- Zaujaly mě Vaše stránky
- předpokládala jsem solidnost firmy
- Žadné
Spokojenost
- Velký výběr zboží
Doporučuji fotbalovým fandům.
- Šíře sortimentu a rychlost dodávky
- rychlost dodání
- výhodná cena za kvalitní zboží
- velice příjemný prodavač :)
- široký sortiment
- nevím
skvělé,zboží dorazilo ihned po zaplacení,jsem velmi spokojena
Nevýhoda je v nemožnosti vybrat si dopravní společnost. Česká pošta je nespolehlivá. Přesto že jsme byli doma, pouze nechali info o zásilce na poště. Není to první taková zkušenost. A nejen ze zdejší poštou.
- Ačkoliv platbu jsem prováděla bankovním převodem, zboží mi odesláno okamžitě, tj. následující den po objednání.
- Velice rychlá komunikace, obzvláště před Vánoci.
- Jeden den objednáno a druhý den připraveno k vyzvednutí.
- Špatné parkování před prodejnou, ale skvělé spojení MHD. :-)
Doporučiji tento obchod, již druhým rokem jsem zde objednávala dárky k Vánocům a vše bylo bez problémů a rychle dodáno.
- možnost prohlídky produktů v kamenném obchodě.
- nedostatečné prostory kamenného obchodu.
vřele doporučuji nákup v tomto obchodě.
- Sehnání zboží, které jinde nebylo k mání (3D puzzle). Možnost osobního převzetí zboží.
Oceňuji vstřícnost prodejce, který mne upozornil na systém nákupu již téměř vyprodaného zboží. Též možnost osobního převzetí byl pro mne výhodný.
- Kvalitní a spolehlivé služby, vše podle dohodnutých podmínek
Na základě své zkušenosti obchod rozhodně doporučuji
- Nevidím žádnou slabinu.
Já jsem byla moc spokojená. Zboží dorazilo v pořádku. Nebylo nijak poškozené.
Výborná komunikace, rychlé dodání, zboží přišlo v pořádku, dobře zabalené. Rozhodně doporučuji.
- Velmi rychlé doručení, přiměřené poštovné, možnost online platby kartou.
- výborná komunikace se zákazníkem
- rychlá dodávka zboží
- nevím
mohu určitě jen doporučit
- nevim
- nevim
nevim
- Zboží, které jinde nebylo k dostání, měli skladem. Komunikace velice rychlé, expedování snad okamžitě. Rychlé dodání mě hlavně teď před Vánoci velice mile překvapilo.
- Na nic jsem nenarazila.
Rozhodně doporučuji, obchod má široký sortiment a opravdu rychlé expedování skladovaného zboží. Až budu opět shánět něco z tohoto druhu zboží, určitě se obrátím na tento obchod.
- Objednavku jsem udelala vecer a presto mi prisla zprava ze zbozi bude na druhy den. Strasne rychla komunikace to je super
Doporucuji. Veci dorazily v poradku a celkove jsem byla spokojena s nabidkou i kvalitou doruceni :-)
Nakoupila jsem protože mi byl doporučen mou dcerou,která je s tímto obchodem spokojená.