Kvalitní zboží, rychlé dodání, dobrá komunikace
- velmi rychlé zaslání
Bohatý výběr,pěkná kvalita, rychlé dodání, jsem velmi spokojená.
- Za 4 dny po mém objednání mi přišla zpráva, že zboží nemají. Povlečení jsem chtěla jako dárek k Vánocům. Nikdy bych si u vás už nic netroufla objednat a nikomu bych váš obchod nedoporučila. Je to vaše ostuda !
Nikomu by tento obchod nedoporučila !
Dobrý deň,
Objednali ste si tovar ktorý nebol na sklade . Objednávali ste ho 19.12.2022 tak že do Vianoc by vám neprišiel určite.
S pozdravom Team suprspanek.cz -
- Rychlé doručení, zboží v naprostém pořádku, mohu jen doporučit :)
Rychle dodáno, zboží bylo v pořádku.
mohu doporučit. -
Mohu jen doporučit, objednávka ihned odeslána, rychlé jednání.
- nákup bez nutnosti objíždět obchody, možnost porovnání zboží s jiným zbožím a možnost přečíst si recenze zákazníků, kteří toto zboží již zakoupili
- žádnou ne výhodujsem nenešla
s obchodem jsem velmi spokojena, zboží bylo perfektně zabalené a velmi rychle dodané
Opravdu mám hodnotit něco, co ještě nepřišlo?
- Měl jsem obavy z dodání ze Slovenska, ale bylo to stejně rychlé i drahé, jako vnitrostátně
- Zboží je perfektní, přesně jak jsem očekával
Jeeště jsem se nesetkal s tím,že po šesti dnech jsem nebyl informován o průběhu doručení.
Rychlé jednání, doporučuji.
- Rychlé vyřízení objednávky
Vše ok. Děkuji.
S obchodem jsem spokojená. Zpracování objednávky i doručení zboží bylo rychlé. Objednaná antialergická přikrývka odpovídá nabídce. Je pečlivě ušitá, příjemná na dotek a nadýchaná. Dobře se mi pod ní spí. Děkuji a doporučuji.
Povlečení přišlo v pořádku, materiál je příjemní na dotek, barvy jsou stejný jako na obrázku ... Děkuji
- Zboží vůbec neodpovídá tomu co je na obrázku v e-shopu. O kvalitě ani nemluvím (made in Pákistán ).
- Zboží budu vracet, jsem zvědavej co bude stát doprava zpět na Slovensko.
Povlečení Princezna Liška jsem bohužel vyprala a teprve pak zjistila, že se páře. Obávám se, že teď už ho asi nemůžu reklamovat, ale mrzí mě nekvalitní šití.
Reakce obchodu Suprspanek
Dobrý den. Zboží lze reklamovat 2 roky. Máte-li pochybení o kvalitě zboží klidně nám ho pošlete zpět a reklamaci vyřídíme k vaší spokojenosti.
ČEKÁM JIŽ DESÁTY DEN ANA ZBOŽÍ, BEZ JAKEKOLIV INFORMACE O ZASILCE , POŘÁD ZBOŽÍ NEDORAILO.
Reakce obchodu Suprspanek
Dobrý den.Zboží vám bylo odesláno na 4 den od objednávky.Zpoždění způsobilo ztráta baličku v kurýrní společnosti.
Děkujeme za recenzi.
Team Suprspanek -