- Super rychle vyřízení objednávky
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Děkujeme, za nákup, čas a recenzi.
Za tým Tendence-esence.cz Ilona -
- Před necelým rokem jsem našla na internetu obchod Tendence-esence a od té doby tam pravidelně nakupuji. Nejen že mi vždycky dobře a ochotně poradí, ale kosmetika mi vyhovuje. Navíc v balíčku je dáreček pro radost.
Super obchod. Ti, kteří vyhledávají přírodní a výbornou kosmetiku vřele doporučuji. Zkrátka obchod, kde je vidět, že zákazník má největší prioritu. Zboží mi přijde vždy obratem. Tímto díky kolektivu Tendence-esence.
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Děkujeme Lído za věrnost našemu obchodu a krásnou recenzi. Za tým Tendence-esence Ilona
- Bezproblémové doručení
- Dárečky k objednávce
Doporučuji, kvalitní kosmetika za příznivou cenu, s objednávkou nebyl problém, a dokonce jsem v balíčku našla vzorečky navíc
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Evičko děkujeme moc za nákup a kladnou recenzi.
Za tým Tendence-esence.cz Ilona -
- špičkové produkty na přírodní bázi za velmi vstřícné ceny
- rozmanitost výrobků
- přehledný a atraktivní e-shop
- výborná komunikace
- rychlost zpracování objednávky
- precizní balení jednotlivých výrobků pomocí bublinkové folie, i těch, co mají svou vlastní krabičku /díky tomu se k vám dostane zboží ve stavu, jako by právě vyjelo z výrobní linky/
- případné vzorečky nebo dárečky jako překvapení v balíčku vždy potěší
Pokud na poli kosmetických výrobků patříte mezi ty, co stále hledají svou značku, běhají obrazně řečeno od jedné ke druhé, zkoušejí a střídají a nedokázali se zatím u ničeho natrvalo usadit, pak může být tato italská "perla" pro vás tím pravým.
Vyzkoušela jsem mnoho výrobků nejrůznějších značek, dokonce i ty, kde cena za jeden krém přesahuje v pohodě 2,5 tis kč, a i tak pak máte po využití ten dobře známý pocit, že to stále není "to pravé" a je potřeba hrábnout jinam (co kdyby ten druhý za 3 tis byl přeci jen lepší, i když má ty parabeny a další fujtajbly, přeci jen má zvučné jméno.......)
Takhle to u mě bylo do doby, než jsem provedla první objednávku (na doporučení kamarádky) v tomto obchodě, žádná velká očekávání...a ejhle! Stačily dva krémy, které jsem si po pár dnech užívání okamžitě zamilovala a objednávala již s předstihem, dřív, než jsem vypotřebovala ty první. Od té doby se nic nezměnilo, a je to již několik let :) S každou další objednávkou zkouším další výrobky a nikdy nejsem zklamaná.
Úžasné na tom je krom jiného to, že za non-chemické složení na čistě přírodní bázi neplatíte ony tisíce, ale cena je víc než příznivá a tedy i radost z celkové efektivnosti pak dvojnásobná.
Miluji arganový olej, aloe vera, byliny a přírodní kosmetiku. ... a ty jedinečné, nenásilné a přitom tak úžasné vůně....Jsem ráda, že jsem našla tu pravou.
Nezbývá než dodat - V Y Z K O U Š E J T E !!! -
- Naprosto bezkonkurenční obchod. Zajímavá nabídka kvalitních produktů, milé a férové jednání. Určitě zde budu nakupovat nadále.
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Děkujeme za nákup a krásnou recenzi, máme radost. Škoda, že nevíme, kdo jste :-)
- kvalitní výrobky
Nakupuji osvědčené výrobky ATHENA´S s arganovým olejem - odličovací mléko a pleťovou vodu. Jako dáreček jsem dostala vzorečky a musím říct, že jeden z nich mě dostal - Regenerační multi-aktivní noční anti aging sérum. Rohodně si ho objednám! Voní nádherně jako meruňková přesnídávka a ráno je pleť jako vyměněná.
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Děkujeme, děkujeme, děkujeme. Toto sérum taky používám a výsledek je vidět :-)
- - přehledný e-shop
- - velký výběr kvalitní kosmetiky za rozumnou cenu
- - rychlé dodání, bezproblémový přepravce PPL, perfektní zabalení
- - dáreček a vzorky kosmetiky k objednávce
V e-shopu jsem zatím nakoupila dvakrát a s objednanými produkty jsem velice spokojena. Myslím, že takto by měl vypadat obchod, který si opravdu váží zákazníka. Určitě se budu do e-shopu pravidelně vracet.
