- Skvělý sortiment
- Skvělá komunikace obchodu
- Rychlost dodání
- Ceny
- Skvělá komunikace,zrychlené dodání krásné hodinky
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Ohromná ochota vyjít zákazníkovi vstříc.
- Poměr cena/kvalita.
- Nabídka nadstandardních služeb jako je gravírování.
- Flexibilita a rychlost zpracování objednávky.
- Celková komunikace.
- Slušné jednání, vysvětlení všeho potřebného včetně upozornění na cokoliv, co by s objednávkou mohlo souviset. Zákazník má možnost být o všem plně informovaný a domlouvat detaily objednávky. Stačí využít nabídky poslat dotaz prostřednictvím funkce Rychlý kontakt.
Tento obchod jsem si vybrala na základě odpovědí pana Skovroňského na negativní recenze. Pochopila jsem z nich, že ty ojedinělé negativní recenze nemají moc velkou váhu, protože jejich autoři buď očekávali nemožné nebo jednoduše něco nepochopili.
Před objednávkou jsem pana Skovroňského kontaktovala s dotazem na délku doby dodání hodinek, když bych měla zájem je i nechat gravírovat. Nemohlo se mi tedy stát, že by hodinky byly doručeny později, než bych čekala. A je jasné, že s gravírováním se doba dodání o trochu protáhne. (Objednáno 22. 5., dodáno 30. 5.) Návrh na gravírování pan Skovroňský upravoval dle mého přání a konzultoval se mnou prostřednictvím e-mailu i během víkendu. Jako zákazník si snad už lepší servis přát nemohu. Ten člověk ví, co dělá a má za to můj obdiv. Jestli někdo chce obdarovat sobě drahou osobu hodnotným dárkem, určitě ho nevybírá na poslední chvíli, ale s dostatečným předstihem. Pokud ne, nepokládám to za problém obchodníka.
Jediný drobný nedostatek, jelikož je to dárek, je v mém konkrétním případě mírně potlučená krabička originálního balení hodinek. Ale ještě jednou připomínám poměr cena/kvalita. Manžel bude nosit hodinky, ne krabičku, takže přivřu oko. Hodinky jsou naprosto v pořádku i s certifikátem pravosti.
Obchod vřele doporučuji, připojuji se k zástupu spokojených zákazníků a panu Skovroňskému přeji pevné nervy a mnoho dalších spokojených zákazníků. Nechte si dařit. Děkuji. -
- Mírně delší lhůty
Jak se píše v několika recenzích, chce to vydržet pár dní navíc. Ale hodinky dorazily perfektně zabalené i s návody. Ale o 30% levnější než jinde (automaty Orient)!
Velmi slušné jednání, vše proběhlo k spokojenosti zákazníka. Nelze nic vytknout. Chce to trpělivost. Doporučuji.
Neochota, nevstřícnost. Už nikdy víc.
- Rychlé dodání a krásná cena.
- Nic.
Rychlé dodání a příjemná cena hodinek.
Vše super
- Velká a výborná nabídka hodinek. Přehledné a intuitivní provedení internetového obchodu. Jediné co mi trošku chybělo je podrobnější popis zahrnující i tloušťku pouzdra hodinek včetně skla.
- Velmi slušné ceny.
- Výborná odezva a komunikace obchodu.
- Rychlé dodání.
- Z internetových stránek na klienta dýchne profesionalita a nadšení pro hodinky všeho druhu.
Tento obchod mě zaujal velmi širokou a profesionální nabídkou hodinek, pro mě mechanických a solárních. Sbírám mechanické automaty. Zanevřel jsem na Quartz ( při občasném používání se nelze spolehnout na funkční baterii a výměna něco stojí) a Watch (bez mobilu jsou k ničemu a bez stálého dobíjení po několika dnech také). Navíc mechanický automatický strojek má své kouzlo. Vesměs si do sbírky kupuji hodinky, které mě zaujmou designem, ale hlavním faktorem při rozhodování je pro mě jejich tloušťka hned vedle jejich průměru, který preferuji od 42mm výše. Většina výrobců není schopná mechanický automat nacpat do pouzdra tenčího než 12mm. I velmi krásné designové hodinky pak zkazí jejich tloušťka. Tentokrát mě výjimečně zaujaly designově skvělé hodinky se solárním pohonem Jacques Lemans 1-2115J, které má tento obchod za příjemnou cenu. Solární dobíjení beru jako velmi zajímavou koncepci. Uvidíme, jak se osvědčí. Pokud ano, tak je snad začnu sbírat také.
