- vše přehledné a tyto věci se mně líbí
- nevím
super, praktické a modní tašky.
Nemam vyhrady vse probehlo v poradku,objednala jsem dve veci. Jedna byla skladem u druhe bylo napsano,ze termin dodani na eshop bude do 14 dni. Na dotaz,zda by zbozi mohli zaslat az spolecne a pokud mozno do urciteho data jelikoz se jednalo o darek /az budou mit i druhou vec/ tak bez problemu...zbozi dorazilo driv nez inzerovali.Skvela spoluprace, jsem spokojena a oslavenec,pro ktereho jsem objednavala take :-)
- pěkný sortiment značky Golla
- objednávka nebyla objednána, kdy píše obchod,
- Slušné ceny
- Rychlost dodání zboží
- ???
OK
- spolehlivost
Všem vřele doporučuji
- má velký výběr taštiček, které jsem sháněla
- našla jsem na internetu to, co jsem sháněla
líbila se mi vzor a velikost taštičky
zkušenost s obchodem je jen ta nejlepší
určitě bych obchod doporučila,pokud by ovšem sháněli toto zboží -
- Velký výběr
- Obchod nabízí mou oblíbenou značku.
- Délka dodání.
Obchod mohu doporučit - zboží dorazilo naprosto v pořádku a v dané kvalitě.
- ne úplně přehledné stránky
- druh zboží,cena
- slbiny jsem nenašla
doporučuji
- Měli zboží, které jinde neměli.
- Místo k vyzvedávání lze těžko najít.
Jestli mají to, co sháníte,kupte :-)
- dobrá komunikace
Objednala jsem si dvě peněženky,nejdříve jsem čekala,protože jedna peněženka nebyla na skladě. Protože už ani nebude,vybrala jsem si jinou. Měli poslední kus a okamžitě mi poslali obě dvě peněženky. Bohužel ta poslední kus byla neprošitá a byla rozlepená.Ale už jsem ji nevracela a zalepila a zašila jsem si ji sama. Jinak jesou peněženky pěkné.
- Dobrý výběr zboží.
- Nemá.
Hledala jsem určité zboží, které jsem našla v tomto obchodě. Odpovídalo přesně mým představám, proto jsem zde nakoupila.
Doporučuji ostatním. -
- Velký sortiment zboží, perfektní informovanost o stavu na skladě - případně vstřícnost při rychlém doskladnění a vyřízení objednávky
- ---
- délka dodací doby - více než 2 týdny
Reakce obchodu Tasticky.cz
Vážený zákazníku,
vaše objednávka byla v expedici zpozděna o 2 pracovaní dny oproti termínu uvedném v potvrzení objednávky, vzhledem k opoždní zásilky od dodavatele v přepjaté předvánoční době, za což se vám omlouváme,
způsob dopravy už je ale volbou každého zákazníka a nelze očekávat, že před Vánoci bude ten nejlevněší způsob i nejrychlejší variantou, děkuji za pochopení, každopádně zásilka stihla dorazit před Svátky,
s pozdravem - Taštičky -
- velký výběr zboží
- rozumné ceny
- přehlednost
Objednávka proběhla 5. 12. a ne 17., jak je zde uvedeno, takže je doba dodání značně zkreslená. 17. 12. bylo zboží odesláno ...
- Dodací lhůty
- rychlost, kvalita, nízké ceny
- nejsou
dávám 100%, určitě uskutečním další nákup