Objednávka vůbec nedorazila a na email nikdo neodepisuje. Bohužel obchod nedoporučuji.

Dobrý den Lucie,

recenze nás velmi mrzí. Objednávku jsme se Vám snažili velice rychle doručit. Objednala jste 11.12. kolem 19. hodiny a hned druhý den byla objednávka na cestě k Vám. Bohužel se při doručování vyskytl problém. Zásilku jsme převzali zpět 30.12.

Z Vaší emailové schránky (která byla použita pro vytvoření objednávky) nám bohužel žádný email nepřišel. Každopádně kolegové ze zákaznické podpory by Vás měli brzy kontaktovat ohledně opětovného doručení

Ondřej Bašus

Cakam uz tyzden nemam na com drepovat

Krásný dobrý den,

Objednávka byla vytvořena 11.11. ve večerních hodinách a zboží od nás odcházelo 14.11. Vzhledem ke slevové akci Black Friday jsme upozorňovali na možné prodlevy v doručení zboží.

Děkujeme za trpělivost.

Lada, Tým StrongGear

• Nedostatok komunikacie
    • Dlha dodacia doba

Po týždni od objednania som sa rozhodol do obchodu zavolať pretože som mal informácie iba o potvrdení objednávky. V telefonáte mi bolo povedané že majú veľa objednávok a že pán skúsi proces urýchliť. Chvíľu na to mi došiel email že môj produkt (po týždni) zabalili a čaká sa až ho príde vyzdvihnúť kuriér.

Reakce obchodu Stronggear.eu

děkujeme za zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste na svou zásilku čekal déle, než je u nás zvykem.
    Po Vaší výzvě jsme se snažili, aby Váš balík odešel přednostně.

Děkujeme za trpělivost.

Lada, tým StrongGear

8.3 zakoupeno
    15.3 este netuším kdy bude doručování

Co ste mi to poslali aký odpad,iný vzor ako bol na obrázku,niektoré celé hladké z obidvoch strán,niektoré z jednej strany hladké z druhej drsné.Už som si u Vás objednával a vzor mi nepasuje k tej prvej,katastrofa.

Reakce obchodu Stronggear.eu

Charakteristickým rysem desky vyrobené z pryžového granulátu je viditelná jemná pórovitost, která může být na ploše desky nerovnoměrná.
    Pro dosažení požadované tloušťky je použita technologie štípání/řezání. Tato technologie se vyznačuje vysokou přesností. Na deskách mohou zůstat stopy po štípání, jež mohou mít charakter vizuální nebo se mohou vyskytnout jemné rýhy, které nemají na funkci výrobku žádný vliv a běžným opotřebením se vytratí. Doporučujeme puzzle desky pokládat ve stejném směru řezání, čímž se stopy lehce skryjí. Při řezání 10 mm vzniká vždy jedna deska hladká z obou stran a druhá deska z jedné strany hladká a z druhé strany hrubá. Minule jste měl desky 20 mm, nyní máte 10 mm tloušťku.
    Pokud Vám produkt nevyhovuje, není problém ho do 30 dní zdarma vrátit.

Ondra, Team StrongGear

celá konštrukcia je zlá

• Pokud řeší majitel vaší zásilku, tak je vše v pořádku a max do dvou dnů máte zboží u sebe.

Poslední nákup jsem nespokojený velmi. Od jiných obchodu, které berou zboží od stronggearu máte dodáno hned(2 dny) a když jsem bral přímo ze skladu , tak po týdnu ještě zboží nemám. Předchozí nákup bylo vše v pořádku tak nevím co se teď stalo. A vánoční čas za to nemůže.

Reakce obchodu Stronggear.eu

velice nás mrzí zpoždění s dodáním zboží, nejen u Vaší objednávky ale i u těch ostatních. O objednávky/zásilky se na maximum starají všichni naši skladníci, najali jsme i brigádníky na vánoční výpomoc, navíc s balením vypomáhají kolegové ze zákaznické podpory a několikrát do týdne dokonce i jeden obchoďák.

Bohužel i přes veškerou naší snahu nejsme v tomto vánočním čase schopni expedovat většinu objednávek v termínu (0 až 1 den), v jakém to jinak zvládáme po zbytek roku. Především těžké a nadrozměrné zásilky nabraly v čase naší akce BLACK FRIDAY i týdenní zpoždění s expedicí. To se týkalo i Vaší objednávky.

