- Rychlé dodání objednávky
- Všechno v naprostém pořádku. O výrobku poskytnuty nadstandartní informace
Reakce obchodu StretchFit.cz
Jsme rádi, že jste spokojeni s kvalitou našich služeb a že informace o výrobku splnily Vaše očekávání.
- Rychlost dodání
Tým, StretchFit™ CZ -
Jsem maximálně spokojená se zbožím. Určitě mohu doporučit. Rychlé jednání a především dodání.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za vaši skvělou recenzi a doporučení! Jsme velmi rádi, že jste maximálně spokojená se zbožím a s rychlostí našeho jednání a dodání. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba jsou pro nás velkou motivací.
OK.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši stručnou, ale pozitivní recenzi!
Reakce obchodu StretchFit.cz
Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání.
- Druhý den dodáno
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí našeho doručení. Snažíme se, aby všechny objednávky byly expedované a doručené co nejrychleji.
Tým, StretchFit™ CZ -
Obchod proběhl v pohodě a rychle.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s průběhem a rychlostí obchodu. Snažíme se, aby každý nákup byl pro naše zákazníky co nejpohodlnější a nejefektivnější.
Tým, StretchFit™ CZ -
NAKUPUJI POPRVÉ, VŠE ZATÍM OK. RYCHLOST DORUČENÍ ÚŽASNÁ NA TO ODKUD ŠLO.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a že jste si vybrali náš obchod pro svůj první nákup. Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí doručení a že vše probíhá k Vaší spokojenosti. Doufáme, že budete s našimi produkty a službami spokojeni i nadále.
rychlý obchod
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že hodnotíte náš obchod jako rychlý. Snažíme se neustále zlepšovat naše služby, aby byl nákupní proces co nejpohodlnější a nejefektivnější pro všechny naše zákazníky.
- Velmi rychlá dodávka
- Nula.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodávky. Snažíme se, aby naše služby byly co nejefektivnější a aby Vaše objednávky byly doručeny v co nejkratším možném čase.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Oceňujeme vaši pozitivní zpětnou vazbu ohledně rychlosti našeho dodání. Snažíme se, aby všechny objednávky byly doručeny co nejrychleji a bez komplikací.
Tým, StretchFit™ CZ -
Zájem o provedení zadaného požadavku.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Jsme rádi, že oceňujete náš přístup k vyřizování Vašich požadavků. Naším cílem je poskytnout co nejlepší servis a zabezpečit, aby všechny Vaše potřeby byly splněny s maximální pečlivostí a efektivitou.
Tým, StretchFit™ CZ -
Rychlý obchůdek,vše proběhlo bez problémů
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí a plynulostí nákupního procesu v našem obchodě.
No problem
- Opakovaně zaslaný manuál
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za opakované zasílání manuálu, což nebylo zamýšleno. Snažíme se, aby všechny procesy probíhaly hladce a bez zbytečných opakování. Vaše zkušenosti nám pomáhají zlepšovat naše služby.
- Rychlost dodání.
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání. Snažíme se, aby naše služby byly co nejefektivnější a aby Vaše objednávky byly doručeny v co nejkratším možném čase.
Tým, StretchFit™ CZ -
Zatím je to moje první zkušenost
Reakce obchodu StretchFit.cz
Doufáme, že budete s našimi produkty i službami spokojeni. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebovali další pomoc, jsme tu pro Vás. :)
Tým, StretchFit™ CZ -
Zajímavá nabídka a jednoduché a rychlé nakupování
Reakce obchodu StretchFit.cz
Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s naší nabídkou a že hodnotíte nákupní proces jako jednoduchý a rychlý. Snažíme se, aby náš eshop byl co nejpřístupnější a nejefektivnější pro všechny naše zákazníky.
- DOBRÁ KOMUNIKACE
Reakce obchodu StretchFit.cz
Jsme rádi, že jste spokojeni s úrovní naší komunikace. Snažíme se zajistit, aby každá interakce s našimi zákazníky byla co nejlepší a nejjasnější.
Tým, StretchFit™ CZ