Dobrý den nejlepší svět plodů a úžasné dobroty děkujeme
vše v pohodě rychle a spolehlivě, zboží splnilo očekávání
Vše bylo chutné a kvalitní.
- rychlá obsluha
Výborná komunikace a rychlost dodání.
Kešu, ořechy jsou super.. lepší než od G*****
Děkujeme Radku,
na kvalitě si dáváme opravdu záležet a jak říkáme, ukážeme vám, jak má křupat správný ořech. Vy už to víte a to nás těší.
Takže velké díky za pochvalu i podporu a budeme se na vás těšit zase příště.
Krásné letní dny!
Petra, SVĚT PLODŮ -
Nakupuji zde opakovaně a ráda. Vždy vysoká kvalita, rychlé informace i doručení. Děkuji
Nakupují pravidelně a vždy spokojenost
- široká nabídka různých plodů, i netradiční příchutě
- velké balení za výhodnější cenu
- oceňuji uvedení doby spotřeby
- nesedla nám chuť pistácií
Dobrý den Jani,
moc děkujeme za vaše doporučení ale i zpětnou vazbu. Co se týče pistácií, pokud se vám na nich něco nezdálo, klidně nám je pošlete zpátky, mrkneme na ně a uvidíme, co se s tím dá dělat. Informace pro vrácení najdete na hlavní stránce dole v sekci Reklamace a vrácení.
Věříme, že příště to společně zvládneme dotáhnout na celých 100 % a budeme se na vás opět těšit.
Díky a mějte krásný den. S pozdravem
Petra, SVĚT PLODŮ -
- výhod mají hodně - vlastně všechno - velmi široká nabídka neskutečně dobrých produktů, férové jednání a časté slevy, rychlé doručení.. atd. atd....
- Mají hlavně dobré suroviny od kterých to začíná a tyto velmi dobré suroviny ještě dokáží vylepšit a to zdravým způsobem! Lepší to snad být už ani nemůže..!
Krásný den,
hezčí recenzi jsme si snad ani nemohli přát. Moc děkujeme a vážíme si toho. A budeme se na vás těšit opět příště u nákupu.
S velkým díky za celý tým SVĚTA PLODŮ
Petra -
- Děkuji, jsem spokojena jako vždy.
jako vždy, všechno perfektní...
zásilka mimo poštu
vše v pořádku, to člověk ostatně očekává a má u řady online shopů, nicméně u vás musím pochválit balení a pak poznámku na faktuře, malá drobnost, ale udělá velkou radost:)
Reakce obchodu SVĚT PLODŮ
Radost my děláme rádi, to nám věřte.
Tu jste svou recenzí ale udělal i vy nám a za to moc moc děkujeme a přejeme krásný a pohodový den.
S díky
Petra, SVĚT PLODŮ -
- Rychlost dodání a výborné chutě
Děkujeme, moc nám chutná a koupíme zase
Krásný den Lucie,
to nás moc těší a my se budeme opět těšit. Našim surovinám věříme a jsme rádi, že mohou dělat lepší den i vám.
S pozdravem a velkým díky,
Petra, SVĚT PLODŮ -
Mnoho chutných dobrůtek, velký výběr.
Mohlo by být malinko levnější.Reakce obchodu SVĚT PLODŮ
Krásný den,
moc děkujeme za vaši pochvalu i doporučení. Na kvalitě si opravdu dáváme záležet a neprodáváme kde co. To se ale u některých produktů promítá i do ceny. I proto se snažíme zákazníkům vyjít vstříc občasnými akcemi a slevami, které jim umožní vyzkoušet i další dobroty z našeho sortimentu za lepší cenu.
Věříme, že si vždy najdete "to své" za skvělou cenu a budeme vám dělat hezčí den i v budoucnu.
Děkujeme a přejeme krásné letní dny,
za tým SVĚTA PLODŮ Petra -
- Výborná nabídka, slevové akce, rychlé vyřízení objednávky
- rychlost vyřízení objednávky