Děkujeme Vám i všem ostatním za trpělivost a mockrát děkujeme všem za tak velké množství objednávek. Vážíme si Vaší podpory

Ondřej Bašus

You don't respond to any e-mails I've sent after I made the order.

It is supposed to be without tax, since I bought it for the company, and since you don't answer e-mails I'm not certain I dare buy anything from you.

Dear Jannik,

I apologize that we did not yet reply to your e-mails. We are overwhelmed with orders (Christmas time) and our priority is to ship these orders as soon as possible. You have no confirmed order at this time, there is only quotation (pricing offer).

Since you have sent us 5 e-mails in the last 4 business days and our English speaking support staff is limited, it is very hard to reply fast in this busy time. We will get to your questions as soon as possible. Once again, I would like to extend my apologies for any inconveniences this has caused you.

Sincerely,
    Ondřej Bašus

• střední díl lavice je rezavý

• Dorazilo jiné zboží

Záměna zboží prodejcem, zkusím vyřešit

Reakce obchodu Stronggear.eu

velice se omlouváme za odeslání špatného adaptéru. Na adaptérech byli prohozené štítky s popiskem a my Vám tak dodali jiný :-(

Recenze nás však velmi mrzí. Na Váš email s reklamací kolega odpověděl přesně za 20 minut a kromě výměny Vám nabídl i možnost ponechat si špatný adaptér se slevou. Ano, udělali jsme chybu, ale velmi rychle na naše náklady jsme ji spolu vyřešili. Přesto náš obchod nedoporučujete :-(

Ondřej, StrongGear

Objednávka vyexpedována, zaplacená, ale stále nedoručená. Není to úplně chyba eshopu, ale dopravce, protože zboží mi nebylo stále doručeno z důvodu větších rozměrů. Jedná se o veslařský trenažér. Nicméně nasmlouvanou dopravu má ten eshop, proto je to problém toho eshopu. Po dvou dotazech na eshop, kde je moje objednávka, eshop se mnou přestal komunikovat. Budu rád, když se to změní.

striktní kontrolou kotouče neprochází, jak uvádějí na stránkách obchodu.
    První jakost podle mě vypadá jinak. Jsou prohlé, když dáte dva vedle sebe,tak je mezi nima škvíra. Druhá jakost byl odpad, doslova.
    Osa špatně zavařená. Jsou to detaily které někomu nevadí, ale 1. jakost to není.
    Kdo chce kvalitu musí kupovat jinde.
    Možná jsem ale měl jen "štěstí" na špatný kusy.

• tovar prisiel nekompletny a predavajuci nekomunikuje

Reakce obchodu Stronggear.eu

Dobrý den, ještě jednou se omlouváme za opožděnou odpověď. Přestože jste psal již v pátek dopoledne, kvůli velkému vytížení jsme věc stihli vyřešit až v pondělí v pozdních hodinách. Bohužel záchranná ramena nejsou součástí základního vybavení Stronger Power Racku. Doufám však, že Vámi dokoupený záchranný popruhový systém Vám bude skvěle sloužit!
    Ondřej, tým StrongGear

Kurýr někde zaspal...Dorazilo to po týdnu ...děs

Kotuce druhej akosti roznych znaciek som necakal. Cakal som nejake chybicky krasy ale nie rozne druhy a farby napisov v ramci jednej objednavky. Na toto by malo byt upozornene, ze kotuce nenesu nazvy firmy Stronggear. To je nieco commi dost prekaza nakolko to nevyze vobec dobre. Dokonca sa nejedna ani o rovnake nazvy spolocnostii

Reakce obchodu Stronggear.eu

Vaše recenze nás velmi mrzí, o to více protože přesně o tomto informujeme v popisu produktu. Píšeme tam:

"Kotouče mohou mít různá loga nebo mohou být bez loga. Loga v jedné objednávce se mohou lišit".

