Přihlásit se a přidat recenzi

Vše v pořádku, spokojenost.

• Obchod je v blízkosti mého bydliště

Reakce obchodu TEKO TECHNOLOGY s.r.o.

Děkujeme za recenzi, jsme rádi a budeme se těšit na další spolupráci. Tým TEKO

Vše bez problémů.

• cena
    • dopravní dostupnost
    • osobní odběr

Jednak problém s osobním vyzvednutím, kdy na stránkách i na objednávce je uvedený čas do 16:00, provozovna ale uzavřena v pátek již v 15:00. Bylo nutné opakovat vyzvednutí.
    Druhá nesrovnalost při rozbalení zásilky, kdy nesedělo částečně objednané zboží, místo dvou arch. krabic Q-Connect - A4, bílozelená, 15 cm vložena krabice odlišné značky (šedá) nevyhovující velikosti a jedna z nich ještě znehodnocena/zašpiněna stříkanci nejspíše od bahna. U tak jednoduché objednávky nevídané.
    Upozorňuji, že zboží jsem nereklamoval a tak nemohu posoudit případnou reakci obchodu, ale při škodě cca 80 Kč se mi nevyplatí s uvedeným ztrácet čas a tak popisuji pouze svou zkušenost za základě jedné objednávky.

Dobrý den p. Tomáši,
    děkujeme za Vaši recenzi. Je nám líto, že jste nebyl spokojen. Snažíme se, aby všichni zákazníci byli spokojeni. Provozovna byla v ten daný pátek zcela vyjímečně uzavřena již v 15hod., kolegyně se snažili všechny kontaktovat. Pokud to takto nebylo s Vámi, za toto se samozřejmě omlouváme a jsme rádi, že vyzvednutí proběhlo poté již bez komplikací.
    Co se týče nesrovnalosti při rozbalení, ihned jste mohl zavolat nebo poslat fotky a kolegyně by se Vaší reklamaci věnovala a řešila, objednávky pro zákazníky připravují kolegové ve skladu a nemáme zkušenosti s tímto typem problémů a už vůbec ne u těchto malých objednávek. Nicméně, jsme lidé a mohlo dojít k pochybení. Jsme otevření vzniklý problém řešit, bude Vás kontaktovat naše obchodní manažerka a chtěli bychom situaci vyřešit.

Děkujeme a přejeme hezký den.

Vstřícné a rychlé jednání

Vše ok.

• Rychlé a super výběr

Dlouhá dodací lhůta

Na poprvé za 1

Děkujeme za Vaši recenzi. Přejeme krásné dny a těšíme se na další spolupráci.

• Rychlé vyřízení objednávky a kvalitní zboží

Naprosto spolehlivá firma.

• Jsem spokojený zákazník

Jsem spokojený zákazník.

Rychle vyřízení a dodání

Naprostá spokojenost, kvalitní zboží za rozumnou cenu

Zboží objednáno před týdnem. Doposud nedorazilo.

• Vše OK

• Strašně milá ochotná paní po telefonu

Super ceny, ochota

vše ok

• Velmi příznivé ceny, velmi dobré poradenství