- dobrá komunikace s obchodem,kvalitní materiály
naprostá spokojenost
- Rychlost dodání
rychlá doba dodání
kvalitní materiál povlečení -
Zboží dojelo ve strašné, potrhané krabici (již po druhé).
Objednáno 8 bílých prostěradel. Každé jiné, 6ks bílé - po oprání narůžovělé (prala jsem jen těchto 8 prostěradel), 2 kusy - přijely nažloutlé. 6ks v pytli jak odpadky. -
- Rychlé doručení, vysoká kvalita zboží
Spokojenost, ještě objednávku zopakuji
- Kvalitní zboží
Zboží (dámský froté župan) mi přišlo poškozené, dost výrazná díra pod kapsou vpředu. Informovala jsem o tom obchod s žádostí o slevu a čekala 40-50% slevu, protože je vada opravdu markantní. Obchod mi ale reagoval, že mi poskytne slevu ve výši 100kč v hodnotě dopravy a to je vše. Když jsem se rozhodla, že bych raději zboží vyměnila, očekávala jsem, že hodnota dopravy vrácení poškozeného zboží jde za dodavatelem. Ten mi opět odvětil, že to není jeho zákonná povinnost, takže zboží vracím na své náklady. Jsem opravdu nespokojená, toto není v dnešní době prozákaznický přístup. Nedoporučuji.
Reakce obchodu Textil 4 Hotels
děkujeme za názor. To, že je na županu díra nám někdo reklamuje úplně poprvé. Abychom mohli zaujmout stanovisko, musíme ten župan vidět. Pravděpodobně bychom poslali obratem župan nový. Zákon nám už ale neulkládá hradit náklady na poštovné ani v případě vrácení zboží ani v případě reklamace. Vaše situace nás mrzí, ale pochopte prosím, že my to poštovné taky musíme platit. Mimochodem těch 100 Kč + DPH je cca 25% ceny županu.
Textil 4 Hotels -
- rychlost dodání, kvalita zboží
To je moje třetí krát co objednávám ale tento krát kurýr nechtěl změnit čas doručení a dal to někde tak daleko že pro to musím brát taxi TM a zept,
Vše v poradku
- rychlá a věcná komunikace
- dodržení termínu výroby a dodání
Vše proběhlo podle toho, jak bych si představoval vždy službu zákazníkům. Šlo o domluvu o materiálu, velikosti, ceně a doručení.
- Vstřícné jednání, rychlé doručení
Opravdu velká spokojenost s jednáním, rychlostí a kvalitou při vyřízení mé objednávky.
Stručně: rychlí a bezproblémoví. :-)
- Velice rychlá komunikace, dodání 2.den po zaplacení
- Župan hebký, froté, kvalitní bavlna
- Výběr zboží
- Dobré ceny
rychlost dodání
Vše v pořádku
Od objednávky po doručení OK.
Rychlost dodání. Kvalitní zboží.