným odstoupením odkupní smlouvy a platba Vám bude do 14ti dní vrácena.
Pokud čekáte ještě obdiv a poděkování za to, že jste mi přidělala práci, v této době, kdy je všechno v háji, a navíc mrháte nejen mým časem ale i penězi, tak to se omlouvám, poděkování za toto se konat nebude.
Navíc jste se rozmyslela po několika dnech, kdy jak píšu výše to již bylo v procesu. Mimochodem objednávka má být závazná, právě proto že s tím jsou spojeny nemalé výdaje. Objednám, pokud vím, že danou věc chci. Pokud si nejsem nákupem jistý, nemrhám časem, prostředky a úsilím ostatních, ale v klidu se rozmyslím.
Skovroňský -
Komunikativní prodejce je plus, s posledním nákupem jsem však spokojen nebyl.
jde v tomto případě o první zkušenost s tímto obchodem, na zboží čekám už 6. den.
Reakce obchodu TimeOutlet.cz
ano, bohužel čekáte a poděkovat můžete zejména buzerantovi Vojtěchovi a jeho týmu "odborníků", kteří v téhle zemi vše totálně zkurvili, díky nim je všechno v rozkladu včetně takoýchto věcí, jak je objednávka hodinek.
Důvod je jednoduchý, totální propad objednávek-
Čekat na hodinky, ještě za super výhodnou cenu a z toho levnějšího spektra, o několik málo dní více, než je udávaný orientační termín odeslání, mimochodem, asi 3x máte všude na webu psáno, že momentálně se u některých dodávek ta doba může mírně lišit, je v současné době skutečná tragédie.
I tak škoda, kdybyste mi napsala, vše bych vysvětlil a sdělil přesnější termín.
I přes to, jak to nyní je, se snažím vyřizovat objednávky maximálně rychle, za cenu mých zvýšených nákladů.
TimeOutlet.cz