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Ivanko děkujeme, vážíme si vaší kladné recenze. Za tým Tendence-esence.cz, Ilona
- Super obchod, velký výběr přírodní kosmetiky pro všechny. A vždy bleskové zaslání. Děkuji a rozhodně doporučuji :)
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Jano děkujeme moc za dosavadní nákupy a pozitivní recenzi.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Přehlednost e shopu
- Vstřícnost a ochota pí majitelky
- Před Vánoci byla každý den nová zajímavá akce
- Vždy je k zásilce přibalen dárek
- Vždy jsou přidány vzorečky
- Neznám nevýhody
V e-shopu nakupuji pravidelně mnoho let. Je zde opravdu kvalitní zboží, díky kterému má suchá a citlivá pokožka je jako v bavlnce po celý den. Už vůbec nevím, co jsou to červené skvrny na obličeji a suchá, pnoucí pleť. Jenom díky kvalitní kosmetice s arganovým olejem, na kterou nedám dopustit. Kosmetika je trošku dražší, ale svou kvalitou se nevyrovná jinde nabízeným přípravkům. Samozrejmě jsem jednou vyzkoušela konkurenci, ale rychle jsem se vrátila do tohoto e-shopu a již neexperimentuji. Občas si objednám nějakou novinku, a to mě pak paní majitelka sama kontaktuje a snaží se mě vysvětlit, zda je objednaný výrobek pro mne vhodný, či ne. Z předchozích objednávek už zná můj typ pleti a snaží se mě doporučit to, co je pro mě nejvhodnější. Nikdy nezapomene k objednávce přibalit různé vzorečky a kosmetický dárek.
Před Vánoci bylo každý den nové adventní překvapení. Bylo to velmi milé a příjemné.
Kromě běžné kosmetiky jsem začala objednávat i tu dekorativní - bez jediné výhrady ke kvalitě !
Nedovedu si již představit, kde jinde bych nakupovalala kosmetiku!Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Děkujeme, děkujeme, děkujeme. Tým Tendenceesence.cz
V obchodě jsem nakupoval poprvé a nemohu si na nic stěžovat. Stránky jsou přehledné, objednání bez problémů a k nákupu dárek.
Co se týče dopravy, tak jsem nerozvážně zvolil Českou poštu, což se ukázalo jako velká chyba. Balík se kdesi ztratil a po 10 dnech byl stále na neznámém místě. Nicméně v obchodě vše bez problémů vyřešili, hned mi volali zpátky a poslali obratem znovu přes PPL. S přístupem obchodu jsem velmi spokojen a mohu jen doporučit.Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Děkujeme za nákup, kladnou recenzi a klidný přístup ke vzniklé situaci. Za tým Tendence-esence.cz, Ilona
- kvalitní výrobky
- rychlé dodání
- dárek k nákupu
- široká nabídka
Děkujeme Michaelo za nákup a kladnou recenzi. Za tým Tendence-esence.cz, Ilona
- Přehlednost, přírodní kosmetika, bleskové zaslání zboží
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Děkujeme Jano za nákup a kladnou recenzi.
- Rychlost doručení, krásné vůně
- Žádnou jsem nenašla
Doporučuji.
Nikolo děkujeme za nákup a kladnou recenzi. Tým Tendence-esence.cz
- tento obchod mam moc rada, vzdy mam rychle dodani, peclive zabalene, kosmetika prirodni a hlavne netestovana na zviratech, vyrobky luxusni a navic vzdy pridan mily darecek, vsem doporucuji vyzkouset a budete se sem znovu vracet
Bohuško vážíme si Vaší přízně a děkujeme za skvělou recenzi. Ilona a Alena
- zajímavé zboží
- široká nabídka možností doručení včetně Uloženky a balíku na poštu
- rychlost odeslání
- dárek k nákupu
Tak rychle mi dosud nikdo balík neposlal, trvalo jim to asi jen dvě hodiny od objednávky. Milý je i dárek k nákupu dle vlastního výběru.
Děkujeme za nákup a super recenzi. Ilona a Alena
+ Ve své nabídce má především přípravky v bio kvalitě...
Děkujeme za nákup a recenzi. Ilona a Alena
- sortiment přírodních produktů, které mi plně vyhovují
- nenašel jsem
doporučuji každému, kdo dává přednost přírodním výrobkům,
v balíčku jsem navíc našel bonusové testeryReakce obchodu Tendence-esence.cz
Pepo děkujeme za nákup a pozitivní recenzi. S radostí, Ilona a Alena
- Unikatni nabidka zbozi
Doporucuji naprosto
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Jé Aleno děkujeme. Velice výstižná recenze :-)
Ilona a Alena -
- Kvalitní přírodní kosmetika
Jsem velmi spokojená a chystám se zde nakupovat znovu :)
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Leno děkujeme moc za nákup a kladnou recenzi. Ilona a Alena
- - kvaltní kosmetika
- - rychlost dodaného zboží,
- - komunikace s velmi příjemnou majitelkou obchodu (bez prodlení zodpoví dotazy e- mailem).
- - k objednávce je vždy přibalen dáreček a navíc jsem zdarma obdržela i testery (požádala jsem o jeden tester, obdžela jsem navíc další dva podobného složení)
- - pro registované zákazníky je nastavena trvalá procentni sleva na zboží
- Nevím o žádných
Vše již popsáno výše. Nakupuji v tomto obchodě pravidelně již několik let - vždy bez výhrad. Velmi kvalitní kosmetika za odpovídající cenu (kosmetika v této kvalitě je pod známými a reklamou podpořenými značkami prodávána za mnohem vyšší cenu). Jsem moc ráda, že jsem tento obchod náhodně před lety objevila při hledání arganového oleje (kvalita oleje z tohoto obchodu odpovídá kvalitě originálního oleje, který mi kdysi přivezla kamarádka z dovolené v Maroku). Mám suchou a citlivou pleť a používáním této kosmetiky mám pleť hladkou, příjemnou na dotek, nemám žadné pocity pnutí a červeným skvrnám je již konec.
Reakce obchodu Tendence-esence.cz
Vážená klientko, děkujeme za skvělou, vyčerpávající recenzi, vážíme si Vaší věrnosti. Ilona a Alena