- Přehlednost
- Popis zboží
- Rychlé doručení
- Na webu jsou u produktů zřejmě MOC. Tyto MOC jsou ale nejvyšší na internetu.
Koupil jsem Olej na vousy Bergamot 30 ml. Cena za j.: 369 Kč. Až po nákupu jsem zjistil, že cena stejného oleje je na webech za jinou cenu. Všude bylo zboží také skladem a v uvedených MOC.
Steve's: 369 Kč
Notino.cz: 195 Kč (tato cena je ale v akční)
Slickstyle.cz: 229 Kč
ProdejParfemu.cz: 247 Kč
Alza.cz: 259 Kč
Krasa.cz: 263 Kč -
- rychlost doručení
- skvělá komunikace s firmou při řešení problému
- překvapil osobní dopis pro zákazníka
Taková blbost, jako ulomený zobáček na dávkovači mýdla při dodání. Napsal jsem email i s fotkou. Obratem mi volal majitel, omluvil se...odeslali poštou novou dávkovací pumpičku i s drobným voňavým dárkem.
Řešení mi přišlo velmi osobní a příjemné. Děkuji!!! -
- vyzkoušel jsem spoustu balzamu a tento sedí nejlíp
- Prirodni produkt
Steve, člověk často jde i za jménem kdo to vyrábí. Já jdu za jménem, kvalitou, přírodními produkty, produkty, které prostě fungují. Už mám doma docela velkou sbírku na vousy a začínám i na pleť. Kdo nezvyzkousi bude litovat. Stojí to za to a ty peníze? za hubičku
- Osobitý přístup
- Voňavé balení
- Skvělé pánské produkty téhle české značky. Jinou už nepotřebuju
- komunikace
- rychlost, česká kvalita, slušnost, naprosto dokonalé, voňavý balíček,
Kvalita nadevše. Díky tomu, že jsem brával Beviro, tak pro mě Steve byla jasná volba a to především kvalitou, přírodními produkty a hlavně to co funguje. K tomu všemu přidejte jméno tvůrce dané firmy a už nic jiného chtít nebudete. Díky tomu, že se považuju za vousače tak pro mě první volba pro mě byly přípravky na vousy a balzam na holení hlavy. Všechno má pro mě své pozitiva klady, přírodní z nejvetsi části co jde, vůně a kdo neřekne i cena tak lže. Toto všechno má pro mě Steve a doufám, věřím, že spolu zestarneme.
- Rychlá doprava
- Super komunikace
Objednali jsme šampón již podruhé a rovnou dvě balení. Díky super složení se přítel zbavil lupů. Navíc nemá výraznou parfémovou vůni, naopak velmi příjemnou. Určitě zakoupíme i další.
- Úžasná nabídka - vlasy, vousy, tělo,... - vše v jednom
- Velmi kvalitní produkty, přírodní a netestované na zvířatech
- Rozumné ceny, žádné předražené zboží, přesto odpovídající kvalitě
Přešel jsem k Steve's jako k české značce, ve které spatřuji smysl. Mám dojem, že majitel je srdcař, proto má mou plnou podporu.
- rychlé, kvalitní
- žádná
Obchod je solidní, zboží kvalitní, doporučuji.
Vše super
- Skvělá komunikace
- Vtipné texty
- Kvalitní produkty
- Design
- Chybí mi vůně
- Přírodní složení
- Příjemná vůně, která se nepřebijí s mým parfémem
- Cenově dostupné
Doporučuji vyzkoušet každému, kdo hledá přírodní kosmetiku za rozumnou cenu. V budoucnu objednám znovu.
P.S. Díky za gel na vlasy, který sice nepoužívám, tak někomu daruji :) -
Rychlé dodání, salt do vlasů, skvělý produkt se svěží, letní, mořskou vůní, kdy dokáže zkrotit i příliš rozevlátý vlas, zejména po vykoupání a umyti šamponem.
- Kvalitní vyrobky
- Cena mi přijde o něco nižší než u konkurence angry
- Vysoce kvalitní produkty
- Přehledná nabídka
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.
- Skvěla česká pánská kosmetika, která mi plně vyhovuje
- Krásné produkty
- Voní, ale nejsou přehnaně parfémované
- Chtělo by to více produktů