- Velmi rychlé dodání
- Dobrá komunikace
Objednávala jsem pánev s keramickým povrchem. Pánev přišla rychle,snad na druhý den. Bohužel s celkem nápadným škrábancem na vnější straně. Mě by to nevadilo,ale měl to být dárek. Asi jako omluvu obchod přibalil dva hrníčky na kávu.Pánev jsem si nakonec nechala. Celkově ale hodnotím kladně.
Reakce obchodu Store4you
O škrábanci prosím nemáme informace, pánev byla standardně balena a neměla na první pohled v obalu žádné poškození. Ani od vás žádná reklamace nepřišla. Přibalené hrnečky byli přibaleny jako dárek jen tak vám pro radost a nemají spojitost s vámi uvedeným škrábancem. Samozřejmě je možné pánev vyměnit.
- dobré ceny
- zboží skladem
- možnost vyzvednutí na pobočkám Uloženky
- bez výhrad
Nákup bez problémů.
Děkujeme za vaše hodnocení.
- našla jsem, co jsem potřebovala:)
- o žádných nevím
doporučuji
Určitě tento obchod doporučuji všem-kvalitní výrobky za dobrou cenu, rychlost dopravy a komunikace se zákazníkem.Děkuji
Děkujeme za vaše hodnocení.
Jako jediný obchod ze 13 oslovených dokázal objednat a dodat sadu hrnců ve zvolené barvě. Perfektní komunikace s obchodem a super jednání
Skvělá komunikace, ochota
Reakce obchodu Store4you
Děkujeme vám za hodnocení.
- Vynikající komunikace, potřeboval jsem nestandardní balení a přidat paměťovou kartu, na telefonu byl ochotný mladý gentleman, poradil, vyřešil, vše perfektní (:-)), doporučuji
- neshledal jsem
Doporučuji, vše OK
Reakce obchodu Store4you
Děkujeme vám za hodnocení :-)
necekane rychle dodani:-) Mohu doporucit i ostatnim.
- Dobré ceny a kvalita
- --
Doporučuji všem tento e-shop
Reakce obchodu Store4you
Děkujeme a vaše hodnocení.
- Info po sms a emailu o stavu balíčku
- Rychlá dodací lhůta
- Dobré ceny
- Milá komunikace :)
Určitě tento obchod doporučuji!!!!!!!! Jsem stoprocentně spokojená a doufám, že budu moct na Store4you ještě někdy nakoupit :)
Reakce obchodu Store4you
Děkujeme za vaše hodnocení a budeme se snažit aby jste byla spokojená stále.
- Neposílá tištěnou fakturu společně se zásilkou.
Reakce obchodu Store4you
Děkujeme za hodnocení. Že neposíláme fakturu v tištěné podobě nepovažujeme za zápor. Fakturu již velmi dlouho posíláme v elektronické podobě v pdf. kde ji systém automaticky přiřadí k informačnímu e-mailu o odeslání objednávky. V minulosti se naopak stávalo, že zákazník fakturu ztratil či vyhodil s obalem. V elektronické podobě si můžete fakturu lépe archivovat pro případné vytištění atp.
Vše proběhlo v naprostém pořádku, doporučuji.
- Bohaty vyber
doporučuji
Doporucuji
Děkujeme za hodnocení.
- Zbozi skladem.
- Informacni system. Za cely den mi nebyli schopni napsat, ze je zbozi nachystano k odberu. Po telefonickem dotazu se divili, ze jsem jeste zadnou zpravu nedostal.
Celkove doporucuji, pokud si chcete vyzvednout zbozi na skladu, tak budete chvili hledat. Sklad neno dostatecne oznacen.
Reakce obchodu Store4you
Děkujeme za vaše hodnocení. V uvedených dnech byli prováděny úpravy na spojení sms brány a našeho informačního systému - v několika případech informace nebyli odeslány. Jinak je náš systém v naprostém pořádku. Úpravy a údržba je nutná. Objednávku vyzvedával za vás někdo jiný, tak nerozumíme vašemu hodnocení označení výdejního místa. Sklad máme dostatečně označen již od hlavní brány a v celém areálu a opravdu nás není těžké najít.
- perfektní přístup, rychlé a flexibilní vyřízení
- 100% customer service
vřele doporučuji
- Nízká cena.
Doporučuji.
- Super doporučuji
- Neznám
Vše O. K.
Reakce obchodu Store4you
Děkujeme vám za hodnocení.