• Široký sortiment
    • Příznivé ceny

Obchod má široký sortiment produktů (kupováno miminku), za dobrou cenu. Komunikace obchodu byla skvělá, vše proběhlo v pořádku - doporučuji! :)

Reakce obchodu Suavinex-eshop.cz

Velice děkujeme za doporučení a 100% hodnocení. Přejeme ať vám věci dobře slouží. Vážíme si vaší důvěry

za tým Suavinex Kamila

• Dlouhá lhůta pro odeslání, pátý kalendářní den.
    • Nespolehlivý dopravce, zásilka ztracena

Reakce obchodu Suavinex-eshop.cz

velice nás mrzí Vaše reakce opravdu jsem expedovali pátý den, ale mezitím byl dva dny víkend. Expedice byla psána 2-5 dní .
    Za ztrátu balíku ručí dopravce z naší strany jsme poskytli pomoc při dohledání balíku bohužel bezúspěšně a na základě toho Vám byly vráceny peníze okamžitě zpět na účet

hezký den
    za tým suavinex Kamila

• Vše přehledně na jednom místě
    • Dobrá cena
    • Rychlé vyřízení a doručení

Reakce obchodu Suavinex-eshop.cz

Děkujeme za doporučení a 100% hodnocení. Přejeme ať Vám věci dobře slouží. Vážíme si Vaší důvěry

za tým Suavinex Kamila

• Úžasné a vstřícné jednání a cokoliv je potřeba milý tým vyřídí

Doporučuju určitě nejlepší internetový obchod co znám

E-shop má uvedeno v popisu zboží at Kupujici uvede do poznámky jaký Design dudliku chce zaslat. Bohužel i po zapsání požadavku do poznámky mi byly doručeny naprosto jiné dudliky. Opravdu nepotrebuju kupovat 3 téměř totožné silene růžové dudliky a jeden s klucicim motivem. Takže tento e-shop už nikdy. Zbytecne vyhozené peníze a místo radosti ze budeme mít hezké dudlicky velké zklamání.

Reakce obchodu Suavinex-eshop.cz

Velice nás mrzí Vaše nespokojenost, nicméně vaše požadavky které byly dány do poznámky jsme se pokoušely co nejvíce splnit. Takové jaké vy jste měla ani neexistují proto jsme vybraly co nejvíce podobnou variantu. Není také problém nepoužité dudlíčky vrátit

za tým suavinex Kamila

• Otřesný zákaznický servis, přišly mi dudlíky s jiným tvarem a materiálem savičky, než jsem potřebovala. Na zákaznické lince jsem prosila o asistenci a pomoc s výběrem, paní se mnou mluvila, jak kdybych byla úplně blbá a obtěžovala ji, s výběrem mi nepomohla. Výsledkem je, že mám doma dva dudlíky za 300 kč, které mi jsou na nic a nevím, jaký mám z e-shopu objednat, aby savička vyhovovala. U poloviny dudlíku nejsou savičky ani na obrázku. Nezlobte se, ale jsem velmi zklamaná.

• rychlé dodání

• Velký výběr
    • Skvěle padnoucí dudlíky aj pro drobné obličejíčky
    • Nedá se sehnat, musí se vždy jen objednat

Suavinex je značka která nám sedla úplně nejvíc, s objednávkou nebyl jediný problém takže jsem s nimi naprosto spokojená

• komunikace , dostupnost zboží
    • O neco delší dodací doba