- Dostala jsem jako dárek propisku se svým jménem, moc mě to potěšilo
- Rychlost, ochota, příjemné jednání.
Naprostá spokojenost.
- rychlost dodání objednaného zboží
- kvalita zboží
- komunikace
- velký výběr v e-shopu
- krásně svátečně zabaleno
- dostala jsem k objednávce úžasný dárek se svým jménem
- kdybych chválila více, mysleli byste, že jsem s e-shopem domluvená na reklamě. Ujišťuji, že jsem skutečně jen náhodný zákazník
Kdo váháte s nákupem čehokoliv, neváhejte. Lepší e-shop opravdu neznám!!! Budete mile překvapeni :-).
A všem zaměstnancům z "tadytuto" moc děkuji za jejich práci i přístup a přeji klidné Vánoce! -
Vse super Děkuji
- krásné provedení
- rychlé dodání
- flexibilita
super
Jsem velice spokojená, rychlost, pěkné zboží a milý dárek
- Perfektni! Doporucuji. Potrebovala jsem rychle vyrizeni obj.s gravirovanim. Odpo jsem objednala, rano hned po otviracce vyzvedla. Vic takovych vstricnych firem. Pan byl bajecny. Jeste jednou velke diky ;-)
- Zadne
Zboží rychle dodáno.. Zabaleno v dárkové krabičce.. Moc se mi to líbilo.. A jeste bonus byl dáreček pro mě..
Rychlé dodání, vstřícná komunikace
Rychlost dodání, komunikace.
- Zásilka dorazila v pořádku, s milým dopisem a dárkem. Desky byly hezky zabalené a zboží odpovídá nabídce.
Vše v pořádku
Rychlá telefonická komunikace a rychlejší doručení
Rychlé vyřízení objednávky. Krásná práce. Pěkně zabaleno. Jako poděkování přišla propiska s mým jménem, moc pěkné gesto. Děkuji a doporučuji
- Opravdu krásná práce pero je nádherné. Dáreček navíc potěšil.
První nákup, vše ok, doporučuji.
- Opravdu rychlé dodání
- Super kvalita a zpracování
- Přehledný eshop
- Nechávala jsem si vygravírovat text, super provedení i jednoduché vytvoření na webu
Rozhodně doporučuji, opravdu jsem se vším spokojená! A neočekávaný dáreček mi vehnal slzy do očí, super nápad a navíc v dnešní době nikdo jen tak něco navíc nedá, takže velká poklona eshopu, jen tak dál:) Určitě, když budu chtít koupit něco z jejich sortimentu, rozhodně využiji tento eshop. Děkuji, že jsem u vás mohla nakoupit:)
Normálně hodnocení nepíšu, ale už od doručení mojí zásilky jsem čekala na email s dotazníkem, abych mohla ohodnotit:) -
Super rychlé doručení,gravírování na hrnku moc krásné a ještě dáreček k tomu,děkuji
Již jsem několikrát objednávala různé zboží, a vždy jsem byla spokojená.
Rychlost vyřízení, doručení.