Přihlásit se a přidat recenzi

• Kvalitní zboží
    • Velmi dlouhé dodací lhůty

Zboží je pěkné a velice kvalitní, doporučuji ostatním zákazníkům, ale pokud ho chcete jako dárek, musíte objednávat s delším časovým předstihem. Objednávala jsem 2.12.2014 a došlo až 11.12.2014. A to není těsně před vánocemi. Chtělo by to více pružnosti. Proč tak dlouho? Všude jinde dochází zboží do 3 dnů.

Reakce obchodu Tasticky.cz

děkujeme za vaši reakci, musím k ní dodat, že jste objednávala zboží s dostupností 6 dní - tzn. zboží, které je skladem u dodavatele, o termínu expedice jste byla informována v potvrzení objednávky a také 6.prac. den bylo odesláno,
    u zboží skladem na e-shopu odesíláme obratem,
    doufáme, že se zbožím budete skokojená a bude vám dobře sloužit,

přeji hezký zbytek adventu, vaše Taštičky.cz

• široký sortiment

Nákup tímto způsobem ušetří čas. Osobně bych navrhovala přehlednější nabídku zboží dle druhu /batohy, tašky malé, tašky velké, tašky přes rameno apod./.
    Jinak ale díky

• Splnění zadaných požadavků za rozumnou cenu a
    • V požadovaném termínu
    • Žádné nevidím

Spokojenost

• rychlost vyřízení objednávky!!!!!
    • žádné

• Prehledne nakupovani, rychlost dodani

Jsem moc spokojena

• nákup z pohodlí domava

• na eshopu vystavováno zboží, které již nelze objednat, při výběru náhradního zboží ze stránek opět nebylo možné naskladnit.

nedoporučuji - jako omluvu nám měli zaslat hodnotnější dárek - nedovedu si představit jak by vypadal dárek menší hodnoty (dostali jsme reklamní metr asi za 20,- Kč).

Vážený pane,

k vašemu hodnocení musím dodat, že jsme vyhověli vaši žádosti a vymělili jsme vám zboží, které jste měl původně objednané v den expedice a které nám tím pádem zůstalo na skladě, za zboží jiné, to které jste jako výměnu poptával bylo v obchodě už v tu dobu označeno jako nedostupné - nebylo ho možné objednat - tedy jsme ho nenabízeli k prodeji,
    ve všem jsme vám vyhověli a na dotazy obratem odpověděli,
    co se týká dárku, tak jste dosatal dárek odpovídající výši vaší objednávky, ale nikoli jako omluvu - nevím za co by jsme se vám měli omlouvat, k žádnému pochybení z naší strany nedošlo,
    navíc vám výměnou vznikl nedoplatek 10,-Kč, který jsme už po vás nepožadovali,
    vaše hodnocení je velmi zkreslené a nepřesné,

s pozdravem, Taštičky

• Přesnost.
    • Solidnost.
    • Slabiny jsem neshledala.

Obchod je solidní, bez manipulace. Objednávku rychle vyřídí, je možnost výběru způsobu úhrady. Zboží je pečlivě zabaleno.

• prehlednost a kvalitu
    • Nenachazim

Doporucuji

• - sortiment, který na jiném serveru nenaleznete
    • - pěkné ceny
    • - ochotný personál (mám herní ntb od MSI a byl problém na něj sehnat elegantní kabelku)
    • - menší přehlednost webu

Sháněla jsem brašnu na ntb kterou jen tak nikdo v cz obchodech neměl, zde jsem jí sehnala a za velmi pěkné peníze.

Brašna je skvělá, krásná a dobře se používá, značku Gabol i tento obchod vřele doporučuji.

• výběr,rychlost dodání,spolehlivost

mohu doporučit

• - Manipulace s údaji o dodání - zboží objednáno v pondělí 22.9, ale zde uvedeno že objednáno 26.9, chybně uvedené údaje pak výrazně zkreslují průměrnou dobu dodání
    • - zboží neodpovídá vyobrazení !!!
    • - nevrací celou částku za objednávku, přestože je chyba na straně obchodu

Za velký podvod považuji chybné uvádění dne objednání a následně vypočítanou průměrnou dobu dodání. Myslím si, že by Heuréka, která podporuje dobré a poctivé nákupy, měla zamezit těmto chybně uváděným údajům.

Vážený pane,

zboží vám bylo odesláno 4.den od objednání, namísto avizovaných 6 dní, jak tedy můžete být nespokojený s délkou dodací doby!?
    o dodání jste byl informován, na váš mail jsme obratem odpověděli, částka za zboží vám byla vrácena v plné výši a ještě mnohem dříve než je zákonná lhůta,

obrázky zboží jsou ze zdroje výrobce a odpovídají danému zboží, opravdu nelze kontrolovat detaily a tóny barev na každém proužku popruhu,
    obecně lez říci, že u nákupů přes e-shopy nelze očekávat 100% shodu v detailech a tónech barev, pokud toto požadujete pak vám doporučuji pouze nákup v kamenných obchodech,

k žádnému pochybení z naší strany nedošlo a nařčení z úmyslného podvodu považuji minimálně za velmi přehnané a neoprávněné!

s pozdravem, Taštičky.cz

• přehledný eshop
    • dobrá komunikace
    • dodání zboží bylo rychlejší než jsem očekával.

Rychle jsem hledal dárek pro neteř a padla mi do oka jedna krásná taška. Velká spokojenost. Ke kvalitně ušitá a nádherný potisk.

doporučuji

Perfektní komunikace, snaží se vyjít zákazníkovi vstříc co nejrychleji. Ihned reagují na e-maily.

• velice dlouhá doba doručení zboží
    • ke zboží byl slíbený dárek a ten mi doručen nebyl

Reakce obchodu Tasticky.cz

k vaší recenzi musím dodat, že vámi objednané zboží nám opakovaně nebylo od výrobce dodáno a bylo následně odesláno přímo jím na vaši adesu, o čemž jste byla informována mailem, byla to bohužel chyba dodavatele, kterou jsme nijak nemohli ovlivnit,
    dárek vám byl zaslán spolu s fakturou následně v obálce,

s pozdravem, Taštičky.cz

• široký výběr
    • pouze není možnost zboží si nejprve prohlédnout z hlediska barvy

pokud příliš nezáleží ne přesném odstínu (např. u dámské kabelky) je toto velmi dobré řešení nákupu.

• cena, přehlednost

doporučuji

• Kabelka, kterou jsem si vyhlédla, byla ve Vašem obchodě nejlevnější.

Pokud se Vám líbí nějaké zboží, objednejte. Určitě budete spokojeni.

• Hledala jsem určitý druh zboží, které Váš obchod měl na skladě.
    • Byla jsem spokojena s rychlostí doručení zboží.
    • žádné

Spokojenost