Vámi zakoupené kotouče jsou ve slevě okolo 50 %. Pokud máte zájem o kotouče 1. jakosti s logem StrongGear, stačí doplatit do plné ceny za 1. jakost. V takovém případě Vám kotouče s radostí vyměníme.
    S pozdravem,

Team StrongGear

Koupil jsem si rohože, ale nikde nebylo psáno, že budou z rozemletých starých pneumatik, smrdí to

Reakce obchodu Stronggear.eu

ne každému je typický gumový odér příjemný, ale určitě se nedá tvrdit, že by naše gumové rohože smrděli. Ve srovnání s konkurenčními produkty používáme pouze kvalitní a očistěný materiál. O tom informujeme do detailu i v popisu produktu. Píšeme tam přímo toto:

"Základ tvoří drcený gumový granulát z pneumatik první jakosti. To znamená, že pneumatiky se nejprve důkladně očistí a zbaví všech dalších materiálů. Například hřebíků apod., které často v jiných podlahách zůstávají a mohou cvičence zranit! Gumový granulát se promíchá s EPDM a celá směs se lisuje a spojuje polyurethanovým lepidlem s dlouhotrvajícím účinkem."

Velice nás tedy tato recenze mrzí. 1) Informace, že je gumová podlaha z drcených pneumatik je v popisu produktu detailně popsána. 2) Máme naši gumovou podlahu ve stovkách posiloven a rozhodně se nedá říci, že by tam někde smrděla. Ano, pokud dáte nos přímo k podlaze, budete cítit typický gumový odér. Každý balík s podlahou je hodně dobře zabalený a podlaha je několik dní v podstatě zakonzervovaná. Po rozbalení tedy může být chvíli odér silnější. Každopádně podlahu můžete do 30 dní bezplatně vrátit.

Team StrongGear

Pokud v nabídce máte skladem tak si objednám, ale jestli si objednám činku s kotouči, protože jsou zavřené posilovny a obchod dodá pouze kotouče a na činku čekám 14 dní.
    Přeci není co dodat - zoufalost

Reakce obchodu Stronggear.eu

v nabídce produktu Olympijská osa Strong 2.0. bylo uvedené, že jde o předprodej. Recenze nás velmi mrzí, pro příště se budeme snažit o předprodeji informovat detailněji, nejen skladovým statusem "předprodej".

z toho, co je v tomto dotazníkovém mailu jsem si myslím objednával jen jednu věc. Zbytek jsou zcela jiné věci! No a hlavně ... Mimo SMS od spedice (že doručí včera), tak zatím NIC NEPŘIŠLO. Tedy mimo tohoto mailu, který mne spíše pobavil... DĚKUJI ZA RYCHLÉ DOTAŽENÍ
    DODÁVKY věcí, které máte již zaplacené. Platil jsem převodem po tom, co jsem nejdříve při objednávání zaklikal DOBÍRKA a bylo mi to schváleno. Pak najednou mail, že to nejde, tak jsem hned poslal peníze převodem. To je tedy další věc, která mne trochu mrzí, ale nic - DODEJTE TO VŠE UŽ KONEČNĚ a pohoda.

Reakce obchodu Stronggear.eu

objednávka byla nejprve provedena přes platební bránu comgate. Platba bohužel selhala a byl Vám odeslán email s dalšími možnostmi postupu. Vybral jste si platbu převodem. Po přijetí platby jsme nejprve expedovali standardní balíky a až o pár dní později nadrozměrnou zásilku s běžkařským trenažérem. Bohužel se dodání nadrozměrné zásilky opozdilo, za což se Vám ještě jednou moc omlouváme :(

• Rychlost zpracovani objednavky
    • Nekvalitni zbozi
    • Nekomunikace

Dodano nekvalitni zbozi (poskozena povrchova uprava). Na stiznost nezareagovali ani omluvou, natoz nejakym resenim.

Reakce obchodu Stronggear.eu

toto se nám opravdu nepovedlo. Objednával jste v období, kdy jsme měli extrémní nápor objednávek a nestíhali jsme je ani odesílat (zdržení několik dní), natož kontrolovat kvalitu :( Několik emailů nám v tomto náročném období proklouzlo a proto jsme nereagovali. Moc se omlouváme, že se ozýváme po tak dlouhé době. Kdykoli se ozvěte a sníženou kvalitu Vám budeme kompenzovat. Krásný den