Úžasná rychlost dodání zboží
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za skvělé hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání zboží.
Vendy ze Swimaholic :) -
- velký výběr, rychlé dodání, dohledání návodu v podobě videa
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojeni s naším zásobením a rychlým dodáním :)
Fajn komunikace,žádné probkemy
Dobrý den, Ivo,
děkujeme Vám za skvělé hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojena s naší komunikací.
- rychlost dodání
- žádná. Opětovně se vracím nakupovat :) a se vším jsme v rodině spokojení.
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za skvělé hodnocení a opakovaný nákup! Velmi nás těší, že se k nám stále vracíte. Uděláme vše pro to, abychom zůstali Vaší první volbou.
Vendy ze Swimaholic :) -
- Kamené prodejny, kde personál nechá vše vyzkoušet a odborně poradí! Tohle u specializovaných
- Široký sortiment kvalitních plaveckých potřeb
- Možna jen weboky; by šlo udělat přehlednéjší
Nakupuji opakovan. Mají i plavecký sortiment, který je jinde blbě k sehnání nebo v mizerné kvalitě.
E-Shop pro plavce, který diky kameným prodejnám dává smysl pouzivatReakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a věrnost našim kamenným prodejnám i e-shopu! Moc nás těší, že jste spokojený s naším sortimentem i službami. Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout kvalitní plavecké potřeby, které jinde nejsou snadno k sehnání.
Vendy ze Swimaholic :) -
- výborná komunikace, rychlé doručení.
výborná komunikace, rychlé doručení.
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojeni s naší komunikací a rychlostí dodání :)
Vendy ze Swimaholic :) -
- Asi nejširší sortiment věcí na plavání, s jakým jsem se setkal
- Přesměrování zboží do jiného obchodu trvá déle, než bych čekal
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup. Pokud na samotné druhé pobočce zboží nemáme skladem, musíme jej stáhnout na centrální sklad a až poté poslat na druhou prodejnu. Velmi nás mrzí, že jste museli čekat o několik dní déle.
- Rychlé jednání
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojeni s rychlým vyřízením objednávky.
Vendy ze Swimaholic :) -
Zboží bylo v pořádku, odpovídalo obrázku na e-shopu, jsem s ním spokojená. Milý a ochotný prodavač, nabídl mi možnost zboží vyzkoušet na prodejně před zaplacením. Zboží bylo na prodejně k vyzvednutí už cca za 2h od objednávky, což mě mile překvapilo, čekala jsem, že to bude až následující den. Vše na jedničku. :)
Dobrý den, Evo,
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojena s naším personálem a rychlostí vyřízení objednávky.
- Rychlost dodání
- Rychlost zákaznické podpory
rychlost dodání
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojeni s rychlým vyřízením objednávky :)
Vendy ze Swimaholic -
Zboží bylo odesláno ve lhůtě uvedené na internetu. Dorazilo v pořádku.
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojeni s rychlým vyřízením objednávky :-)
Vendy ze Swimaholic -
- Možnost vyzkoušet zboží před nákupem, osobní vyzvednutí zdarma.
Několikátý nákup - spokojenost za kvalitu , cenu a personál umí poradit ( třeba jak s anti mlžícím sprejem do brýliček)
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že u nás nadále spokojeně nakupujete :)
Vendy ze Swimaholic -
- Ochotný personal, zbozi mi bylo vydáno i 15 min po zaviraci dobe.
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme mockrát za recenzi a nákup. Jsme moc rádi, že jste spokojeni s naším personálem. Pochvalu kolegům vyřídíme :)
Vendy ze Swimaholic -
rychlost, ochota řešit případné problémy
Dobrý den, Radku,
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste spokojen s rychlým vyřízením objednávky :-)
Vše v pořádku
Dobrý den, Lucie
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste u nás spokojeně nakoupila :-)
- Rychlost dodání
- Šíře sortimentu
Reakce obchodu Swimaholic.cz
děkujeme Vám za hodnocení a nákup! Jsme moc rádi, že jste u nás spokojeně nakoupili :-)
Vendy ze Swimaholic -
- Potřeboval jsem vyměnit zboží, super jednání obchodu, bez bproblémů mi zboží vyměnili.
Dobrý den, Vlastimile,
děkujeme Vám za nákup a hodnocení! Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s výměnou a naším přístupem.
Vendy ze Swimaholic