Dobrá komunikace rychlé dodání
Skvělý.
- Velmi široký sortiment.
- Přesný popis typu kartuše (typové číslo)
- Rozumné ceny.
- Využití České pošty k dodání zásilky.
Dobrý obchod, který si svou pověst kazí spoluprací s Českou poštou. Pokud někomu nevadí dlouhá doba přepravy, nedoručení zásilky v době, kdy byli všichni doma, absolvování několika front při výdeji, může být spokojen.
- bezproblémová komunikace, dobré ceny
- *****
- Velmi solidní jednání
- rychlost
zboží je dle popisu, bohužel dodací lhůta je cca 7 dnů od objednávky, ale bez upozornění na dodací lhůtu nebo informaci o stavu objednávky
Přijatelná cena. krátká dodací lhůta. Ano Všem Doporučuji.
- Práce i mimo pracovní dobu
- - cena u požadovaného zboží
- - nemožnost vybrat si dopravce
Komunikace s obchodem byla v pořádku. Když jsem se na něco zeptala, ihned reagovali. Za mě všechno v pořádku.
- Rychlost a cena.
Zboží bylo za velmi příjmenou cenu a expedice byla velmi rychlá. Doporučuji
dobra cena
- 5 týždňov čakania na radiátor do kúpeľne. Potom niekoľko krát volania kde má len rýchlo odpaľovali že áno pozrú sa na to a pošlú mi e- mail. A doteraz mi žiadna odpoveď neprišla. Takže som donútené ich objednávku zrušiť a už nikdy od nich nič nebudem objednavat. Sú maximálne nespoľahlivý a nikomu neodporúčam. Zlé,zle,zle!!!!!!!
Už více než 10 dní čekám na objednávku, zatím nic nedorazilo. Obchod ani neodpovídá na můj e-mail
- nevím o žádné
- Dlohá dodací doba
- Komunikace až po několikaterém upozornění.
- Jedna ruka neví co dělá druhá
- Nezájem o zákazníka,hlavně hned zaplaťte
Komunikace žádná,následně po několika upozorněních jednání jako s choromyslnými lidmi.
Zrušení objednávky bylo obratem potvrzeno.
- rychlost, cena
Zboží objednáno 30. 1. 2024, 8. 2. 2024 telefonický dotaz na objednávku, dosud nedorazilo. V zálohové fa sděleno: Pokud se některé zboží ve Vaší objednávce neočekávaně vyprodá nebo z jiného nečekaného důvodu nebude skladem, budeme Vás obratem kontakovat (telefonicky / mailem).
O dalším průběhu objednávky (expedici), Vás budeme informovat emailem.
Bohužel nefunguje.