Přihlásit se a přidat recenzi

• Prodejce nekomunikuje, nereaguje na SMS, na email, telefon nezvedá, objednávka měla být doručena do konce srpna (po cca 4 týdnech po objednání) , v polovině září není ani zboží ani žádná informace o jeho dostupnosti, resp. termínu dodání.

• dobré ceny a rychlost vyřízení , doporučuji

• Rychlost,cena

• cena zboží
    • rychlost dodání zboží
    • dobrá komunikace

• Nekomunikují

V červnu 2021 jsem u víše zmíněného obchodu udělal objednávku na design. radiátor a příslušenství,druhý den mi volal nějaký člověk,že zboží nemají(i když uváděli,že zboží je skladem)a ani nebude.Tak jsem druhý den objednal stejné (téměř) zboží od jiného výrobce a bylo mi potvrzeno,že zboží z Německa dorazí cca za dva měsíce(28.8.2021)V pátek 27.8.jsem psal imail na firmu,kdy mi tedy zboží dojde.Neodepsali mi.Dnes,30.08.2021 jsem na firmu volal a podařilo se mi po nějaké době i se dovolat.Chtěli po mně vědět č objedn. a že se mi ozvou,...zatím nic.Celá má rekonstrukce domu stojí na jednom posledním radiátoru a bohužel nikdo mi není schopen zavola,či napsat imail,co je stím radiátorem

• Přehlednost stránek.
    • Dobrá komunikace.
    • Široká škála produktů.
    • Nic mě nenapadá.

Tento obchod určitě doporučuji. Mají zde širokou škálu výrobků pro topení, i pro instalatéry pro klasický rozvod vody atd... Já měl jen problém při nákupu, že mi neproběhla úspěšně platba kartou a pak jsme to řešili dodatečně převodem na účet. :-D

• rychle jednani

• Obchod nekomunikuje

• ochota a kompetentnost

• Na radiátor čekám již přes 2 měsíce, stavba stojí a nic se neděje. Pěkně děkuju za takový obchod.

Pokud chcete vertikální radiátor, kupujte radši jinde, zde je to jen nekonečné čekání.

Komunikace Dobrá

• Ochota, komunikace
    • Vstřícnost

• platba byla odepsána ihned v den obdržení Fa od e-shopu pro stejnou banku, přesto doručení zboží za týden
    • zboží bylo velmi špinavé (bláto) a jedno víčko KG250 leželo evidentně dlouhou dobu na slunci, o čemž svědčí změna povrchu vlivem UV záření... (fotodokumentace)

Jako klad lze hodnotit, že zboží došlo, ač bylo placeno bank. převodem předem před doručením. Nedoručen daňový doklad ke zboží (za úhradu).

velmi pružná a rychlá reakce

• Jsem moc spokojený za vstřícnost a jednání.
    • Nemám žádnou .

Výborné jednání a komunikace a také cena.

Nulová komunikace.

V nabídce zboží, které v běžném obchodě nekoupíte.

• žádná

výborný obchod, bohatý sortiment, spolehlivý

• opravdu rychlé dodání doporučujim všem

rychlé jednání