OK
- cena, rychlost, komunikace
OK
zakoupeno v suntech.cz před 1 měsícem
- Byla mi vrácena pouze část peněz za objednávku
- Nejasná komunikace až ignorace
Poměrně vyčerpávající objednávka, pokusím se o stručné shrnutí. GLS mi nejenže nedoručilo zásilku, ale ani se o to nepokusili (ačkoli to několikrát slíbili). Poté jsem tedy volal do obchodu, kde mi bylo sděleno, že už se v tuto chvíli nedá nic dělat, že mi automaticky vystaví dobropis a pokud chci, mohu si zboží objednat znovu. Dobropis ale byl bez částky za dopravu.
Dopravce mi částku vrátit nemůže, jelikož jsou placeni z obchodu, žádal jsem proto o vrácení peněz obchod. Bylo mi řečeno, že prý jsem dopravci neodpověděl na e-mail, tudíž je to má chyba a považují to za vyřešené. To samozřejmě není pravda (obratem jsem již potřetí do GLS volal, ale zásilku místo slibovaného doručení vrátili) a mohu to lehce dokázat, nicméně tím komunikace z jejich strany skončila. Přes další urgence e-mailem, kde jsem se snažil situaci vysvětlit, se mi žádné odpovědi nedostalo (když jsem jim volal, tak mi bylo řečeno, že to řeší kolega).
Po více jak 5 týdnech od objednávky a jedenácti dnech od poslední odpovědi z obchodu, jsem tedy stále bez peněz za dopravu. Hlavní chybu spatřuji na straně GLS, nicméně chování obchodu též nesu s nelibostí. Pokud je zboží vráceno do 14 dnů musí prodejce vrátit i peníze za poštovné, toto možná není zcela stejná situace, na to ale ať si každý udělá názor sám.
Myslím si, že pokud při prodeji nastane nějaký problém, jeho (ne)řešení nejlépe ukáže ochotu prodávajícího. V mém případě žádnou ochotu nevidím. Na druhou stranu v minulosti jsem z obchodu objednával a využil služby GLS bez problému. Nevím ale, zdali je dobrý nápad to riskovat znovu.Reakce obchodu suntech.cz
Děkujeme za hodnocení. Bohužel jste nebral dopravci GLS telefony a nereagoval na maily s dotazy na nahradní dorucení. Na Vaší adrese byla rozkopaná ulice, dopravce se nutně s Vámi pokusi spojit. Myslím, že jejich snaha byla dostatečná. Pokusy o doručení trvaly 14 dní. Veškeré Vaše finanční prostředky Vám byly vráceny. Hezký den.
- Ceny, dostupnost
Perfektní shop. Pár nákupů zde máme už zdárně za sebou, mohu vřele doporučit.
zakoupeno v suntech.cz před 1 týdnem
- Obchod byl nejlevnější a dodání rychlé...
- Rychlé jednání a dodání
zakoupeno v suntech.cz před 1 týdnem
- dobré ceny, dobrá komunikace
- Dobré ceny
- Ok
- rychlost vyřízení
perfektní rychlí obchod
zakoupeno v suntech.cz před 1 měsícem
- Ceny
- Akce
- Komunikace
Obchod doporučuji! Nakoupil jsem zde několikrát a vždy bylo vše v pořádku.
- Vyber
zakoupeno v suntech.cz před 2 týdny
Vše naprosto v pořádku. Výběr v přehledném e-shopu, platba kartou bez problémů, doručení zanedlouho. Jediné, co bych ještě zlepšil by bylo rozšířit nabídku doručení o Z-boxy. Zásilkovna v nabídce je, Z-box ne. To jsem viděl poprvé, a dosud jsem si myslel, že když je zásilkovna, automaticky bude i Z-box (vždyť je to jedna firma ... alespoň dle polepů na Z-boxech). Ale chválím - komunikují, starají se a pracují, jak mají.
Doporučuji!!!
- ceny
- sortiment
- rychlost
- ruzne druhy dopravy
Vřele doporučuji.
zakoupeno v suntech.cz před 2 týdny
Rychlé vyřízení objednávky. Ochotná komunikace.
zakoupeno v suntech.cz před 2 týdny
- Rychlé jednání, možnost osobního vyzvednutí bez poplatku, akceptována jak platba v hotovosti, tak kartou
- O žádné nevím
Už uvedeno výše:
Rychlé jednání, možnost osobního vyzvednutí bez poplatku, akceptována jak platba v hotovosti, tak kartouReakce obchodu suntech.cz