- Napsal jsem dotaz a během 30.minut se mi ozvali.Komunikace tedy víc než dobrá.
- Zatrím nic.
- jeden z nejlevnějších obchodů na hodinky
Zboží sice dozazilo až za 5 dní od objednávky, ale zase je toto přímo uvedeno během objednávky, takže s tím má zákazník počítat. A myslím, že cena o asi 1300 kč levněji oproti jiným obchodům je dobrým důvodem si počkat. Zboží dorazilo tak jak bylo uvedeno v objednávce včetně originální krabičky. Funguje zatím dobře a bez nějakých výhrad.
Byly zakoupeny hodinky Orient bambino mechanické automaty. -
- Ochota a spolehlivost.
- rychlost a dodani objednaneho zbozi
- přehledný web
- skvělé ceny
- perfektní komunikace
- Zajímavá cena produktu
- Žadná komunikace, pouze automatické maily o stavu objednávky, mezi jednotlivými kroky 4-5 dní prodleva, i když bylo zboží skladem, za 10 dní nedorazilo a ještě ani nebylo vyexpedováno a předáno dopravci.
Nedoporučuji !!!
- Ověřený obchod, již několik nákupů a vše OK
- dobré ceny
- zajímavé hodinky
- rychlá komunikace, dokonce i o víkendu
- ocenil bych možnost dopravy Zásilkovnou
- nejde platit dobírkou
- Obchod poslal rozbalené zboží a vydával ho za nové!
Místo nového zboží, posílají rozbalené..důrazně nedoporučuji!
Krabička byla poškozená, rozlepená..
Hodinky byly navíc nefunkční - vrátil jsem je.
Ušetřete si čas a nervy a nakupte jinde.Reakce obchodu TimeOutlet.cz
Vážení zákazníci,
dovolte nám reagovat konkrétně na každý takto hloupý a nepravdivý komentář, který si vždy detailně rozebereme a ukážeme si smyspluplnost a pravdivost všech těch negativních hodnocení, které se obvykle na Heuréce vyskytují.
Ještě doplním, že za více než 7 let fungovaní se nám povedlo nasbírat celých 24 negativních hodnocení.
A nyní konkrétně k tomuto "hodnocení":
- hodinky samozřejmě jako všechny zcela nové, etiketa, fólie na ciferníku a pásku, originální krabička a bookletek. Vše nové a netknuté.
- hodinky samozřejmě funkční, chce to ale trochu vědět, co kupuju, pokud kupuju automatické hodinky, tak bych asi měl vědět, že se natahují pohybem anebo jako v tomto případě i natahovacím mechanismem otáčením korunky.
Pokud nevím, tak se zeptám a nedělám ze sebe veřejně vola na nějakém Heuréka fóru :-)
- poškozená, rozlepená krabička - "milý" pán objednával na konci ledna, teplota a vlhkost jsou v tomto období takové, jaké jsou. Díky tomu došlo při přepravě k odchlípnutí kousku papíru vzadu na krabičce. Milý pan zákazník by se zřejmě v létě vzteknul, protože by byl schopen objednat čokoládové pralinky a v +35 stupních by mu přišly rozteklé :-)
- milý pan zákazník ještě zapomněl dodat, že tvrdil, že u hodinek není manuál, resp. že tam je manuál k jinému modelu. Samozřejmě byl přiložen originální manuál, který ovšem je k více typům hodinek, tak, jak je u výrobců hodinek běžné. Zajímavé je, že tomuto typu byl věnovaný hned úvod, tedy nechápu, jak dotyčný přišel na to, že manuál není nebo je k jinému typu :-)
------------------
Netuším, kde někteří na ty snůšky blbostí chodí a proč mají potřebu lhát a škodit, ale prostě to tak je.
Zde na příkladu je pěkně vidět, jak objektivní a pravdivá jsou některá ta hodnocení :-)
Děkujeme všem normálním zákazníkům za přízeň!
TimeOutlet.cz -
- vše OK