Nakupuji zde pravidelně, jsem vždy spokojená s výrobky i dodací lhůtou.
Rychlé doručení zboží, které je velmi kvalitní. Produkty Tierra Verda používáme už řadu let.
- Jsem vděčná za všechny jejich produkty. Zpátky k přírodě. Všechny fungují skvěle. Děkuji moc
- rychlé dodání zboží, dobrá komunikace
- kvalita výrobků
- žlučové mýdlo - TOP
rychlost , skvělé výrobky
- Česká firma vyrábějící ekologické, k přírodě šetrné produkty
- Široký sortiment
Znám Tierra Verde z eshopu Econea.cz. Poprvé jsem zkusila objednat přímo.
Doporučuji -
Vše v pořádku
- výrobce kvalitní ekodrogerie
- rychlé dodání
Vše v naprostém pořádku :)
- přehlednost
- jednoduchost
- udržitelnost
- lokální firma
- z enviromentálního hlediska
- ceny
- vratné obaly
Obchod sám o sobě vynikající, doufám, že se budou držet svého plánu a nepoleví. Děkuji.
Váš startovací balíček je skvělý nápad. Produkty krásně voní, skutečně fungují a jsou eko. A hlavně jsou domácí, tedy z Moravy:)
- Moravská přírodní drogerie
- jsem spokojená, rychlé dodání
doporučuji, líbí se mi stránky, jsou přehledně
- Nejlepší eko výrobky. Jsou české a naprosto skvělé. Děkuji vám za ně❤️
rychlé doručení, na eshopu rady, výrobky nakupuji již dlouho a rozhodla jsem se nakupovat přímo od výrobce
Skvělý výběr české eko drogerie s nádhernou vůni, super účinností a bezva cenou :-).
Krásně připravený balíček. Už se těším, až začnu produkty používat. Zatím mám zkušenost s vůněmi a univerzálním čističem a absolutní spokojenost!
Snažím se chodit nakupovat do obchodů ve městě. Bohužel jsem v místní drogerii nedokázala sehnat tekuté mýdlo na ruce bez sulfatů. Můj muž má citlivější pokožku, navíc máme malého syna. A tak jsem se dostala k Tierra Verde. Kromě neparfémovaného mýdla (do kterého jsem si doma nakapala esenciální oleje) jsem objednala i startovací balíček ekodrogerie. Vyzkoušela jsem zatím jen prášky na praní, gel na usazeniny a čistič skel. A vše super. Určitě budu výrobky dál zkoušet a kupovat. Pro lepší pocit, pro ekologičtější domácnost, pro zdraví a pro podporu české firmy.
Rychlé a bezproblémové dodání.