Ochota
- Super produkty, koupelnovy mátový čistič a citronový gel za mě TOP, ale i univerzální čistič fajnovy a šampony;)
- Vratné obaly
- Výhodná pětilitrová balení
- O žádné nevím
Tierra Verde – Tekuté mýdlo na ruce
Toto tekuté mýdlo od Tierra Verde mě opravdu příjemně překvapilo! Trpím na suché ruce a občas i na ekzém, takže si musím pečlivě vybírat, co používám. Už po pár dnech používání jsem si všimla výrazného zlepšení – pokožka je hydratovanější a podráždění zmizelo. Velkým plusem je přítomnost glycerinu, který pokožku krásně zvláčňuje.
Navíc mýdlo nádherně voní, což je u přírodních produktů vždy vítané. Stačí opravdu malé množství, protože mýdlo výborně pění, takže vydrží dlouho. Díky šetrnému složení i úžasnému efektu na pokožku se pro mě stalo jasnou volbou. Doporučuji všem, kdo hledají kvalitní a přírodní péči o ruce!
Tierra Verde – Gel na nádobí BIO citron
Moje ruce byly po umývání nádobí často vysušené a podrážděné, ale s tímto gelem je to minulost.
Tierra Verde – Esenciální olej BIO
Esenciální olej od Tierra Verde je pro mě naprostým favoritem! Stačí opravdu jen jedna kapka, a vůně se krásně rozprostře po celém prostoru. Užívám ho často do difuzéru nebo při domácím úklidu, a pokaždé mě překvapí, jak dlouho vydrží.
Velkým plusem je, že olej není dráždivý – mám citlivou pokožku i nos, ale s tímto produktem jsem neměla žádný problém. Je přírodní, intenzivní, ale přesto jemný a příjemný. Skvělá volba pro každého, kdo hledá kvalitní esenciální olej s dlouhou výdrží. Určitě doporučuji! -
Nakupuji zde pravidelně, rychlé dodání, vše vždy v pořádku.
- Obchod je mi velmi sympatický!
- Žádnou nevýhodu nevidím
Ochotná komunikace v případě problému s doručením balíku.
- Rychlé a vstřícné jednání.
- Eko balení - místo plystyrenové výplně krabičky je forma z houby
Rychlé odručení, krásný difuzér
- Super sortiment, skvělé esenciální oleje
- U eko značky jsem nečekala plastovou a neeko výplň
- Ekologické šetrné výrobky, dobrá cena, podrobné informace a rady na webu, rychlé dodání.
- Největší výhodou pro mě je, že praní v mýdlových ořeších nedráždí dceři ekzém, že po vyzkoušení jiných značek zůstává Tierra top!
- Rychlé doručení.
Perfektní spolupráce, superrychlé
Bezproblémový nákup, rychlé dodání.
Maximální spokojenost
- I výplň krabice byla ekologická!
- vynikajíci
- rýchle dodání
rychlé dodání, perfektní komunikace
Rychlé a bezchybné vyřízení objednávky.
- Zboží došlo rychle a bez problémů.