- Vyborna komunikace a ochota
- možnost objednat si zboží zdarma na prodejnu a tam ho i zaplatit, takže si ho člověk může před koupí vyzkoušet, ochotné prodavačky
- neposlali info, že je zboží již připraveno na prodejně k odebrání
- Rychlá a bezproblémová reakce
Jednoduché - v neděli odpoledne objednáno už úterý jsem zboží mohl
používat. -
Objednávka provedena rychle a logicky. Zboží bylo připraveno na pokladně k osobnímu odběru, bez čekání. Vše bez problému.
- rychlost dodání
Obchod po týdnu sdělil, že zboží nemá a nelze objednat. Problém s vrácením peněz. Na email neodpověděli. Musím řešit mnou nezaviněný problém. Komunikace mizerná, vlastně žádná, rozhodně nedoporučuji platit předem!
- široký výběr za slušné ceny
Vše super, rychlé doručení. Obchod jsem objevila úplnou náhodou - sháněla jsem starší model trekových bot v konkrétní barvě, který už skoro není k sehnání, a pokud ano , tak jen ve větších velikostech. Už jsem ani nedoufala..... až tady jsem je objevila! Po objednávce okamžité odeslání. Jsem nadšená, obchod dávám k oblíbeným a doporučuji všem!
- rychlost
- Velký výběr zboží, vlastní parkoviště
- Velmi ochotný a vstřícný personál, do toto obchodu se budu s chutí vracet.
Vše OK
- rychlost jednání
Rychlý bezproblémový nákup.
- zajimavy vyber detskych bot
- komunikace
- rychle odeslani
- rychlé a profesionální jednání
Bohužel mi ani jedna velikost bot nakonec nebyla, proto jsem musel zboží vrátit. Peníze obchod obratem zaslal.
rychlé, seriózní jednání. Vše co bylo slíbeno po telefonu, bylo dodrženo. Cena v danou dobu nejlepší na trhu. Spokojenost.
- Rychlá dodávka zboží, spokojenost.
Vážím si solidního jednání - mojí nepozorností jsem doobjednával k prvotní objednávce ještě další zboží.
E-shop neúčtoval podruhé poštovné.
E-shop doporučuji!