Nepravdivy popis zbozi
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
Tento zákazník využil možnost vrácení zboží bez udání důvodu - to je samozřejmě v pořádku. Touto cestou - tedy veřejně - žádáme zákazníka o sdělení, v čem je popis produktu nepravdivý (produkt totiž ani nevyzkoušel!). My si za pravdivostí popisu tohoto, stejně jako všech ostatních produktů, stojíme.
- nevim
Zboží nebylo kvalitní. Na obrázku vypadalo zboží mnohem lépe než jaké ve skutečnosti přišlo. Kvalita béčková, cena tomu ale neodpovídala. Budu vracet
- Ptají se na nákup a zboží ještě nemám tak nemůžu hodnotit ani doporučovat.
Nemůžu hodnotit když mě zboží ještě nedošlo.
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
Zboží, které jste si objednal má dostupnost na dotaz. 2x jsme vás informovali, kdy bude zboží naskladněno a žádali jsme vás o sdělení, zda si přejete počkat. Vy jste však ani na jeden e-mail nereagoval. Samozřejmě, pokud zákazník nečte informace na webových stránkách a nečte ani e-maily, poté není chyba v obchodě ... -
polovina tapety nelepila.
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
záleží, na jaký povrch jste zrcadlovou fólii lepili. Samozřejmě lepit nebude na stěně a povrchu, který není hladký a rovný. Je potřeba si přečíst návod na lepení samolepicích fólií. KH -
Objednala jsem si zrcadlovou tapetu samolepící, zkresluje, vůbec nefunguje jako zrcadlo. Je rozmazaná, a to je nalepená na skříni, absolutně rovný povrch bez jakýchkoli hrbolů či jiných nerovností. Nechce se mi ale zboží vracet a platit opět za poštovné. Navíc je nalepená a už na podkladu, na kterém přišla, zpět nedrží.
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
I zdánlivě rovná plocha dveří skříně může v celkové ploše zkreslovat, být zkroucená, zvlněná apod. ... je třeba brát ohled na to, že se jedná o fólii, která opravdu kopíruje podklad ... ovšem pokud zboží jeví známky výrobní vady, není problém jej reklamovat, a to bez vašich nákladů ...
- rychla a prijemni komunikace. Pani se omluvila za vznikle potize s dopravou
- dodaci lhuta, doprava
Obchod samotny v poradku, vstricna komunikace, bohuzel dodaci lhuta priliz dlouha,musela jsem 2x urgovat, kym bylo zbozi doruceno!
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
Ano, bohužel, v tomto případě selhala přepravní služba ... přepravce nás ujistil, že se to již nebude opakovat ... bylo to poprvé, navíc doručování prováděl zahraniční partner přepravní služby a prý došlo k selhání lidského faktoru, takže to nemohli ovlivnit ... o to méně my. Každopádně jsme rádi, že zboží nakonec dorazilo, zákazník je s ním spokojen, líbil se mu náš web a pochválil nás i za komunikaci...
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Tento obchod nedoporucuji z duvodu spatneho zbozi.Nemuzu ho ale strhat, protoze jsem zde nakupovala poprve a mohlo se stat, ze zrovna me poslali starsi, nebo vadny kus.
- zajímavé druhy zboží
- některé zboží uváděné v shopu nelze zakoupit z důvodu ukončení výroby jeho výrobcem, na což však zákazník není dopředu upozorněn
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
Bohužel, občas se to stane. Od výrobce nejsme s dostatečným časovým předstihem informováni o ukončení výroby nebo nulových skladových zásobách, a proto to zjistíme až při objednání výrobku......
Přesto se omlouváme a budeme se snažit tento problém řešit.
Děkujeme za pochopení, KH. -
- Nevím o žádné
- špatná komunikace, zboží jsem vyzvedla sama, protože se mi nechtělo čekat dlouhou než ho odešlou sami, přitom bylo na skladě, k výrobku nabízeli lepidlo zdarma, které bylo ovšenm nepoužitelné
Nic zvláštního, určitě už bych tam nenakupovala
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
Dobrý den, nevím jakou špatnou komunikaci máte na mysli. Při naší komunikaci (2x) jsem vám sdělila dodací lhůtu Vašeho zboží, která by byla do tří dnů. Myslím, že to není dlouhá čekací doba. Ohledně lepidla - u každého balení je návod, který by se měl dodržet, záleží také v jakém stavu je podklad na který se tapeta lepí. Není na škodu do všech lepidel přidat jakoukoli disperzi. Hezký den Vám přeji K.H.
- Líbila se mi nabídka korkových podložek, velký výběr.
- Za 10 dní se z obchodu neozvali, jen poslali fakturu.
V tomto obchodě jsem objednávala poprvé, snad to bude příště lepší, vysvětlí mi dlouhou dobu čekání na zboží.
Reakce obchodu tapeta-dekorace.cz
Omlouváme se za čekání, ale objednané zboží je na objednávku s dodací lhůtou 14 dní, toto je uvedeno na kartě zboží (http://www.tapeta-dekorace.cz/katalog/kategorie/podkategorie/fototapety-1-dilne-fototapeta-na-zed-1-dilna-ft0219-4104/).
Při volbě platbou převodem zákazníkovi vždy odesíláme druhý kontaktní e-mail (osobně psaný, nikoli automaticky generovaný), kde obdrží platební údaje a kopii faktury.
Za Tapety a dekorace na zeď Kateřina Hankeová.