Výborný přístup při objednávce ,možnost vyzvednutí zboží na zásilkovně / levnější poštovné/.
spokojenost
první nákup,rychlé dodání
- výhodné ceny
- výborná komunikace obchodu
- možnost platit kartou
Měla jsem objednánu dopravu přes zásilkovnu a bylo velmi milé, že mi pan Štěpař zatelefonoval, že je v současné době někde se zásilkovnami potíž a že mi zásilku nechal doručit až domů, a k tomu za stejnou cenu poštovného. V takovém obchodě je radost nakupovat, když mají osobní přístup a víte, že mají zájem na tom, aby vám zboží bylo řádně a včas doručeno
Rychlé a seriozní.
- přehledný
Vše bez problémů. Rychle doručeno.
+ Zboží skladem, rychlost dodání
- žádné -
Rychlost
- velice rychle dodano
Děkujeme.
- rychlost, ochota
žádná
Reakce obchodu ŠTĚPAŘ s.r.o.
Děkujeme za kladnou zpětnou vazbu.
Objednávka byla vykryta pozdě.A bylo nutno Vás vyhledat na doporučení -malá prezentace,jinak díky s pozdravem Pharmdr Vácová
- rychlé vyřízení
Zboží došlo přesně dle popisku.
- Velmi dobrá komunikace
- Rychlost dodání
Výborná zkušenost. Zboží jsem měl na druhý den. Jsem spokojen.
Reakce obchodu ŠTĚPAŘ s.r.o.
Děkujeme za hodnocení, Kamile, budeme rádi, když se k nám v budoucnu zase vrátíte.
- Nízká cena
Trošku delší doba dodání, jinak vše o.k.
S obchodem jsem naprosto spokojená. Vytvořila jsem objednávku a posléze jsem zjistila, že bych potřebovala ještě k objednávce něco přidat. Komunikace s obchodem skvělá, ihned reagovali a objednávku jsme upravili, abych nemusela hradit dopravu dvakrát. Zboží je krásné a bez vad. Mohu jen doporučit.
Reakce obchodu ŠTĚPAŘ s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Budeme rádi, pokud se k nám v budoucnu vrátíte.
- zboží na fakturu
- nejsou žádné
vše OK
Reakce obchodu ŠTĚPAŘ s.r.o.
Děkujeme za hodnocení, budeme se těšit na další spolupráci.
- Tovar ktorý som si objednala som na Slovensku nemohla zohnať v žiadnej lekárni, ďakujem
Reakce obchodu ŠTĚPAŘ s.r.o.
Děkujeme za hodnocení, budeme se těšit na další spolupráci.
- Rychlé jednání,výhodná cena
- Nejlevnější zboží (motolékárnička) na trhu, expirace pět let