- Prozákaznický přístup
- Úžasná vůně
- Rychlé odeslání
- Rychlost, preciznost zabalení
- Velice příjemné jednání a dobrá přehlednost stránek
- Rychlost, ochota a kvalita produk6
- Super kosmetika za fajn cenu
- Gentlemanské jednani
Vůně voní naprosto luxusně , objednané zatím pouze vzorky , ale určitě synům objednám i větší balení .
- Skvělá komunikace
- Skvěle navoněný balíček
- Osobní vzkaz
- Extrémní rychlost dodání i před Vánoci
- Rychlost, vstřícnost, ochota a kvalita
Vše proběhlo perfektně.
after shave s velice lacinou vůní, deo na koule bez vůně, což mě malinko zklamalo.
Navíc nebyl akceptován zadaný slevový kod z podcastu Bomby k tyči.
Čekal jsem opravdu víc a jsem zklamaný.Reakce obchodu Steve's NO BULL***T Company
Zdravím, Kojaku,
musím říct, že jsem z tvého tvrdého a nelítostného ortelu překvapen. V té záplavě pozitivních recenzí tu září. Samozřejmě na to máš právo. To zase jo.
- after shave obsahuje přírodní silici santalového dřeva. Holt se nelíbí každému, ale téměř každému ano :)
- Kód je stále aktivní a byl akceptován již téměř 200 borcům, co ladí Bomby k tyči. Běží od začátku listopadu. Můžu se jen domnívat, v jakém stavu ses ho pokusil aplikovat. Bylo to zřejmě po oslavách vítězství tvého týmu, jinak si to neumím vyložit. :D Nicméně máme online whatsapp komunikátor, mohl jsi napsat, případně máme na webu telefonní číslo a mailovky, chlape, o co jde, himbajs? :))
- Balls deo má velmi jemnou vůni bergamotu, což je takový lehký svěží citrus. Jde tam hlavně o eliminaci puchu (nechceme, aby chlapi od kulek zářili jak Černobyl, spiš jen, aby prostě nesmrděli) a vsakování přebytečného potu (samozřejmě vocaď pocaď).
- Také jsme ti poslali dopis, kde byl kontakt přímo na majitele (na mě). Stejně jako všem našim ctěným zákazníkům.
Celou zprávou od tebe se prolíná samé zklamání, to je mi líto, ale věř, že naše výrobky nedokáží změnit tvůj život, to můžeš jen ty sám. My ti můžeme pomoci jen v oblasti kosmetiky. Zbytek je na tobě.
Rádi ti vrátíme peníze. Není problém se ozvat. Nekoušeme a nejíme malé děti, čestný :)
Přejeme ti do roku 2025 všechno dobrý, zdraví, energii, radost ze života a nadhled. A kdybys náhodou chtěl ten tvůj tvrdý nelítostný soud přehodnotit, nebudu se bránit.
S pozdravem,
Dan Trnka -
- Velmi rychlé odeslání a super komunikace.
Vše super. A krásná vůně!
- Výborný obchod, kvalitní zboží.
- Vše vpořádku, doporučuji.
- Nakoupím zase , produkty jsou skvělé.
- kvalitní produkty
- rychlé vyřízení objednávky
- komunikace obchodu
Super kosmetika, která opravdu funguje. Doporučuji!
Výborná komunikace, osobní přístup, rychlé dodání.
Hrozně sympatické!
eshop s kosmetikou pro muže, líbila by se mi širší nabídka produktů jako Šumava (velikost balení, druh kosmetiky, další řada inspirovaná přírodou)
Nemohu zatím hodnotit výrobky, protože je to jako dárek pro manžela k vánocům. Ale balení je moc pěkné. Balíček přišel rychle, komunikace s obchodem skvělá. Hezky napsaný dopis, který je součástí balíčku a v něm se představuje firma. Doporučuji.
- Pro zákaznický přístup, kdy reklamaci, kterou jsem měl, byla vyřešena neskutečně profesionálním způsobem, který mě mile překvapil
- Produkty
- Ceny