Ještě mi jic nepřišlo a už mám druhou zprávu, abych ohodnotil výrobek. Jste docela vlezlí a otravní.
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, Vaše objednávka nebyla vyřízena jelikož jste ji neuhradil. Hodnocení ze strany Heureky chodí automaticky a vy jste se zasláním dotazníku souhlasil při odesílání objednávky.
Dlouhá čekací doba,zásilku ruším 3
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, Vámi objednané zboží bylo a je skladem, čekací lhůta byla nulová, bohužel jste si objednal po 1-2 metrech samolepící tapety a byl jste vyzván k úhradě předem. Tuto jste neprovedl a objednávka byla stornována z naší strany nikoli z Vaší.
tapety-folie.cz -
- Přišlo mi něco jiného než bylo na obrázku hrůza!!!!!!
Jsou to podvodníci nic neobjednavejte na obrázku je to krásný a přijde vám pravej opak ještě za 2520 Kč hrůza!!!!!
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, je nám líto, že nejste se zbožím spokojen a samozřejmě může se stát, že tapeta neodpovídá Vašim představám. Není nutné používat tak silná slova o podvodu, zboží pokud se Vám nelíbí je možné dle obchodních podmínek do 14 dnů vrátit bez udání důvodu a budou Vám vráceny peníze. Jen upřesňuji, že cena 2520Kč byla za 30m tapety.
tapety-folie.cz -
Amatérský a drzý přístup k zákazníkům.
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
pokud považujete za drzost požadavek na platbu předem, jelikož jste na našem e-shopu již objednávky nevyzvedl , tak ano, jsme drzí a amatérští, ale nejsme ochotni zasílat balíky zákazníkům, kteří o ně nemají zájem.
tapety-folie.cz -
Nešlo zaplatit kreditními kartami.Jiny způsobem platit
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
platbu kartou jste si zvolila sama na e-shopu, není to podmínka a není pravda, že není možné hradit jakkoli jinak. Bohužel do Balíkovny, kde je zvýhodněná cena a kterou jste si zvolila jako přepravní službu je nutné objednávku uhradit předem, ovšem je možné zvolit bankovní převod nebo platební kartu. Neuhradila jste ani jedním způsobem.
tapety-folie.cz -
Rychlé dodání ale bohužel materiál nevyhovující
- Nehledí na to jestli jste v nemocnici a na omluvu a nový termín objednávky reagují tak,že na dobírku nedostanete nic
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
pokud zásilka nebyla vyzvednuta, tak bohužel, ale další zásilky není možné odeslat na dobírku. Je nám líto Vaší hospitalizace, ale není v našich silách kontrolovat každého zákzaníka zda si nevyzvedl z vlastní vůle nebo měl důvod, zásilky nelze zasílat opakovaně.
tapety-folie.cz -
Čekal jsem, že to bude opravdu zrcadlo a ne jen imitace
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, jak je uvedeno v popisu jedná se o PVC fólii, která nikdy nenahradí klasické zrcadlo, to není ani technicky dost dobře možné.
- zboží nedoručeno
Zájímalo by mě co se děje že objednaná zásilka 5206140935 do dnešního dne není doručena!!!GLS doručovací služba Vámi nabízená jako jeden možný dodavatel není zřejmě spolehlivá když zoží objednané 3.12 není schopná do 8.12.2024 dodat.
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, Vaše zásilka byla deslána v termínu a již od 3.12.2024 je uložena v Parcel Boxu.
tapety-folie.cz -
- Po přijetí a potvrzení objednávky obchod měnil platební podmínky, prý vzhledem k tomu, že musí ostřihnout mnou požadovanou délku z role. Dále mě upozornili, že nemohu vzhledem k požadované délce 2m z role 15m zboží reklamovat. Není co dodat.
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, všechny tyto informace jsou obsaženy v Obchodních podmínkách, tyto jste odsouhlasil při odesílání objednávky, možná by to chtělo je občas přečíst nikoli jen odkliknout.Žádné podmínky jsme neměnili. Asi opravdu není co dodat.
tapety-folie.cz -
- Odstín barvy nesouhlasil s foto nabídkou
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, je nám líto, že nejste spokojen se zbožím. Samozřejmě se může stát, že každý má jinak nakalibrovaný monitor a barva se mu tudíž jeví rozdílná. Proto nabízíme zákazníkům zdarma zasílání vzorků předem, abychom eliminovali možnost zasílání zboží sem a tam a tím zbytečné náklady zákazníků. Je škoda, že jste této možnosti nevyužili.
tapety-folie.cz -
Při objednání zadáno platba na dobírku, později obchod odmítl zaslat zboží dobírkou.
