- Skvělá komunikace
Až budu zas potřebovat bazarový počítač nebo něco podobného, kouknu opět nejdřiv sem.
- Rychlost a kvalita zboží.
- Opravdu skvělá kvalita za super cenu.
- Dodání rychlostí blesku.
- Naprosto přesný popis technické specifikace
Ještě jsem se nesetkal s tak pečlivě zabaleným zbožím, jediný problém bylo dostat se do balíku.
- Rychlost doručení
- Perfektěn zabaleno
- Vstřícný přístup
- sortiment
- poštovné
- skvělé balení
- rychlost dodání
Doporučuji.
- Skvělá komunikace, kvalitní zboží.
- Jako vždy SUPER. Dodáno druhý den a je fuk, jestli se jedná o server, monitor nebo NTB. Balení je také perfektní.
- Zajímavé zboží
- Zajímavé ceny
- Rozumný web
Rád zde nakupuji. Dají se najít pěkné věci, co dokáží dobře sloužit ještě roky dál.
Výběr zboží je široký, přehledně uspořádaný, a popisy produktů jsou detailní a užitečné. Oceňuji rychlé doručení – objednávku jsem obdržel už druhý den. Zboží dorazilo pečlivě zabalené, takže nehrozilo žádné poškození. Zároveň detailni instrukce k manipulaci, zapnuti a připadné reklamaci přibaleny v balení
- Rychlost a komplexní služba.⁹
- Dobrá komunikce
- Zboží dorazilo na druhý den, perfetně zabaleno.
- Skvělá cena za kvalitní repasované zboží
Již dlouhodobě kupujeme od Technimaxu kancelářská PC a nikdy jsme neměli s ničím problém. Mohu jen doporučit.
Nakoupili jsme již desítky PC od firmy Technimax a vždy maximální spokojenost s doručením, kvalitou a zákaznickým servisem i pozáručním servisem. Můžeme jen doporučit a přát si více takových dodavatelů na našem trhu.
- Ráno jsem objednal a odpoledne druhý den, byla tiskárna u mě.
- Informace o stavu objednávky
- Dobrá komunikace s obchodem, rychlé doručení a kvalitní zabalení.
Velmi pečlivě zabaleno
Perfektni, perfektni, proste perfektni. Nepisu obvykle hodnoceni, ale tady udelam vyjimku.
Realne fotky repas. notebooku. Stav zcela odpovida. Luxusni komunikace obchodu, pise technik, ktery objednavku pripravuje. Nebo to tak alespon pusobi. Mozna zmena konfigurace. Doruceni druhy prac. den.
A tak profesionalne zabaleny ntb jsem jeste nevidel. Vcetne upozorneni na nutnost nechat ntb pred zapnutim aklimatizovat. -
- Neodpovidaji na emaily ohledne dotazu k produktu a prislusenstvi
Reakce obchodu Technimax
Omlouváme se, Váš první e-mail zapadl mezi spam a prodejce na něj reagoval až s velkým zpožděním, je nám to líto. Každý všední den jsme Vám k dispozici na e-mailu, online chatu a telefonu, takže v případě selhání jednoho komunikačního kanálu máte vždy další dvě možnosti, jak nás kontaktovat. Doufám, že zakoupená tiskárna Vám dobře slouží a jakákoli další komunikace už bude bez komplikací.
- Velmi rychlé vyřízení objednávky se vším co s tím souvisí, výborná komunikace obchodu se zákazníkem.