- veliký výběr zboží
- nízká cena
mohu doporučit
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Děkujeme za Váš názor. Jsme velmi rádi, že jste byl spokojený.
Přejeme krásný předvánoční čas. Special. -
Byl rychlí a pořádku přislo Hlavmě brzy Nemusel dlouho cekat Děkuji
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Dobrý den, děkujeme za Váš názor.
Pěkné svátky přeje tým Special. -
- příznivá cena
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
děkujeme za Vaše doporučení. Doufáme, že budete spokojený.
Pěkný den, tým Special. -
- Doručování prakticky pouze poštou
Obchod je v pořádku,
ale (a to je rovněž v kompetenci obchodu) doručení je prakticky jen přes poštu a stou mám katastrofální zkušenosti a to takového rázu, že jsem se definitivně rozhodl nadále neobjednávat tam kde není možnost doručení přes DHL/PPL a pod.Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
děkujeme za Váš názor. V naší nabídce je možnost doručení i přes přepravní službu, nejen Českou poštou. Stačí si jen vybrat z možností doručení. Věříme, že s naším zbožím budete spokojen a příště se na nás s důvěrou obrátíte. Pěkný den přeje tým Special. -
- Výborný pristup, rychlost dodání.
- Nezkoumal jsem
Vřele doporučuji nakup v tomto obchodě...
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
děkujeme za Vaše doporučení. Věříme, že budete s nákupem spokojený. Pěkný den přeje tým Special. -
- dobrá komunikace
- malá šíře sortimentu
dobré zkušenosti
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
děkujeme za Váš názor. Neustále rozšiřujeme náš sortiment tak, aby byl zákazník spokojen, případně objednáme chybějící sortiment na požádání. Doufáme, že nadále budete spokojen. Pěkný den přeje tým Speciál. -
Bezvadná online komunikace! Maximální spokojenost.
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Dobrý den, pracujeme na tom, aby naši zákazníci byli spokojení a rádi se k nám vraceli. Děkujeme za Vaše hodnocení obchodu. Pěkný den přeje tým Special.
Best
Děkujeme :) !! Tým Speciál svařovací potřeby Kolín
- pohodlí nákupu z domova
- bez připomínek
spokojen na 100%
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení. Snažíme se pro naše zákazníky dělat maximum. Pěkný den přeje tým Special svařovací potřeby Kolín.
- Jako jeden zmála má tento produkt a za dobrou cenu
- Nevím o žádné
Výborný a rychlý obchd
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
děkujeme za Váš názor. Velmi nás těší, že jste s našimi službami spokojen. Krásný den přeje tým Speciál svařovací potřeby Kolín. -
Doprava zboží,delší dodací lhůta a poškozený obal.
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že Vám přepravce způsobil nepříjemnosti delší lhůtou přepravy, kterou nejsme schopni žádným způsobem ovlivnit, bohužel.. Co se týče poškozeného obalu, je třeba ihned reklamovat u přepravce. Doufáme, že se tímto nenecháte odradit od dalšího nákupu, těšíme se na Vás..:-)
Váš obchod je výhodný jak cenou , tak nabídkou. A tak jsem jednoduše objednal, zboží přijde brzy a v pořádku. Já mohu pokračovat ve své práci. Dál není problém.
Proto jsem spokojen s Vaším obchodem.Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
děkujeme za kladnou recenzi našeho obchodu a služeb. Jsme velice rádi, že jste byl s nákupem spokojený a věříme, že se na nás znovu obrátíte. Krásný den přeje tým Speciál svařovací potřeby Kolín -
- nízké ceny
- nevím
Skvělý obchod
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení. Doufáme, že budete spokojený. Pěkný den přeje celý tým.
- Mám to blîzko a šetřím na poštovném. Nabîdka zbožî mi plně vyhovuje.
- Nevím.
Co jsem objednal, druhý den jsem mohl vyzvednout. Dokázali poradit přímo v obchodě.
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme se těšit na další spolupráci. Pěkné svátky přeje celý tým.
- dobrá cena
- zboží,které jinde neměli
Rychlost dodání
DoporučujiReakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Děkujeme za Váš názor. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Pěkný den přeje tým svařovací techniky.
Spokojenost
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Děkujeme za Vaše vyjádření spokojenosti. Budeme se těšit na Váš další nákup. Ať Vám redukční ventil slouží. Tým svařování Kolín -
- Nízká cena.Komunikace se zákazníkem.
Bezproblémový nákup,mohu doporučit.
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Děkujeme za Váš názor. Naší prioritou jsou spokojení zákazníci. Váš tým Speciál svařovací potřeby Kolín.
- dopravce zboží In Time
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že došlo k nedorozumnění mezi Vámi a přepravcem. Doufáme, že se tímto nenecháte odradit od dalšího nákupu, těšíme se na Vás:) Hezké svátky přeje náš tým.
- výborná komunikace po telefonu - odborná pomoc při výběru zboží
- výhodné ceny
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Děkujeme za kladnou recenzi našeho obchodu a služeb. Jsme velice rádi, že jste byla s nákupem dárku u nás spokojená a věříme, že se na nás znovu obrátíte. Krásný den přeje Speciál svařovací potřeby Kolín
- Vstřícnost a vynikající komunikaci.
Reakce obchodu Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o.
Dobrý den, jsme velice rádi, že jste spokojen. Snažíme se dělat maximum pro vzájemnou spokojenost:) Tým svařování Kolín