- Jednoduchost a přehlednost stránek a nákup z místa bydliště
- Nedodržování lhůt
dlouho trvající dodání, ačkoli byl dohodnut termín
- žádné
- dodací lhůta
zboží ani po 12 dnech nebylo zatí expedováno
- Dodací lhůta
Vyobrazené zboží neodpovídalo vyobrazenému a nedorazilo v originálním balení.
Vážená paní,
zboží je vždy expedováno v originálním obalu, tak jak příjde od dodavatele,
je pravda, že vyobrazení nemusí vždy plně odpovídat skutečnosti, obrázky jsou ze zdroje výrobce, ale v množství stovek ks zboží bohužel není v našich silách kontrolovat každé poutko nebo šňůrku na tašce, děkuji za pochopení,
vzhledem k prodeji přes internet máte možnost zboží do 14 dnů vrátit, což jste také využila,
k dodací lhůtě chci uvést, že zboží s dostupností 6dní bylo expedování 3.den od vytvoření objednávky,
s pozdravem, Taštičky.cz -
- Žádné, zboží je navíc dražší než jinde, předpokládala jsem, že se to vykompenzuje službami.
- Špatná komunikace, telefonický kontakt velmi obtížný.
Nedoporučuji. Zboží přišlo poškozené, po reklamaci mi bylo zasláno stejné zboží s tím, že promáčknutý roh kufříku a spodek kufříku jsou zcela v pořádku a funkčnosti to nebrání. Jinými slovy, koupíte si nové auto, dovezou Vám ho s nabořeným kufrem a ještě Vám řeknou, že to nevadí, že s tím můžete jezdit. Škoda, že tu nejdou připojit fota. Pochopitelně, že to budu řešit dál, jelikož takový přístup považuji za obzvláště neseriozní.
- na eshopu vystavováno zboží, které již nelze objednat, při výběru náhradního zboží ze stránek opět nebylo možné naskladnit.
nedoporučuji - jako omluvu nám měli zaslat hodnotnější dárek - nedovedu si představit jak by vypadal dárek menší hodnoty (dostali jsme reklamní metr asi za 20,- Kč).
Vážený pane,
k vašemu hodnocení musím dodat, že jsme vyhověli vaši žádosti a vymělili jsme vám zboží, které jste měl původně objednané v den expedice a které nám tím pádem zůstalo na skladě, za zboží jiné, to které jste jako výměnu poptával bylo v obchodě už v tu dobu označeno jako nedostupné - nebylo ho možné objednat - tedy jsme ho nenabízeli k prodeji,
ve všem jsme vám vyhověli a na dotazy obratem odpověděli,
co se týká dárku, tak jste dosatal dárek odpovídající výši vaší objednávky, ale nikoli jako omluvu - nevím za co by jsme se vám měli omlouvat, k žádnému pochybení z naší strany nedošlo,
navíc vám výměnou vznikl nedoplatek 10,-Kč, který jsme už po vás nepožadovali,
vaše hodnocení je velmi zkreslené a nepřesné,
s pozdravem, Taštičky -
- - Manipulace s údaji o dodání - zboží objednáno v pondělí 22.9, ale zde uvedeno že objednáno 26.9, chybně uvedené údaje pak výrazně zkreslují průměrnou dobu dodání
- - zboží neodpovídá vyobrazení !!!
- - nevrací celou částku za objednávku, přestože je chyba na straně obchodu
Za velký podvod považuji chybné uvádění dne objednání a následně vypočítanou průměrnou dobu dodání. Myslím si, že by Heuréka, která podporuje dobré a poctivé nákupy, měla zamezit těmto chybně uváděným údajům.
Vážený pane,
zboží vám bylo odesláno 4.den od objednání, namísto avizovaných 6 dní, jak tedy můžete být nespokojený s délkou dodací doby!?
o dodání jste byl informován, na váš mail jsme obratem odpověděli, částka za zboží vám byla vrácena v plné výši a ještě mnohem dříve než je zákonná lhůta,
obrázky zboží jsou ze zdroje výrobce a odpovídají danému zboží, opravdu nelze kontrolovat detaily a tóny barev na každém proužku popruhu,
obecně lez říci, že u nákupů přes e-shopy nelze očekávat 100% shodu v detailech a tónech barev, pokud toto požadujete pak vám doporučuji pouze nákup v kamenných obchodech,
k žádnému pochybení z naší strany nedošlo a nařčení z úmyslného podvodu považuji minimálně za velmi přehnané a neoprávněné!
s pozdravem, Taštičky.cz -
- velice dlouhá doba doručení zboží
- ke zboží byl slíbený dárek a ten mi doručen nebyl
Reakce obchodu Tasticky.cz
k vaší recenzi musím dodat, že vámi objednané zboží nám opakovaně nebylo od výrobce dodáno a bylo následně odesláno přímo jím na vaši adesu, o čemž jste byla informována mailem, byla to bohužel chyba dodavatele, kterou jsme nijak nemohli ovlivnit,
dárek vám byl zaslán spolu s fakturou následně v obálce,
- délka dodací doby - více než 2 týdny
Vážený zákazníku,
vaše objednávka byla v expedici zpozděna o 2 pracovaní dny oproti termínu uvedném v potvrzení objednávky, vzhledem k opoždní zásilky od dodavatele v přepjaté předvánoční době, za což se vám omlouváme,
způsob dopravy už je ale volbou každého zákazníka a nelze očekávat, že před Vánoci bude ten nejlevněší způsob i nejrychlejší variantou, děkuji za pochopení, každopádně zásilka stihla dorazit před Svátky,
s pozdravem - Taštičky -
prislo zboží zcelajiné barvy, odpoved znela ze takovy obrazek dostavaji od vyrobce, myslim ze neni problem k obrazku napsat koment, ze zbozi je jine barvy. prisla jsem o postovné + jsem plaatila postu zpet....