jedna celá paleta dlažby je pro doručení prý málo a dopravce mi to nedoveze, paní mi sice hned napsala email, ale měli by na to tedy upozornit na webu už při objednávání
- příznivé ceny
- objednávka byla potvrzena, ale odeslána už pravděpodobně ne, protože žádné info na email nepřišlo a zásilka také ne. Je to už asi deset dní.
Co dodat....
Nulová komunikace, objednáno 19.10 a kde nic, tu nic.
- ko
- koshit
Nemám rád, když se mě prodejce snaží "natáhnout". V tomto případě na dopravě. Objednávku jsem nakonec zrušil a zvolil jiné řešení.
- Dobrá cena zboží
- Problémy s dodáním, čekací doba, několikrát změněn datum a čas dodání na stavbu.
Problémy s dodáním, jinak zboží kvalitní za dobrou cenu.
Bylo mi sděleno, že obchod objednávku ruší,na dotaz,kde toto zboží zakoupili,mi nebylo odpovězeno... dík
- Zálohová faktura obsahovala jiný produkt a jiný počet kusů, než bylo objednáno.
- Chybně uvedena doručovací adresa.
Vše dobře zkontrolovat :-)
Chtěl jsem nacenit a i objednat zámkovou dlažbu ale do dnešního dne mi nebyli schopni poslat cenovou nabídku a to se jednalo o 500m2 paní chtěla upřesnit místo dodání a od té doby nic a je to cca týden zpět.
- Nesprávné informace o skladových zásobách
Potřebovali jsme rychlé dodání dlažby, obchod jsem si vybral, protože měl dlažbu k dispozici skladem, dle stránek.
Vybral jsem si platbu při převzetí.
Vše bylo jinak, nic skladem, po komunikaci s obchodem jsem se dozvěděl, že je potřeba dlažbu vyrobit, platbu požadovali předem.
Je tomu více než týden a dlažbu stále nemáme. -
Objednala jsem zboží a přišlo poskozene. Kýbl byl prasklý a hmota vylízat v krabici. Reklamaci neuznali.
Reakce obchodu Stavíme pro sebe
Dobrý den, na našich stránkách máte uvedeno, že kbeliky s marmolitem čí omítkou PPL nezavážíme právě z důvodu špatného zacházení přepravní službou .Toto je riziko ,pokud si zboží přesto přejete zaslat. PPL nám reklamaci zamítla. S pozdravem Stavíme pro sebe.
- nízká cena
- po objednání se týden nic nedělo a tak jsem objednávku zrušil
- objedna jsem paletu osb desek- dopravné 690,- kč - v pořádku, ale pak ještě jednu roli parotěsné folie a chtěli za dopravu dalších 150,- kč
Reakce obchodu Stavíme pro sebe
Dobrý den. Když OSB desky jedou přímo od výrobce, tak k nim nemohu zaslat jiný druh zboží, který výrobce nemá v sortimentu a proto se musí zaslat zvlášť. Nic jiného v tom nehledejte.Děkuji Stavíme pro sebe
- levné zboží
- drahá doprava
Sice zboží prodávají levnější, ale dát za dopravu zboží 2000 Kč za dovoz 1 palety se zbožím, na dotaz, proč tolik, prý si cenu účtuje fabrika dodávající zboží. Není to pravda, poptávala jsem i na jiných e-shopech a cena rozvozu mi byla všude nabídnuta za 600 Kč a jelo se ze stejné fabriky. Takže akorát lákají na nižší ceny materiálu a v závěru si na vás namastí kapsu za hodně drahou dopravu.
Reakce obchodu Stavíme pro sebe
Dobrý den. Každou dopravu necháváme cenit od výrobce a my ji pouze prefakturováváme. Když mi zašlete email , ráda Vám nabídku zaslu od výrobce, aby jste viděla, ze si # nemastíme kapsu# jak píšete. Každý prodejce má nastavené jiné nákupní podmínky a pokud jinému prodejci zavazi lépe, tak nikoho nijak neovlivňujeme ke koupi. To je rozhodnutí každého zvlášť. Ale jiste cena za zboží stejna nebyla.... Hezký den Stavíme pro sebe