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, dle obchodních podmínek, se kterými jste souhlasila při odesílání objednávky, je při zasílání zboží upravovaného na míru požadována platba předem, ubrus v délce 1m je opravdu velmi malé množství a v tomto případě je nutné uhradit předem. Nejedná se o zamítnutí, pouze dodržení obchodních podmínek.
tapety-folie.cz -
Malé zásilky nezasílají na dobírku.
tapety-folie.cz -
Objednala jsem mint folii a tapetu ve vzoru reznicky spalek ...tato byla vyprodana,zvolila jsem možnost vybrat podobny dekor ...tapeta co mi prisla byla jen minimalne podobna,a hlavne totalne nelepi,na jakykoliv povrch,lepidlo je evidentne stare,zkpuseli jsme na papir,drevo ,plast...a tapeta sla bez problemu opet sundat... dřív byla kvalita v tomto obchode top,ted uz jen zklamání..resim to s vasim obchodem prostrednictvim emailu....
Dobrý den p. Lopatářová,
je nám líto vzniklé situace, ale výběr náhrady tapety jste nechala na nás, pokud jste požadovala něco jiného, kolegyně Vám dala dostatečný časový prostor pro výběr náhrady, který jste nevyužila. Co se týká reklamace, kterou jsme s Vámi řešili okamžitě, ať už přes sociální sítě nebo telefonicky a vyřešili jsme ji okamžitou výměnou zboží (výběr jste opět nechala na nás). Kvalitu zboží se snažíme držit stále na stejné úrovni, ale vzhledem k odesílání tapet v rolích zabalených ve foliích není v lidských silách zrengenovat lepivost tapet.
tapety-folie.cz -
Měla jsem objednané zboží na dobírku,paní mi tvrdila že mi to zrušili z důvodu nezaplacení z bankovního účtu,jelikož jsem to chtěla na míru
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, v případě objednávky 2m tapety se jedná o úpravu na míru z 15m role. Dle obchodních podmínek, se kterými jste při odesílání objednávky souhlasila, požadujeme v tomto případě platbu předem. Na tuto skutečnost jsme Vás upozornili emailem, bohužel jste jakkoli nereagovala a objednávka byla stornována.
tapety-folie.cz -
- Již podruhé se mi stalo , že produkt byj jiný než na vyobrazení , nebo dle popisu .
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, samozřejmě se může stát, že každý má jinak nakalibrovaný monitor a barva se mu tudíž jeví rozdílná. Proto nabízíme zákazníkům zdarma zasílání vzorků předem, abychom eliminovali možnost zasílání zboží sem a tam a tím zbytečné náklady zákazníků. Je škoda, že jste této možnosti nevyužili.
tapety-folie.cz -
Nákup tapety probíhal dobře a byla jsem spokojena,velmi nespokojena jsem dodací lhůtou a s dopravou
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, Vaše zásilka byla odeslána dne 11.10.2024 (pátek), tedy jeden po vytvoření objednávky. Dne 14.10.2024 (pondělí), ihned po víkendu, byla zásilka uložena na výdejním místě a dodnes nebyla vyzvednuta. Chyba tedy opravdu není na straně e-shopu nebo přepravce.
tapety-folie.cz -
Přišlo mě od vás lepidlo na tapety roztrhnute a celé vysypané ve folii
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Dobrý den, to je nám samozřejmě líto, ale pokud jste obdržela poškozené zboží, případně celou zásilku, je nutné podat reklamaci na kontakty uvedené na e-shopu. Bez doložení fotografií a písemné reklamace bohužel nic nevyřešíme.
- Velký výběr zbozi
- Neautomatizovany systém objednavani
Objednávka na dobírku a pak přijde e-mail s textem o velikosti obsahu A4 a někde na konci, info, že chtěj platbu předem na účet.... V roce 2024 ? To fakt ne.
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
je nám líto reakce z Vaší strany, ale vzhledem k tomu, že jste si objednal zboží upravované na míru (2,5m) a v obchodních podmínkách, se kterými jste souhlasil, je uvedeno, že v tomto případě můžeme požadovat platbu předem, byly Vám odeslány podklady k platbě s vysvětlením důvodu tohoto požadavku. Myslíme, že právě v roce 2024 se i obchodník musí chránit před nevyzvednutými zásilkami.
tapety-folie.cz -
Zboží skladem obchod zaslal až 3. den po objednání i přesto, že dle webu odesílají ihned. Takže fajn, ale jen pokud nespěcháte.
Reakce obchodu TAPETY-FOLIE.cz
Vaše objednávka byla vytvořena dne 12.8. v 18,59hod. v tuto dobu již objednávky nezpracováváme. Následující den byla předána do skladu a dne 14.8. přepravníslužba GLS doručovala zásilku do boxu. Od 15.8. byla uložena na výdejním místě do 21.8., kdy jste si zásilku vyzvedla. Objednávka byla vyřízena do 2 dnů i s převozem. Nechápeme Vaši kritiku, když zásilka byla uložena ještě týden na výdejním místě.
tapety-folie.cz